Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nord Holland

Nydelse i Nordholland
Børnevenlige badelande
Aktiviteter for alle aldre
Interessante byer og hyggelige landsbyer
Besøg hovedstaden, Amsterdam
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Nordholland

I skal besøge badelandet de Huttenheugte eller Parc Sandur i Nordholland, hvis I vil på en nem kør-selv ferie i trygge og rolige omgivelser med et lyst og lækkert tropisk badeland med oplevelser til enhver smag i naturskønne omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nord Holland

Badelandsferie i Nordholland

Badelandsferie i Nordholland

Drømmer I om en badelandsferie i rolige, stille og fredfyldte omgivelser, skal I tage hele familien med på badelandsferie i Holland, og tjekke ind på badelandet de Huttenheugte eller Parc Sandur med store tropisk inspireret og meget børnevenlige badelande. Badelandene ligger i det nordlige Holland og er nemt at komme til, når I skal køre selv fra Danmark. Badelandene ligger i provinsen Drenthe, som I skal opleve på ægte hollandsk vis ved at leje en cykel og tage på cykeltur ud i det flade og smukke landskab. Her venter jer en masse oplevelser både ude og inde, og der er noget for både de store og de små.  

Tropiske børnevenlige badelande

Tropiske børnevenlige badelande

Badelandene i Nordholland omfavner alle aldre, og der er plads til hele familien. De voksne vil sætte pris på badelandenes fantastiske rammer for børnene, mens de selv kan slappe af og nyde ferien i fantastiske omgivelser og med gode faciliteter. Der er både babybassin, en stor lavvandet børnepool med vandrutsjebaner, vandforhindringsbane og river-rafting. De voksne bliver med garanti hevet med ud i det store bassin, hvor børnene vil nyde vandpjask med sine forældre under palmerne i de store, lyse og lækre tropiske badelande. 

Badeland og meget mere

Badeland og meget mere

Badelandene giver familien timevis af underholdning og vandsjov,  men der er også en masse andre aktiviteter, som I kan prøve kræfter med i det familievenlige badeland. Badelandet byder på aktiviteter og legemuligheder rundt omkring i hele badelandet, og særligt børnene vil nyde disse og vil ikke gå glip af den sjove teaterunderholdning, de nervepirrende sportsarrangementer, et vildt trampolinland, et besøg på den lærerige bondegård med dyr eller en familieturnering i minigolf blandt de 100 andre aktiviteter at tage sig til. Børnene kan deltage i workshops og udfolde sig kreativt, og I vil kunne tage minder med hjem i form af børnenes kreationer, og de mange hyggelige og stemningsfyldte familiebilleder. 

Gå på opdagelse nær badelandene

Gå på opdagelse nær badelandene

Rundt omkring badelandene venter jer en masse naturopdagelser, kultur og aktiviteter. I byen Dalen finder I smukke skove, søer og floder, og området indbyder til vandaktiviteter i alle former på den lokale sø Huttenheugte. I Adventure Zoo WILDLANDS kommer I dybt ind i junglen, langt ud på savannen og på det iskolde Antarktis og ser dyrene fra de tre verdener. Tag på opdagelse i nationalparkerne Bargeveen og Dwingelderveld og i legelandene Kabouterland og Plopsa. Vær kulturelle og besøg byerne Coevorden, Emmen og Hoogeveen med mulighed for kulinariske oplevelser og shopping.