Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Normandiet

Noget for alle i Normandiet
Dejligt, subtropisk badeland
Stort udbud af aktiviteter inde og ude
Spændende oplevelser
Besøg hovedstaden Paris
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Normandiet

På badelandsferie i Normandiet skal I bade i et subtropisk badeland med vandrutsjebaner, spa og vandunderholdning for alle aldre, og når I skal op ad poolen venter et hav af aktiviteter og en tur til den franske hovedstad Paris. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Normandiet

På badeferie i Normandiet

På badeferie i Normandiet

Nu kan I komme på badelandsferie i Normandiet i det nordlige Frankrig, og få oplevelser for hele familien i et utroligt udfordrende og underholdende badeland med gode faciliteter og muligheder. Badelandet er for alle aldre, og uanset om I vil have afslapning eller action, kan I finde spændende aktiviteter at begive jer i kast med. Kig med her på hjemmesiden og bliv meget klogere på badelandet i Normandiet.  

Badelandet

Badelandet

Indendørs badeland og udendørs pool. Vandrutsjebaner og vandaktiviteter for alle. Wellness-område og opvarmet babybassin. Det hele får I i det bedste badeland i skønne Normandiet. Badelandet er subtropisk inspireret med tropiske planter, palmer og gennemsigtigt vand i et lyst og lækkert poolområde. Tag i spabad, sauna eller wellness-området og få genopladt batterierne til en ferie i vandets tegn. 

Aktiviteter og anden sjov

Aktiviteter og anden sjov

Med 79 aktiviteter i ét badeland er I sikre på, at I aldrig vil kede jer, når I er på badelandsferie i Normandiet. Foruden selve badelandet kan I prøve kræfter med en 9-hullers golfbane, et akademi for børnene, forskellige sportsgrene, besøge bondegården og klappe dyrene, dyrke fart og adrenalin og meget mere. Det er et stort slaraffenland med aktiviteter for alle, som I ikke må gå glip af.      

Tæt på Paris

Tæt på Paris

Normandiet og ikke mindst badelandet ligger tæt på den franske hovedstad Paris, hvor I på en dagstur væk fra badelandet eller en aften til middag kan opleve den smukke storby og dens mest kendte varetegn som Eiffeltårnet, mens I nyder god fransk spise på en hyggelig restaurant i byen. Foruden at være en meget oplevelsesrig by, kan I også tage på en oplevelsesrig tur til Disneyland Paris til stor begejstring for børnene.