Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Poitou-Charentes

Perfekt ferie i Poitou-Charentes
Lækkert og tropisk badeland
Aktiviteter for store og små
Oplevelser i Poitou-Charentes-regionen
Udflugtsture til spændende oplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Besøg Poitou-Charentes

Grøn natur, fransk spise og hyggelige byer - I vil elske at rejse til den franske region Poitou-Charentes, hvor I finder mange spændende byer, gode muligheder og alverdens oplevelser, som I kan se på en udflugtstur i den smukke region. Oplev den helt store attraktion i regionen, som er det fantastiske badeland Le Bois aux Daims, hvis I er til vandaktiviteter og timevis af vandsjov. I kan tilbringe enkelte dage eller hele ferien i badelandet, som byder på massere af oplevelser til en uges ferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Poitou-Charentes

Den franske region Poitou-Charentes

Den franske region Poitou-Charentes

I den smukke region Poitou-Charentes i Vestfrankrig kan I tage på en oplevelsesrig ferie for hele familien. Den helt store attraktion i regionen er badelandet Le Bois aux Daims, men I finder også en masse andre spændende aktiviteter og udfordringer i regionen, hvis I ikke ønsker en badelandsferie.  Foruden et helt fantastisk badeland får I underholdning i alle former og for alle aldre både i badelandet, ude i naturen og i de nærliggende byer. Bliv meget klogere på Poitou-Charentes i Frankrig her på hjemmesiden. 

Informationer om badelandet

Informationer om badelandet

Rammerne omkring det skønne badeland får jer i tropisk stemning med palmer, klart vand og lyse omgivelser. I får vandaktiviteter i alle afskygninger, om I er til træning i vandet, suse ned ad rutsjebanerne eller dykning. Derudover har badelandet aktiviteter for de helt små med babybassin og til de større børn, er der flere vandrutsjebaner og vandlegepladser. Til forældrene og de voksne er det oplagt at benytte sig af spa- og wellness-områderne med afslapning og afkobling fra hverdagen stress og jag.  

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Poitou-Charentes er en stor region, som ligger på den vestfranske kyst ud til Atlanterhavet. Hvis I vil have badeferie i både badeland og ved kysten, kan I dele ferien op i to, da der er et stykke at køre fra badelandet til kysten. Langs denne kyst kan I besøge en masse hyggelige havnebyer. I La Rochelle kan I se en meget historisk by med smukke bygninger fra gamle dage, samt nyde et godt glas fransk vin fra området. Regionen har også strande langs kysten og ved området Royan, kan I tage på stranden ved Côte de Beauté, skønhedens kyst, som er dejlige gyldne strande med fint sand og godt badevand.