Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland i vinterferien

Få varmen i uge 7 & 8 med 100% badegaranti

Bestil vinterferie i badeland - uge 7 eller 8

Hold en pause fra februars kulde og mørke, og tag børnene med i badeland i vinterferien i uge 7 eller 8!  Vælg mellem populære badelande med vilde vandrutschebaner, sjove legelande og skøn natur med masser af aktiviteter til store og små. Badelandene ligger i overskuelig køreafstand, så I nemt kan tage på en get away i vinterferien.

I får 100% badegaranti, bliver varmet godt igennem, kommer helt ned i gear og får fornyet energi - lige i den vintermåned, hvor I trænger allermest til det!

Så bestil vinterferien i badeland nu, og nyd uge 7 eller 8 i ferieboliger med plads til ægte familiehygge.

Vælg mellem bl.a. TysklandHolland og Danmark.

Vandland i vinterferiend i uge 7 eller 8

Badelandsferie i uge 7 eller 8

Badelandsferie i uge 7 eller 8

Har jeres børn vinterferie uge 7 eller uge 8, så finder I de allerbedste badelandsferier lige her! Vælg mellem populære badelande i bl.a.:

Fælles for alle badelande er de mange sjove vandrutsjebaner, dejlig varmt badevand og skønne naturområder - så pak både badetøj og varmt vintertøj og kom ud i naturen, hvor I bliver blæst godt igennem. 

Hvorfor badelandsferie?

Hvorfor badelandsferie?

Vores gæster vilde med badelandsferie - og  vi forstår godt hvorfor! Badelandsferie er perfekt til en miniferie, de ligger ofte i overskuelig køreafstand, her er sjov for hele familien og udover selve vandlandet og der masser af andre sjove aktiviteter for hele familien.

Vil I se, hvorfor I skal tage på badelandsferie vinterferien, kan I opleve Violas ferie til Badelandet Bispinger Heide i Nordtyskland.

Bestil badelandsferien i dag!

Bestil badelandsferien i dag!

Bestil badelandsferien i uge 7 eller 8 i dag hos Friferie og vær sikker på plads! Alle de bedste boliger og de mest populære badelande ryger lynhurtigt!

Husk, vi også har mange gode muligheder for badelandsferie til sommer eller hvad med en sjov påskeferie i badeland? I kan også vælge at tage på badelandsferie i efterårsferien - det er jer, der bestemmer.

Vi glæder os til at høre fra jer på 70154141 eller online@friferie.dk., hvis I får brug for hjælp eller råd til, hvilket badeland der er det bedste til netop jeres familie.