Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Villages Nature® Paris (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Et af Europas største vandlande
Disneyland Paris® og natur tæt på
Bredt udvalg af spisemuligheder
Moderne feriehuse og lejligheder
Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender
Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender

Opdag et helt nyt feriested få minutter fra Disneyland® Paris

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Tæt på Disneyland® Paris findes det helt nye skud på stammen for familieferie. Inspireret af naturen og dets muligheder rejser sig den mest unikke skyline af Villages Nature® Paris. Her kan I opleve et af Europas største badelande. Bo i flotte feriehuse og rummelige ferielejligheder, nyd lækre måltider, drikkevarer og snacks i parkens restauranter og cafeer og prøv kræfter med alle de sjove faciliteter i det overdådige badelands fem fantastiske verdener, alt sammen i Villages Nature® Paris! Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Liggestole udendørs
Vand aerobic
Subtropisk badeland
Indendørspool
Babypool
Bølgebassin
"Slow river"
Stor vandrutsjebane
Lille vandrutsjebane
Udendørspool
Liggestole indendørs
Børnepool
For børn
Legeplads
Indendørs legeland
Mini børnezoo
Aktivitetskalender
Underholdning
Sport
Vandring
Forhindringsbane
Tennis
Bowling
Generelt
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Andre faciliteter
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Sauna
Massage
Dampbad
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Butikker
Købmand
Strand
Strand
sand og græs

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de franske parker gælder følgende forordninger: • Det maksimale antal mennesker I Aqua Mondo vil være begrænset for at respektere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. • Ved ankomsten vil parkpersonalet informere dig om adgangen til Aqua Mundo, der adskiller sig fra park til park, men giver alle gæster adgang mindst 1 gang under deres ophold. • Vi anvender et princip på 1 person pr. 10 m2, derfor vil det maksimale antal gæster være begrænset. Derfor arbejdes der med timeslots. • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen ved ankomst. For en bedre retfærdighed foretages en booking af deltagerne ved reservationen for at give alle kunder muligheden for at få adgang til Aqua Mundo. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • De foreslåede tidsintervaller vil være mellem 2:30 og 3 timer. Der vil være en times pause mellem hver timeslot for at rengøre poolen. Vi vil derfor være 3 tidsvinduer pr. dag. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. Bølgebassinet vil også være åben, men kun til svømning. • Den Wild River pool vil være åben under dog med adgangskontrol for at respektere sikkerhedsforanstaltninger. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Bruserne er åbne, men omklædningsrum vil være begrænset. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres sommerhus; vask hænder, brug toilet, brusebad og tag svømmetøj i hytten, før du går til Aqua Mundo.

Velkommen til Villages Nature® Paris

Om Villages Nature® Paris

Om Villages Nature® Paris

Villages Nature® Paris er helt sikkert et besøg værd! Badelandet vil overraske jer med det bedste fra alle verdener, og det er muligt for alle aldre at bolte sig med forskellige aktiviteter både indendørs og udendørs. Omgivelserne omkring Villages Nature® Paris byder på en utrolig natur, hvor I kan koble fra og slappe af. Uanset om I rejser hele børnefamilien, med venner eller som par, vil I blive en del af naturen. Skynd jer at bestille ferien til dette fantastiske sted! Husk vi sidder klar på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål til Villages Nature® Paris.

Badelandet Aqualagon

Badelandet Aqualagon

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Et af de største trækplastre i Villages Nature® Paris er feriestedets Aqualagon - Et af det største badelande i Europa med både inden- og udendørs aktiviteter spredt over et  kæmpe areal og en opvarmet pool at fornøje sig i hele året rundet. Badelandet er bygget med fokus på både natur og arkitektur og rummer alt, hvad I kan ønske jer! Naturtro har det indendørs badeland højt til loftet samt vandfald, bølgebassin, spraypark for børnene, vandrutsjebaner, babypool med legetøjsfaciliteter, lagoonområde, jacuzzi og solstole. Den lange liste af faciliteter gælder også det udendørs område med spraypark for børn, vandfald, jacuzzi omkrænset af en slow river, rutsjebaner og  en strandlignende pool med solstole. Hvad venter I på?

5 verdener

5 verdener

Badelandet udgør i alt fem fantastiske verdener, hvor I får alverdens aktiviteter og udsøgte oplevelser for alle aldre. Foruden badelandet Aqualagon kan I besøge BelleVie Farm med bondegård og hesteridning, Forest of Legends med en stor udendørs klatrebane, Extraordinary Gardens med vand, ild, jord og luft og Lakeside Promenade med restauranter og underholdning som børneklub og bowlingbaner. 

Feriehus eller lejlighed

Feriehus eller lejlighed

Feriehusene og lejlighederne i Villages Nature® Paris ligger enten ved søbredden, tæt på badelandets centrum eller dybt inde i skoven. I har flere forskellige boliger at vælge imellem, men fælles for alle er, at de er moderne, hyggeligt indrettet og har god plads til den store familie, samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene kan rumme 4-6 personer, mens ferielejlighederne kan rumme 2-12 personer 

Restauranter og indkøb på feriestedet

Restauranter og indkøb på feriestedet

I centrum findes et bredt udbud af forskellige butikker, caféer, bar og restauranter, som vil være til jeres rådighed i løbet af dagen og om aftenen. Om I har lyst til frokost, en hurtig snack eller en lækker middag på restaurant, kan I tage plads på et af spisestederne. Prøv italiensk specialiteter, vinbar med lokale serveringer, spis økologisk med søudsigt eller prøv en udsøgt gourmetmenu.

Supermarked, butikker, bageri og købmand - I finder det hele i centrum af Villages Nature® Paris.