Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Weissenhäuser Strand

Alt det får I:
35 minutter fra Puttgarden
Prisvenligt badeland
Friferies mest populære badeland
Direkte til sandstrand
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
mod betaling
Stor vandrutsjebane
børne vandrutsjebane, vandrutsjebane, "crazy river", rørvandrutsjebane, multi vandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
mod betaling
Stor vandrutsjebane
børne vandrutsjebane, vandrutsjebane, "crazy river", rørvandrutsjebane, multi vandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Velkommen til Østersøens subtropiske perle

Weissenhäuser Strand er Østersøens aktivitetscentrum nummer 1 og gæsternes evige favorit! Her får I en sprudlende cocktail af faciliteter for folk i alle aldre både inden- og udendørs. Weissenhäuser Strand byder både på badeland, legeland og en pragtfuld beliggenhed ved den smukke Østersøstrand i Nordtyskland. Badelandet er perfekt til en weekendtur med familien, for det tager kun 35 minutter fra Puttgarden. I 2019 byder Weissenhäuser Strand på nye omklædningsfaciliteter og en wavepool. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
børne vandrutsjebane, vandrutsjebane, "crazy river", rørvandrutsjebane, multi vandrutsjebane
Liggestole indendørs
Liggestole
ved pool
Indendørspool
Børnepool
Splash område
Mini badeland
Badelandscafe
For børn
Forlystelsespark
mod betaling
Underholdning
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørs legeland
mod betaling
Legeplads
Børneklub
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sport
"Go High"
Minigolf
udendørs
Beachvolley
Trampolin
Klatrevæg
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Hæveautomat
på stedet
Cykeludlejning
Nærmeste by
5 km
Vandsport
"Wakeboard"
Wellness/ Spa
Sauna
Skønhedsbehandlinger
mod betaling
Massage
mod betaling
Restauranter / barer
Isbar
Pizzaria
Bar
Restaurant
"Take away"
Snackbar
Butikker
Supermarked
Strand
Strand
direkte til sandstrand
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk at der kan være begrænsninger for benyttelse af badeland i højsæsoner ( se skiltning ved badelandet)
Bemærk i kan benytte både Jungleland og badeland på både ankomst inden indtjekning, samt på afrejsedagen hvis entréen er betalt.
Badelandet er åbent mandag til søndag fra ca. kl. 9.30 - 20.30
Jungleland er lukket 29/11/21 - 08/12/21
Jungleland er lukket 28/11/22 - 07/12/22
Alle vigtige informationer og detaljer om ophold på Weissenhäuser Strand finder I her under overskriften "Covid-19 / forholdsregler ved ankomst". Åbne aktiviteter: • Ferielejligheder og feriehuse i ferieparken • ****Strandhotel • Alle spisesteder, caféer og barer (både indendørs og udendørs servering) • WaWaCo vandski- og wakeboardcenter • Fodbold-golfbanen • Minigolfbanen, Adventure Golf • Bueskydningsanlægget • Alle andre udendørs aktiviteter Aktiviteter der kræver daglig negativt test og mundbind; Indendørs aktiviteter som f.eks. Subtropische Badeparadies, Dschungelland og Dünenbad, inkl. fitnesscentret. Mange af aktiviteterne kræver tidsbestilling og der er begrænset pladser. Det kan derfor ikke garanteres at der er daglig adgang. Negativtest er påkrævet for alle fra 6 år og mundbind er påkrævet alle steder med undtagelse fra badeområder.

Badeland Weissenhaüser Strand i Nordtyskland

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland

Weissenhäuser Strand er blandt Europas største badelande og tilbyder sine besøgende et væld af vandrutsjebaner i mange former og sjove vandoplevelser i et unikt subtropisk badeparadis. De mindste kan svømme i to forskellige varmtvandbassiner med vandleg og vandrutsjebaner, mens de lidt større børn kan få kildren i maven i Wild River eller den vilde turbo-rutsjebanen med en hældning på 30 grader. 

På den 241 meter lange 'Aqua Racer' kan I suse afsted på store baderinge, oplev den eventyrlige 156 meter lange vandrutsjebane eller den 3 sporet rutsjebane, hvor I kan suse om kap.  Desuden finder I et kæmpe vandtårn, hvor der er vandpjaskeri for hele familien. I kan ikke andet end hygge jer i Subtropische Badeparadies, hvor der er 31 grader varmt hele året!

Dschungelland - Helt ud i junglen

Dschungelland - Helt ud i junglen

Søger I aktiviteter for hele familien, så skal I tage en tur i Dschungelland, som er Weissenhäuser Strands eksotiske jungleland med et væld af aktiviteter. Prøv kræfter med klatrevæggen, spring højt i den kæmpe hoppeborg eller oplev et mægtigt legetårn, hvor I kan skyde hinanden med bløde gummibolde. I kan "go high", hvis I tør eller udfordre hinanden på klatrevæggen. 

Se alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter i naturtro, delvist åbne terrarier. Det er meget spændende, men selvfølgelig helt ufarligt. For de lidt mindre er der et kæmpe boldhav og populære trampoliner. Skulle den lille sult eller tørst melde sig, er der mulighed for en snack eller en tår at drikke i legelandets café.

Netop klar !

Netop klar !

Weissenhäser har udviddet med mere end 3.500 m² og fået en ny wavepool med hele 4,7 millioner liter vand, der rigtigt kan lave bølger, nyt spray-område, nyt børnebassin, ny regnskovsdusch og ny badetøjssauna! 

Der er kommet nyt, større indgangsparti og nyt entrésystem til at gøre indgangen hurtigere og ventetiden kortere. Omklædningsrummene har fået større omklædningskabiner, cafeéen "Grandma's Coffee & Candy" er blevet renoveret.

Indkøb og mange spisesteder

Indkøb og mange spisesteder

Der er mange forskellige spisesteder på Weissenhäuser Strand, og I kan vælge at tilkøbe 1/4 eller 1/2 pension og spise på Möwenbräu, som er en hyggelig familierestaurant. Hvis I ikke ønsker at være fastlagt af en pension, kan I vælge imellem mange andre restauranter. I kan spise italiensk på Osteriet, steaks blandt junglens vilde dyr på spisestedet Dschungle eller a la carte på restaurant Sonnenrose, som ligger i forbindelse med Strand hotellet eller Heimisch, som ligger i galleriet. 

Ønsker I at spise et lidt lettere måltid er der også mulighed for det. I kan spise i badelandet som serverer lette snacks, is og kolde drikke. Der er nok af muligheder, og om sommeren anbefales det at spise ved stranden eller i WaWaCo. 

På Weissenhäusser Strand ligger et lille, men meget velassorteret supermarked. Her kan I få alt, hvad I skal bruge til en nem middag. Her er også bager, hvor I kan købe nybagt og lækkert brød. (Husk kontanter til bageren, da de ikke tager kort - supermarkedet gør!) - Ønsker I et større udvalg finder I Oldenburg kun 5 km derfra med Netto, Aldi til Edeka.

WaWaCo

WaWaCo

WaWaCo er Weissenhäuser Strands vandski og wakeboard anlæg. Her er der fuld fart på, og i anlægget finder I de mest actionfyldte aktiviteter i badelandet. I WaWaCo findes følgende aktiviteter: Hovedbanen på 600 meter med kædetræk over 5 høje master og med 7 pladser på kædetrækket. "Little Bro" som er en mindre bane med reduceret fart velegnet til begyndere, unge og uøvede, samt til træning af tricks og lignende. 

Derudover er der 6 forskellige forhindringer og mulighed for at lave tricks på "Pro Rail", "Table", stor og lille "Kicker", "Funbox" og "DK Up Tube". Gæster, som får underholdning ved at kigge på, kan nyde kolde drinks på terrassen eller en lille snack. Desuden finder I solterrasse, 2 volleyballbaner, trampolin og mini-zoo med bjerggeder og får i området.

Omgivelserne

Omgivelserne

Når I bor på Weissenhäuser Strand,  har I direkte adgang til den lækre sandstrand, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder, når vejret er godt. Sommeren igennem er der forskellige aktivitetsmuligheder, men ikke mindst er det muligt at få en skøn dukkert i dejligt badevand. 

Har I fået nok af vand og hæsblæsende aktiviteter, kan det varmt anbefales at tage en tur til Oldenburg eller Burg, som er to virkelig hyggelige byer med gode shoppingmuligheder. Lübeck ligger heller ikke mere end 1 times kørsel fra badelandet og er absolut et besøg værd.