Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Villages Nature® Paris

Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender
Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender

Opdag et helt nyt feriested få minutter fra Disneyland® Paris

Tæt på Disneyland® Paris findes det helt nye skud på stammen for familieferie. Inspireret af naturen og dets muligheder rejser sig den mest unikke skyline af Villages Nature® Paris med et af Europas største badelande. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Bølgebassin
Indendørspool
Liggestole indendørs
Liggestole udendørs
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
Børnepool
"Slow river"
Subtropisk badeland
Udendørspool
Lille vandrutsjebane
Babypool
For børn
Indendørs legeland
Legeplads
Aktivitetskalender
Animation
Mini børnezoo
Sport
Forhindringsbane
Bowling
Tennis
Vandring
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Andre faciliteter
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
Massage
Sauna
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Butikker
Købmand
Strand
Strand
sand og græs

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Villages Nature® Paris

Velkommen til Villages Nature® Paris

Om Villages Nature® Paris

Om Villages Nature® Paris

Villages Nature® Paris er helt sikkert et besøg værd! Badelandet vil overraske jer med det bedste fra alle verdener, og det er muligt for alle aldre at bolte sig med forskellige aktiviteter både indendørs og udendørs. Omgivelserne omkring Villages Nature® Paris byder på en utrolig natur, hvor I kan koble fra og slappe af. Uanset om I rejser hele børnefamilien, med venner eller som par, vil I blive en del af naturen. Skynd jer at bestille ferien til dette fantastiske sted! Husk vi sidder klar på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål til Villages Nature® Paris.

Badelandet Aqualagon

Badelandet Aqualagon

Et af de største trækplastre i Villages Nature® Paris er feriestedets Aqualagon - Et af det største badelande i Europa med både inden- og udendørs aktiviteter spredt over et  kæmpe areal og en opvarmet pool at fornøje sig i hele året rundet. Badelandet er bygget med fokus på både natur og arkitektur og rummer alt, hvad I kan ønske jer! Naturtro har det indendørs badeland højt til loftet samt vandfald, bølgebassin, spraypark for børnene, vandrutsjebaner, babypool med legetøjsfaciliteter, lagoonområde, jacuzzi og solstole. Den lange liste af faciliteter gælder også det udendørs område med spraypark for børn, vandfald, jacuzzi omkrænset af en slow river, rutsjebaner og  en strandlignende pool med solstole. Hvad venter I på?

5 verdener

5 verdener

Badelandet udgør i alt fem fantastiske verdener, hvor I får alverdens aktiviteter og udsøgte oplevelser for alle aldre. Foruden badelandet Aqualagon kan I besøge BelleVie Farm med bondegård og hesteridning, Forest of Legends med en stor udendørs klatrebane, Extraordinary Gardens med vand, ild, jord og luft og Lakeside Promenade med restauranter og underholdning som børneklub og bowlingbaner. 

Feriehus eller lejlighed

Feriehus eller lejlighed

Feriehusene og lejlighederne i Villages Nature® Paris ligger enten ved søbredden, tæt på badelandets centrum eller dybt inde i skoven. I har flere forskellige boliger at vælge imellem, men fælles for alle er, at de er moderne, hyggeligt indrettet og har god plads til den store familie, samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene kan rumme 4-6 personer, mens ferielejlighederne kan rumme 2-12 personer 

Restauranter og indkøb på feriestedet

Restauranter og indkøb på feriestedet

I centrum findes et bredt udbud af forskellige butikker, caféer, bar og restauranter, som vil være til jeres rådighed i løbet af dagen og om aftenen. Om I har lyst til frokost, en hurtig snack eller en lækker middag på restaurant, kan I tage plads på et af spisestederne. Prøv italiensk specialiteter, vinbar med lokale serveringer, spis økologisk med søudsigt eller prøv en udsøgt gourmetmenu.

Supermarked, butikker, bageri og købmand - I finder det hele i centrum af Villages Nature® Paris.