Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Villages Nature® Paris

Alt det får I:
Perfekt for unge voksne og familier med børn fra 5 år
32 km fra Paris og tæt på Disneyland
Bølgebassin, vandrutsjebaner mm.
Et af Europas største badelande med udendørsareal på 2500 m²
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender

Opdag et helt nyt feriested få minutter fra Disneyland® Paris

Tæt på Disneyland® Paris findes det helt nye skud på stammen for familieferie. Inspireret af naturen og dets muligheder rejser sig den mest unikke skyline af Villages Nature® Paris. Her kan I opleve et af Europas største badelande. Bo i flotte feriehuse og rummelige ferielejligheder, nyd lækre måltider, drikkevarer og snacks i parkens restauranter og cafeer og prøv kræfter med alle de sjove faciliteter i det overdådige badelands fem fantastiske verdener, alt sammen i Villages Nature® Paris! Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Lille vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
Børnepool
Liggestole indendørs
Liggestole udendørs
Vand aerobic
Subtropisk badeland
Indendørspool
Babypool
"Slow river"
Bølgebassin
For børn
Aktivitetskalender
Underholdning
Legeplads
Indendørs legeland
Mini børnezoo
Sport
Bowling
Vandring
Forhindringsbane
Tennis
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Andre faciliteter
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
Sauna
Massage
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Butikker
Købmand
Strand
Strand
sand og græs

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: • Vi vil bede alle vores gæster (18 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. • Fra den 30. september vil vi bede alle vores gæster (12 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. Børn under 12 år bliver ikke bedt om at fremvise et covid -sundhedskort. • Når gæsten først er i parken, er det ikke nødvendigt at fremvise et Covid -sundhedskort for at få adgang til aktiviteterne. Gæster har gratis adgang til alle restauranter, butikker, Aqua Mundo samt indendørs/udendørs aktiviteter. • Hvis en gæst forlader parken for dagen, skal han fremvise et Covid -sundhedskort igen, når han er tilbage ved indgangen. • Et covid health pass er: • En komplet vaccinationsplan (med den sidste injektion på 7 dage eller mere afhængigt af vaccinerne). • En negativ PCR eller antigen test testet mindre end 72 timer før ankomstdagen. • En positiv RT-PCR eller antigen test, der bekræfter restitution af Covid-19, dateret for mindst 11 dage og for mindre end 6 måneder siden. • Aqua Mundo er åben både indendørs og udendørs pools. • Butikkerne er åbne. • Vores restauranter er åbne. • Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs lege verdener og Action Factory er åbne. • Faciliteterne i Market Dome er åbne. For de aktuelle åbningstider, se venligst Center Parcs App. • Det er obligatorisk at bære en maske i alle overdækkede områder.

Velkommen til Villages Nature® Paris

Covid-19 og adgang til badeland

Covid-19 og adgang til badeland

Pga. Covid-19 er der for øjeblikket loft på antallet af gæster i Aqua Mundo (selve badelandet) samtidig, og når det maksimale antal besøgene nås, bliver der først adgang for nye gæster, når der igen er plads.

Har I brug for yderligere information, kan I kontakte vores kundeservice eller ringe til os på 7015 4141.

Om Villages Nature® Paris

Om Villages Nature® Paris

Villages Nature® Paris er helt sikkert et besøg værd! Badelandet vil overraske jer med det bedste fra alle verdener, og det er muligt for alle aldre at bolte sig med forskellige aktiviteter både indendørs og udendørs. 

Omgivelserne omkring Villages Nature® Paris byder på en utrolig natur, hvor I kan koble fra og slappe af. Uanset om I rejser hele børnefamilien, med venner eller som par, vil I blive en del af naturen. Skynd jer at bestille ferien til dette fantastiske sted! 

I kan også kombinere badelandsferien med et besøg i Disneyland Paris, som ligger tæt på Villages Nature.

Badelandet Aqualagon

Badelandet Aqualagon

Et af de største trækplastre i Villages Nature® Paris er feriestedets Aqualagon - Et af det største badelande i Europa med både inden- og udendørs aktiviteter spredt over et  kæmpe areal og en opvarmet pool at fornøje sig i hele året rundet. Badelandet er bygget med fokus på både natur og arkitektur og rummer alt, hvad I kan ønske jer! 

Naturtro har det indendørs badeland højt til loftet samt vandfald, bølgebassin, spraypark for børnene, vandrutsjebaner, babypool med legetøjsfaciliteter, lagoonområde, jacuzzi og solstole. Den lange liste af faciliteter gælder også det udendørs område med spraypark for børn, vandfald, jacuzzi omkrænset af en slow river, rutsjebaner og  en strandlignende pool med solstole. Hvad venter I på?

Fem verdener

Fem verdener

Badelandet udgør i alt fem fantastiske verdener, hvor I får alverdens aktiviteter og udsøgte oplevelser for alle aldre. Foruden badelandet Aqualagon kan I besøge: 

  • BelleVie Farm med bondegård og hesteridning
  • Forest of Legends med en stor udendørs klatrebane
  • Extraordinary Gardens med vand, ild, jord og luft
  • Lakeside Promenade med restauranter og underholdning som børneklub og bowlingbaner
Feriehus eller lejlighed

Feriehus eller lejlighed

Feriehusene og lejlighederne i Villages Nature® Paris ligger enten ved søbredden, tæt på badelandets centrum eller dybt inde i skoven. I har flere forskellige boliger at vælge imellem, men fælles for alle er, at de er moderne, hyggeligt indrettet og har god plads til den store familie, samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene kan rumme 4-6 personer, mens ferielejlighederne kan rumme 2-12 personer.

Restauranter og indkøb på Villages Nature® Paris

Restauranter og indkøb på Villages Nature® Paris

I centrum findes et bredt udbud af forskellige butikker, caféer, bar og restauranter, som vil være til jeres rådighed i løbet af dagen og om aftenen. Om I har lyst til frokost, en hurtig snack eller en lækker middag på restaurant, kan I tage plads på et af spisestederne. Prøv italiensk specialiteter, vinbar med lokale serveringer, spis økologisk med søudsigt eller prøv en udsøgt gourmetmenu.

Supermarked, butikker, bageri og købmand - I finder det hele i centrum af Villages Nature® Paris.