Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Paris området

Perfekt badelandsferie i Paris
Frankrigs største badeland
Gode faciliteter og mange aktiviteter
Oplevelser indenfor og i naturen
Tæt på Paris og Disneyland
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Parisområdet

På badelandsferie til Paris får I det hele: et fantastisk badeland med både indendørs og udendørs pool, vandrutsjebaner, bølgemaskiner og spa, samt kort afstand til oplevelser i Paris og Disneyland. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Paris området

Alverdens aktiviteter

Alverdens aktiviteter

Der er mange spændende aktiviteter I kan lave og særligt børnene vil elske at bruge tiden i det indendørs legeland, på bondegård, hvor de kan fodre dyrene og ride på heste, i skoven kan de bygge huler og klatre i træer, og så kan de lege i det udendørs legeland og prøve kræfter med klatrebaner og minigolf. Tag børnene med i de smukke botaniske haver, på segway-tur eller til stranden ved søen, hvor I kan spille diverse strandspil og nyde omgivelserne.

Badeland tæt på Paris

Badeland tæt på Paris

På badelandsferie i Paris-området har I mulighed for at kombinere badelandsferien med oplevelser i den franske hovedstad Paris, da badelandet kun ligger 32 kilometer fra centrum af Paris og byens mange seværdigheder. Det er den perfekte kombination, da badelandets afslappende omgivelser og storbyens høje tempo opvejer hinanden på smukkeste vis. Bliv meget klogere på en badelandet i Paris-området her på hjemmesiden og drøm jer afsted på badelandsferie allerede i dag!

Badelandets vandaktiviteter

Badelandets vandaktiviteter

I Paris-området kommer I til et badeland med masser af vandsjov for par, familier og venner uanset alder. I Aqualagon kan I nyde den sjove indendørs pool med både bølgemaskine, vilde floder, syv vandrutsjebaner og en klatrevæg med frit fald i poolen. Udendørs kan I nyde de opvarmede boblebade hele året rundt, og i spabadet, loungen og wellness-afdelingen skal I finde den indre ro frem og nyde den absolutte afslapning. 

Besøg Paris og Disneyland

Besøg Paris og Disneyland

Badelandet ligger kun seks kilometer fra Disneyland Paris, og her kan I opleve figurer og bygninger fra tegnefilmene og prøve forlystelser til børnenes store fornøjelse. Vil I være mere kulturelle, kan I tage til hovedstaden og slentre en tur igennem Paris' romantiske gader, hvor I kan se seværdigheder som Eiffeltårnet og Notre Dame, gå på museer, særligt Louvre og opleve fransk gastronomi.