Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Poitou-Charentes

Badelandsferie i Poitou-Charentes
Lækkert og tropisk badeland
Aktiviteter for store og små
Oplevelser i Poitou-Charentes-regionen
Udflugtsture til spændende oplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Vandland i Poitou-Charentes

Tag familien med på badelandsferie til den smukke, franske region Poitou-Charentes, der byder på grøn natur, franske lækkerier og hyggelige byer. Oplev et fantastisk badeland fyldt med vandaktiviteter og timevis af vandsjov. I kan tilbringe enkelte dage eller en hel uge i et badeland, hvor I med garanti ikke kommer til at kede jer! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Poitou-Charentes

Badeland i Poitou-Charentes

Badeland i Poitou-Charentes

I den smukke region Poitou-Charentes i Frankrig kan I tage på en oplevelsesrig badelandsferie for hele familien. Den helt store attraktion i regionen er badelandet Le Bois aux Daims, men I finder også en masse andre spændende aktiviteter og udfordringer i regionen, hvis I ønsker mere end vandland.  

Udover et helt fantastisk badeland får I underholdning i alle former og for alle aldre både i vandlandet, ude i naturen og i de nærliggende byer. Bliv meget klogere på Poitou-Charentes i Frankrig her på siden. 

Informationer om badelandet

Informationer om badelandet

Når I tager på ferie i et skønt badeland, kommer I i tropisk stemning med palmer, klart vand og lyse omgivelser. I får vandaktiviteter i alle afskygninger, uanset om I er til træning i vandet, vil suse ned ad rutsjebanerne eller skal prøve dykning. 

Derudover har badelandet aktiviteter for de helt små med babybassin og til de større børn, er der flere vandrutsjebaner og vandlegepladser. Til forældrene og de voksne er det oplagt at benytte sig af spa- og wellness-områderne med afslapning og afkobling fra hverdagen stress og jag.  

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Poitou-Charentes er en stor region, som ligger på den vestfranske kyst ud til Atlanterhavet. Hvis I vil have badeferie i både badeland og ved kysten, kan I dele ferien op i to og køre mod kysten. Langs denne kyst kan I besøge en masse hyggelige havnebyer. 

I La Rochelle kan I se en meget historisk by med smukke bygninger fra gamle dage, samt nyde et godt glas fransk vin fra området. Regionen har også strande langs kysten og ved området Royan, kan I tage på stranden ved Côte de Beauté, skønhedens kyst, som er dejlige gyldne strande med fint sand og godt badevand.