Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Normandiet

Badeland i Normandiet
Dejligt, subtropisk badeland
Stort udbud af aktiviteter inde og ude
Spændende oplevelser
Besøg hovedstaden Paris
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelandsferie i Normandiet

Tag børnene med på badelandsferie i Normandiet, hvor I skal bade i et subtropisk badeland med vandrutsjebaner og få spa og vandunderholdning for alle aldre. Når I kommer op af de varme pools, venter der jer et hav af aktiviteter, fantastisk natur og måske en tur til den franske hovedstad Paris? Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Normandiet

På badelandsferie i Normandiet

På badelandsferie i Normandiet

Nu kan I komme på badelandsferie i Normandiet i det nordlige Frankrig, og få oplevelser for hele familien i et utroligt udfordrende og underholdende badeland med gode faciliteter og muligheder. 

Badelande er for alle aldre, og uanset om I vil have afslapning eller action, kan I finde spændende aktiviteter at begive jer i kast med. Kig med her på hjemmesiden og bliv meget klogere på vandlande i Normandiet.  

Badeland

Badeland

I får det hele, når I er på badelandsferie i det skønne Normandiet:

  • Indendørs badeland
  • Udendørs pool
  • Vandrutsjebaner
  • Vandaktiviteter for alle
  • Wellnessområde
  • Opvarmet babybassin

Så slap af i et skønt vandland, der er subtropisk inspireret med tropiske planter, palmer og gennemsigtigt vand i et lyst og lækkert poolområde. 

Aktiviteter og anden sjov

Aktiviteter og anden sjov

Oplev badelandet Les Bois-Francs i Normandiet, som byder på hele 79 aktiviteter på ét sted, så I er sikre på aldrig at kede jer. Foruden selve badelandet kan I prøve kræfter med en 9-hullers golfbane, et akademi for børnene, forskellige sportsgrene, besøge bondegården og klappe dyrene, dyrke fart og adrenalin og meget mere. Det er et stort slaraffenland med aktiviteter for alle, som I ikke må gå glip af!

Tæt på Paris

Tæt på Paris

Normandiet og ikke mindst badelandet ligger tæt på den franske hovedstad Paris, hvor I på en dagstur væk fra badelandet eller en aften til middag kan opleve den smukke storby og dens mest kendte varetegn som Eiffeltårnet, mens I nyder god fransk spise på en hyggelig restaurant i byen. Foruden at være en meget oplevelsesrig by, kan I også tage på en oplevelsesrig tur til Disneyland Paris til stor begejstring for børnene.