Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Holland

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Holland

Når I sætter kursen mod Holland for at nyde en afslappende badelandsferie, får I timevis af vandpjask, vilde vandrutsjebaner, kæmpe pools, underholdende aktiviteter for hele familien, store legelande og og smuk natur i det flade landskab. Slap af, og hyg jer i familiens skød i de rummelige og moderne ferieboliger, hvor I kan lave mad hjemme eller spise en god middag på en af de mange spisesteder i de hollandske vandlande. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Holland (4)

Syd Holland
I det sydlige Holland kan familien tage på badelandsferie tæt på strand, storbyer og skove i dejlige tropiske vandlande med gode faciliteter...
Bredt udvalg af badelande
Tropiske og indbydende badelande
Strand, natur og storbyer
6 badeland
Midt Holland
Tag hele familien med på badelandsferie i Midt Holland, hvor familiens vandhunde får timevis af vandsjov i badelandet! I får rig mulighed...
Alverdens vandaktiviteter
Vilde vandrutsjebaner
Fladt landskab, kanaler og smuk natur
1 badeland
Nord Holland
Tag familiens vandhunde med på badelandsferie i Nordholland, der byder på lyse, lækre, tropiske vandlande i rolige omgivelser. Badelandene byder bl.a. på...
Børnevenlige badelande
Aktiviteter for alle aldre
Interessante byer og hyggelige landsbyer
7 badeland
Vest Holland
Tag familien med i badeland i Vestholland, hvor I kan slappe af, få vandsjov for store og små samt en skøn aktiv...
Badelandsferie for hele familien
Næsten 60 aktiviteter i badelandet
Bred, hvid sandstrand tæt på badelandet
1 badeland

Læs mere om Holland

Badelandsferie i Holland - det flade Europa

Badelandsferie i Holland - det flade Europa

Holland byder på sjove badelande for hele familien - alle beliggende i smukke omgivelser i det flade landskab. Landet byder på uendelige tulipanmarker, farverige huse ved smukke kanaler og de mange diger. Halvdelen af Holland ligger mindre end én meter over havets overflade, og det er årsagen til det flade landskab.

Alle badelandene er af høj standard med skønt, subtropisk klima, og I finder bl.a. mange af Center Parcs vandlande i Holland.

Herlige badelande i Holland

Herlige badelande i Holland

I Holland finder I intet mindre end ni badelande, hvor I kan få en fantastisk badelandsferie. Badelandene er tropisk inspireret, hvilket afspejler sig i de lyse og lækre badeområder indrettet med palmer, tropiske planter og klippevægge. 

I poolens blå vand kan I tilbringe flere timer, og der er en masse vandsjov til voksne og børn. Badelandene er udstyret med mange vilde vandrutsjebaner, strømmende floder, nogle steder ind og ud af vandlandet, bølgebassiner, vandfald, jacuzzi, og derudover er badelandene børnevenlige med opvarmet pool, babybassin og svømme- og dykkerundervisning.   

Alle slags aktiviteter

Alle slags aktiviteter

Forlystelsesparker, storbyer og naturparker er blandt nogle af de mange aktiviteter I kan lave i Holland, så når I vil opleve Holland uden for badelandet, er disse et stensikkert hit for hele familien, som vil gøre jeres rejse uforglemmelig. 

De mest populære attraktioner er zoologiske haver som Blijdorp, GaiaPark og Dolfinarium Safaripark, eller oplevelsesparkerne Madurodam, Neeltje Jans, Duinrell og det berømte Efteling. 

I kan også tage på familiedag til storbyerne Amsterdam, Haag eller Rotterdam og opleve historiske steder, shoppe eller få en hollandsk, kulinarisk oplevelse. 

Hollandsk mad og drikke

Hollandsk mad og drikke

Oplev hollandsk mad og drikke, hvor en tradition for landbrug resulterer i lækre og friske grøntsager. Modsat det friske er de i Holland glade for at friturestege deres mad, og det giver retter som Bitter Ballen: kødfyldte friturestegte kugler og den friturestegte sandwich Tostis.

Hollænderne har en sød tand, og de spiser bl.a. Hagelslag på morgenbrødet, som er en slags kagekrymmel med forskellige smage, farver og former. Til kaffe og te nyder de en karameltfyldt Stroopwafel eller et stykke suikerbrood. Er I tørstige kan I prøve en hollandsk øl, som den klassiske Heineken, og børnene kan nyde den juice-agtige Dubbel Friss.