Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Weissenhäuser Strand

Alt det får I:
45 minutter fra Puttgarden
Prisvenligt badeland
Friferies mest populære badeland
Direkte til sandstrand
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
mod betaling
Stor vandrutsjebane
multi vandrutsjebane, børne vandrutsjebane, vandrutsjebane, "crazy river", rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
mod betaling
Stor vandrutsjebane
multi vandrutsjebane, børne vandrutsjebane, vandrutsjebane, "crazy river", rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Velkommen til Østersøens subtropiske perle

Weissenhäuser Strand er Østersøens aktivitetscentrum nummer 1 og gæsternes evige favorit! Her får I en sprudlende cocktail af faciliteter for folk i alle aldre både inden- og udendørs. Weissenhäuser Strand byder både på badeland, legeland og en pragtfuld beliggenhed ved den smukke Østersøstrand i Nordtyskland. Badelandet er perfekt til en weekendtur med familien, for det tager kun 35 minutter fra Puttgarden. I 2019 byder Weissenhäuser Strand på nye omklædningsfaciliteter og en wavepool. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
multi vandrutsjebane, børne vandrutsjebane, vandrutsjebane, "crazy river", rørvandrutsjebane
Liggestole
ved pool
For børn
Børneklub
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Forlystelsespark
mod betaling
Animation
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørs legeland
mod betaling
Sport
Minigolf
udendørs
Wellness/ Spa
Skønhedsbehandlinger
mod betaling
Massage
mod betaling
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

NYHED! det er nu muligt at tilkøbe badelandsbilletter og junglelandsbiletter hjemmefra i de perioder det ikke er inkluderet i prisen. Det skal vælges til alle i boligen. Børn 0-3 år er gratis. Badelandet er inkl. i prisen d. 03/11/19 - 16/12/19, 06/01/20 - 07/02/20, 16/02/20 - 26/03/20, 01/11/20 - 14/12/20, 11/01/21 - 12/02/21 og 22/02/21 - 26/03/21
Friferie.dk har reserveret billetter til både Badelandet og Junglelandet hvis de ikke tilkøbes hjemmefra. Billetterne betales på stedet i nøglereceptionen.
Bemærk at der kan være begrænsninger for benyttelse af badeland i højsæsoner ( se skiltning ved badelandet)
Bemærk i kan benytte både Jungleland og badeland på både ankomst inden indtjekning, samt på afrejsedagen hvis entréen er betalt.
I perioden frem til 2/10-2019 er der en lille del af vandlandet der er under renovering. Alt andet er fuldt funktions dygtigt, så der er masser af muligheder for vandleg. Weissenhauser Strand beklager ulejligheden.

Badeland - Weissenhäuser Strand

Badeland Weissenhaüser Strand i Nordtyskland

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland

Weissenhäuser Strand er blandt Europas største badelande og tilbyder sine besøgende et væld af vandrutsjebaner i mange former og sjove vandoplevelser i et unikt subtropisk badeparadis. De mindste kan svømme i to forskellige varmtvandbassiner med vandleg og vandrutsjebaner, mens de lidt større børn kan få kildren i maven i Wild River eller den vilde turbo-rutsjebanen med en hældning på 30 grader. På den 241 meter lange 'Aqua Racer' kan I suse afsted på store baderinge, oplev den eventyrlige 156 meter lange vandrutsjebane eller den 3 sporet rutsjebane, hvor I kan suse om kap.  Desuden finder I et kæmpe vandtårn, hvor der er vandpjaskeri for hele familien. I kan ikke andet end hygge jer i Subtropische Badeparadies, hvor der er 31 grader varmt hele året!

Netop nu, får I et særligt godt tilbud på Weissenhäuser Strand, hvor både badeland og jungleland (legeland) er inklusiv i prisen.

Dschungelland - Helt ud i junglen

Dschungelland - Helt ud i junglen

Søger I aktiviteter for hele familien, så skal I tage en tur i Dschungelland, som er Weissenhäuser Strands eksotiske jungleland med et væld af aktiviteter. Prøv kræfter med klatrevæggen, spring højt i den kæmpe hoppeborg eller oplev et mægtigt legetårn, hvor I kan skyde hinanden med bløde gummibolde. I kan "go high", hvis I tør eller udfordre hinanden på klatrevæggen. Se alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter i naturtro, delvist åbne terrarier. Det er meget spændende, men selvfølgelig helt ufarligt. For de lidt mindre er der et kæmpe boldhav og populære trampoliner. Skulle den lille sult eller tørst melde sig, er der mulighed for en snack eller en tår at drikke i legelandets café.

Nyheder til 2019

Nyheder til 2019

I 2019 har Weissenhäser udviddet med mere end 3.500 m² og fået en ny wavepool med hele 4,7 millioner liter vand, der rigtigt kan lave bølger, nyt spray-område, nyt børnebassin, ny regnskovsdusch og ny badetøjssauna! 

Der er kommet nyt, større indgangsparti og nyt entrésystem til at gøre indgangen hurtigere og ventetiden kortere. Omklædningsrummene har fået større omklædningskabiner, cafeéen "Grandma's Coffee & Candy" er blevet renoveret.

Indkøb og mange spisesteder

Indkøb og mange spisesteder

Der er mange forskellige spisesteder på Weissenhäuser Strand, og I kan vælge at tilkøbe 1/4 eller 1/2 pension og spise på Möwenbräu, som er en hyggelig familierestaurant. Hvis I ikke ønsker at være fastlagt af en pension, kan I vælge imellem mange andre restauranter. I kan spise italiensk på Osteriet, steaks blandt junglens vilde dyr på spisestedet Dschungle eller a la carte på restaurant Sonnenrose, som ligger i forbindelse med Strand hotellet eller Heimisch, som ligger i galleriet. Ønsker I at spise et lidt lettere måltid er der også mulighed for det. I kan spise i badelandet som serverer lette snacks, is og kolde drikke. Der er nok af muligheder, og om sommeren anbefales det at spise ved stranden eller i WaWaCo. 

På Weissenhäusser Strand ligger et lille, men meget velassorteret supermarked. Her kan I få alt, hvad I skal bruge til en nem middag. Her er også bager, hvor I kan købe nybagt og lækkert brød. (Husk kontanter til bageren, da de ikke tager kort - supermarkedet gør!) - Ønsker I et større udvalg finder I Oldenburg kun 5 km derfra med Netto, Aldi til Edeka.

WaWaCo

WaWaCo

WaWaCo er Weissenhäuser Strands vandski og wakeboard anlæg. Her er der fuld fart på, og i anlægget finder I de mest actionfyldte aktiviteter i badelandet. I WaWaCo findes følgende aktiviteter: Hovedbanen på 600 meter med kædetræk over 5 høje master og med 7 pladser på kædetrækket. "Little Bro" som er en mindre bane med reduceret fart velegnet til begyndere, unge og uøvede, samt til træning af tricks og lignende. Derudover er der 6 forskellige forhindringer og mulighed for at lave tricks på "Pro Rail", "Table", stor og lille "Kicker", "Funbox" og "DK Up Tube". Gæster, som får underholdning ved at kigge på, kan nyde kolde drinks på terrassen eller en lille snack. Desuden finder I solterrasse, 2 volleyballbaner, trampolin og mini-zoo med bjerggeder og får i området.

Omgivelserne

Omgivelserne

Når I bor på Weissenhäuser Strand  har I direkte adgang til den lækre sandstrand, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder, når vejret er godt. Sommeren igennem er der forskellige aktivitetsmuligheder, men ikke mindst er det muligt at få en skøn dukkert i dejligt badevand. Har I fået nok af vand og hæsblæsende aktiviteter, kan det varmt anbefales at tage en tur til Oldenburg eller Burg, som er to virkelig hyggelige byer med gode shoppingmuligheder. Lübeck ligger heller ikke mere end 1 times kørsel fra badelandet og er absolut et besøg værd.