Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Kombinér badeland og storby

Berlin, Hamborg, Prag, Amsterdam, Paris og Budapest

Få både badeland og storby

Tag familien med i badeland og kombinér badelandsferien med storbyferie til en af Europas spændende byer.

Nyd et af de sjove badelande, som byder på masser af aktiviteter både ude og inde! Her er I garanteret underholding og en fantastisk ferie for børnene. Der skal selvfølgelig være noget for hele familien, derfor er badeland og storby den perfekte kombination. Vælg mellem de fire spændende byer:

  • Berlin og Hamborg i Tyskland
  • Prag i Tjekkiet
  • Amsterdam i Holland
  • Paris i Frankrig
  • Budapest i Ungarn

Tag ind til storbyen og besøg spændende museer, shop løs i de skønne butikker og spis lækker mad på en god restaurant.

Efter en skøn dag kommer I tilbage til jeres hyggelige feriebolig i badelandet, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af i familiens skød.

Se mulighederne nedenfor.

Badeland & Berlin
Badeland Tropical Island

I Europas største badeland Tropical Island er I garanteret en fantastisk badelandsferie for hele familien, hvor I kan suse ned af vilde vandrutsjebaner og blive forkælet i spaafdelingen.

Med kun 1 times kørsel til Berlin er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den spændende storby! Besøg fx TV-tårnet, hvor I kan opleve Berlin oppefra, eller Checkpoint Charlie Museum.

Badeland & Prag
Badeland Aqua Palace

Det skønne badeland Aqua Palace i Tjekkiet byder på sjove vandrutsjebaner, pools, boblebade og dampbad. Her kommer I helt ned i gear, inden I lader turen gå ind til den spændende storby Prag.

Der er kun 20 minutters kørsel til centrum af historiske Prag, hvor I bl.a. kan opleve Karlsbroen og Prags slot. I kan også slutte dagen af med en lækker middag på en af de mange restauranter. 

Badeland & Hamborg
Badeland Bispinger Heide

Bo midt i en stor skov i badelandet Bispinger Heide, og slå jer løs i det subtropiske badeland med vandrutsjebaner og kæmpe pools.

Badelandet ligger i Tyskland ca. 60 km syd for Hamborg, så I kan nemt besøge storbyen på vej til Bispinger Heide eller snuppe en dagstur, når I vil opleve lidt andet end vandpjask. Besøg byens zoologiske have eller oplev verdens største modeltogbane i Miniatur Wunderland.

Badeland & Amsterdam
Badeland De Eemhof

Få et vaskeægte badelandsparadis på Badeland de Eemhof i Holland. Her kan I boltre jer i kæmpestore pools, bølgemaskiner, vandrutsjebaner og den sjove wild-water bane!

Der er kun 48 km til Amsterdam, så I kan nemt besøge den skønne storby med de hyggelige kanaler. Udover shopping byder Amsterdam på masser af spændende oplevelser for både børn og voksne.

Badeland & Paris
Badeland Villages Nature®

Det nye badeland Villages Nature® er et af Europas største og er placeret midt i skøn natur, så I kan både bade, slappe af, nye omgivelserne og komme helt ned i gear.

Disneyland Paris ligger ved siden af, så det er oplagt af besøge den magiske forlystelsespark. Skal I have endnu mere på opleveren, kan I tage bilen eller toget til Paris og besøge Eiffeltårnet, nyde synet af Triumfbuen, se på kunst på Louvre eller nyde en croissant på en en ægte parisisk fortorvscafé.

Badeland & Budapest
AquaWorld Resort

Oplev Østeuropas største badeland, når I tager børnene med på AquaWorld Resort. I bor på et lækkert hotel, der har et kæmpe subtropisk badeland med hele 19 forskellige pools og 11 vandrutsjebaner!

Badelandet ligger ved den ungarske hovedsted Budapest, og I kan nemt tage et smut til den fascinerende storby med hotellets gratis shuttlebus. Når I vender hjem efter en spændende dag i storbyen, kan I slappe af i den lækre wellnessafdeling på hotellet.

Badeland og storby er ferie for hele familien

Berlin, Hamborg, Amsterdam og Prag

Berlin, Hamborg, Amsterdam og Prag

Storbyerne Berlin, Hamborg, Amsterdam og Prag er alle et besøg værd med historiske museer, spændende butikker, lækker mad og hyggelige gader og stræder. Når I har suset ned af vandrutsjebanerne i de store vandland og plaske rundt i timevis, kan I tage ud og opleve nogle af Europas smukkeste og mest spændende byer. 

Kombinér jeres næste rejse med Friferie til en ferie med både badeland og storby.

Badelande

Badelande

En ferie til disse populære badelande der ligger nær storbyer, byder på masser af aktiviteter både ude og inde. Her er I virkelig garanteret underholdning for hele familien. Disse badelande er alle lavet i tropiske omgivelser, hvor vandlandet har vilde vandrutjsebaner, forskellige bassiner, bølgemaskiner og  wellnessafdelinger med boblebad og spa. 

Her er alle de vandrige aktiviteter og omgivelser som I kunne tænke jer på en badelandsferie. Badelandene har typisk også andre aktiviteter og legelande, samt hyggelige restauranter og barer.

Storbyer

Storbyer

Med en ferie til disse badelande, kan I kombinere det med en storbyferie til nogle af Europas mest fantastiske steder med en lille køretur. 

  • I Berlin kan I opleve historiske monumenter som Berliner Muren og Brandenburger Tor. Hamborg er en by med spændende seværdigheder, shopping, restauranter og barer. 
  • Hvis I tager til Amsterdam, vil I kunne se de smukke kanaler og bygninger, samt spændende museumsbesøg og gode spisested. 
  • Prag er en smuk og historisk by med gotiske kirker, en smuk bro, spændende mad og billig øl. Find jeres næste badelandsferie kombineret med en storbyferie her!