Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Midt Holland

Ferie i hjertet af Holland
Alverdens vandaktiviteter
Vilde vandrutsjebaner
Fladt landskab, kanaler og smuk natur
Hovedstaden Amsterdam
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i det centrale Holland

Det centrale Holland tilbyder feriemuligheder for familien, der elsker at bruge tid i vand, om det er i det store badeland de Eemhof i byen Zeewolde, i de nærliggende kanaler og søer eller i de forskellige temaparker og akvarier. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Midt Holland

Flevoland i det centrale Holland

Flevoland i det centrale Holland

Tag bilen til det centrale Holland og sæt, efter en blot otte timers køretur fra enten København, Århus eller Odense, fødderne på den flade hollandske jord og lad ferien begynde. Hold ferien i hjertet af Holland i provinsen Flevoland, som er et populært feriested for vand,- sport- og naturentusiaster, og som passer perfekt til familien, der vil holde ferie i rolige omgivelser, men samtidig vil have action. Provinsen har en lang tradition indenfor sejlsport, og det er ikke uden grund, da provinsen er omkranset af vand, som trækker ind over det flade landskab fra Nordsøen og danner mange små søer og kanaler. 

Badeferie for vandhundene

Badeferie for vandhundene

På badelandsferie i det centrale Holland kan familiens vandhunde få timevis af vandsjov og pjaske rundt i badelandets mange vandfaciliteter. Gå amok på Flow-Rider banen med surftræning, mærk et kæmpe sus i vandrutsjebanen Turbo Twister og brug mange timer i det varme og indbydende vand, hvor I også kan lære at dykke. Det bedste ved badelandet er, at I får prøvet kræfter med en masse aktiviteter, men samtidig er der også plads til afslapning og familiehygge. Den nærliggende flod Eemmeer indbyder til sejllads i alle former med bananbåde, joller, kanoer, pedalbåde, og de mere adrenalinsøgende kan prøve stand-up-paddling, wakeboard, vind-surfing  og flyboarding. Der er noget for alle, og aktiviteterne samler familien, og giver den minder, de aldrig vil glemme. 

Oplev skøn natur og seværdigheder

Oplev skøn natur og seværdigheder

I Flevoland finder I byen Zeewolde, som ligger på bredden af floden Eemmeer, og det er her badelandet de Eemhof ligger. Zeewolde er kendt for dets smukke landskab, som man kan udforske syd for byen i den store eventyrlige skov Hosterwold med vilde dyr og gamle fredede træer. Under jeres badelandsferie kan familien lave mange sjove aktiviteter, som at besøge temaparken Walibi Holland, tage til provinsens hovedstad Lelystad for at se de gamle hollandske skibe og shoppe eller til Almere i zoologisk have, akvariet eller nationalparken Oostvaardersplassen. Lokalt finder I Dolfinarium Harderwijk, hvor børnene kan se delfiner, sæler og søløver og andre af havets dyr, og I kan spise pandekager på restaurant Hans en Grietje. 

Amsterdam

Amsterdam

Tag et smut til den populære storby og Hollands hovedstad Amsterdam, hvor I kan komme på kanalrundfart og får en lang række af oplevelser. Start i centrum af Amsterdam på Damplassen, og bevæg jer langs kanalerne ud til den berømte bydel Jordaan, hvor I skal besøge det historiske museum Anne Frank-huset, Nationalmusset og Van Gogh-museet. Gå over floden Amstel via den smukke og gamle bro Magere Brug, hvor I kan opleve de mange cykler og skibstrafikken, hvorefter I kommer til de fantastiske bygninger NEMO Videnskabscenter og The Royal Palace, som er åbent for offentligheden og meget besøgsværdige. Kom på rundtur på Heineken-fabrikken og få en garanteret sjov tur med smagsprøver undervejs.