Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Frankrig

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Frankrig

Frankrig og ferie går hånd i hånd, og derfor skal I på badelandsferie til Frankrig! Her får I ferie for hele familien, oplevelser i fantastisk natur og vandlande, der underholder familien med en masse vandsjov og spændende aktiviteter. Slå jer løs i vilde vandrutsjebaner, og slap af de i lune pools. Badelandene har ofte både inden- og udendørs poolområder, og de franske vandlande ligger alle i spændende områder, fx tæt på Disneyland Paris. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Frankrig (5)

Paris området
Forkæl familien med en badelandsferie i Paris, hvor I får det hele. Slå jer løs i et fantastisk badeland med både indendørs...
Frankrigs største badeland
Gode faciliteter og mange aktiviteter
Oplevelser indenfor og i naturen
1 badeland
Poitou-Charentes
Tag familien med på badelandsferie til den smukke, franske region Poitou-Charentes, der byder på grøn natur, franske lækkerier og hyggelige byer. Oplev...
Lækkert og tropisk badeland
Aktiviteter for store og små
Oplevelser i Poitou-Charentes-regionen
1 badeland
Normandiet
Tag børnene med på badelandsferie i Normandiet, hvor I skal bade i et subtropisk badeland med vandrutsjebaner og få spa og vandunderholdning...
Dejligt, subtropisk badeland
Stort udbud af aktiviteter inde og ude
Spændende oplevelser
1 badeland
Loire
Tag hele familien med i badeland i den skønne Loire-dal i Frankrig, hvor I finder vilde naturoplevelser, hyggelige byer og ikke mindst...
Indendørs og udendørs pool
Aktiviteter til store og små
Afslapning i rolige omgivelser
1 badeland
Alsace
Saml hele familien til en badelandsferie i det vidunderlige Alsace i det nordøstlige Frankrig. Ungerne bliver ellevilde med vandlandets fantastiske vandfaciliteter og...
Vanvittig sjovt vandland
Aktiviteter for alle inde som ude
Alsacisk bjerget og grøn natur
2 badeland

Læs mere om Frankrig

Badelandsferie til Frankring

Badelandsferie til Frankring

Frankrig er et af de mest populære og attraktive ferielande i Europa, og det er ikke uden grund. Landet er et fantastisk rejsemål, der både giver jer sjov og underholdning i badeland, oplevelser i den frodige natur med smukke bjerge samt lækker fransk gastronomi. 

Pak bilen, husk badetøjet og gør familien klar til en badelandsferie i Frankrig. I kører på vejene i Tyskland med skønne ferieområder som rejsedestination og kommer til de bedste badelande i Frankrig, hvor I skal holde ferie i oplevelsesrige og dejlige omgivelser. 

Oplev skønne franske områder

Oplev skønne franske områder

Ferie i Frankrig giver udsøgt natur og uanset, hvilket område I vælger at tage på badelandsferie i, så får I oplevelser i både smuk natur og mange interessante storbyer at besøge. 

Frankrig er et meget varieret land med både flade landskaber og bjerge, hvor I kan gå på opdagelse og udforske Frankrig. Tag i naturparker, hvor I kan vandre, cykle og ride, eller bliv klog på fransk historie og kultur i spændende storbyer som Paris, Bordeaux, Montpellier eller Lyon.  

Ferie i Frankrigs bedste badelande

Ferie i Frankrigs bedste badelande

I Frankrig får I badelande, der samler hele familien i trygge og eventyrligt sjove omgivelser. Badelandene har vandsjov for de mindste og vandnydelser for de ældste. I kan bruge flere timer på at boltre jer i badelandene, og når I skal tilbage på land, kan I benytte jer af de mange andre oplevelser og aktiviteter som badelandene tilbyder. Prøv kræfter med minigolf, hop i legeland, kæl med dyrene på gården eller prøv kræfter med adrenalinfyldte aktiviteter. 

Franske oplevelser

Franske oplevelser

Frankrigs mest populære kendetegn er storslået storbyer, fransk gastronomi og vine og oplevelser i skøn natur. Det hele får I på badelandsferie i Frankrig, og derudover venter en masse spændende udflugtsmål om gadehjørnerne og oppe i bjergene. 

Tag for eksempel bilen ud på opdagelse og besøg storbyer som Strasbourg, Colmar og Mulhouse eller oplev Route des vins d’Alsace og smag på vidunderlig vin. I finder også vand- og forlystelsesparker og zoologiske haver samt temaparker, så der er rigeligt med oplevelser for alle aldre og for familien samlet. 

Badeland og Disneyland® Paris

Badeland og Disneyland® Paris

Vælger I badelandet Villages Nature® Paris, får I ikke blot muligheden for at nyde ferien i et af Europas største og flotteste badelande, I kan også lægge vejen forbi den betagende storby, Paris.

Skal ungerne have en helt uforglemmelig ferie, er det oplagt at besøge Disneyland® Paris, hvor I kan slå jer løs i sjove forlystelser, knipse løs af de mange parader og få en krammer af Anders eller Mickey. Ring til os på 7015 4141 for at høre mere.