Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Tag familien med i badeland og kombinér badelandsferien med storbyferie til en af Europas spændende byer.

Nyd et af de sjove badelande, som byder på masser af aktiviteter både ude og inde! Her er I garanteret underholding og en fantastisk ferie for børnene. Der skal selvfølgelig være noget for hele familien, derfor er badeland og storby den perfekte kombination. Vælg mellem de fire spændende byer:

  • Berlin og Hamborg i Tyskland
  • Prag i Tjekkiet
  • Amsterdam i Holland

Tag ind til storbyen og besøg spændende museer, shop løs i de skønne butikker og spis lækker mad på en god restaurant.

Efter en skøn dag kommer I tilbage til jeres hyggelige feriebolig i badelandet, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af i familiens skød.


Se mulighederne nedenfor.

Badeland Tropical Island & Berlin

I Europas største badeland Tropical Island er I garanteret en fantastisk badelandsferie for hele familien, hvor I kan suse ned af vilde vandrutsjebaner og blive forkælet i spaafdelingen.

Med kun 1 times kørsel til Berlin er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den spændende storby! Besøg fx TV-tårnet, hvor I kan opleve Berlin oppefra eller få et historisk tilbageblik på Checkpoint Charlie Museum.

Badeland Bispinger Heide & Hamborg

Bo midt i en stor skov i badelandet Bispinger Heide, og slå jer løs i det subtropiske badeland med vandrutsjebaner og kæmpe pools.

Badelandet ligger i Tyskland ca. 60 km syd for Hamborg, så I kan nemt besøge storbyen på vej til Bispinger Heide eller snuppe en dagstur, når I vil opleve lidt andet end vandpjask. Besøg byens zoologiske have eller oplev verdens største modeltogbane i Miniatur Wunderland.

Badeland Aqua Palace & Prag

Det skønne badeland Aqua Palace i Tjekkiet byder på sjove vandrutsjebaner, pools, boblebade og dampbad. Her kommer I helt ned i gear, inden I lader turen gå ind til den spændende storby Prag.

Der er kun 20 minutters kørsel til centrum af historiske Prag, hvor I bl.a. kan opleve Karlsbroen og Prags slot. I kan også slutte dagen af med en lækker middag på en af de mange restauranter. 

Badeland Villages Nature® & Paris

Det nye badeland Villages Nature® er et af Europas største og er placeret midt i skøn natur, så I kan både bade, slappe af, nye omgivelserne og komme helt ned i gear.

Disneyland® Paris ligger ved siden af, så det er oplagt af besøge den magiske forlystelsespark. Skal I have endnu mere på opleveren, kan I tage bilen eller toget til Paris og besøge Eiffeltårnet, nyde synet af Triumfbuen, se på kunst på Louvre eller nyde en croissant på en en ægte parisisk fortorvscafé.

Badeland De Eemhof & Amsterdam

Få et vaskeægte badelandsparadis på Badeland de Eemhof i Holland. Her kan I boltre jer i kæmpestore pools, bølgemaskiner, vandrutsjebaner og den sjove wild-water bane!

Der er kun 48 km til Amsterdam, så I kan nemt besøge den skønne storby med de hyggelige kanaler. Udover shopping byder Amsterdam på masser af spændende oplevelser for både børn og voksne, og I kan f.eks. besøge den populære Amstelpark.

AquaWorld Resort & Budapest

Oplev Østeuropas største badeland, når I tager børnene med på AquaWorld Resort. I bor på et lækkert hotel, der har et kæmpe subtropisk badeland med hele 19 forskellige pools og 11 vandrutsjebaner!

Badelandet ligger ved den ungarske hovedsted Budapest, og I kan nemt tage et smut til den fascinerende storby med hotellets gratis shuttlebus. Når I vender hjem efter en spændende dag i storbyen, kan I slappe af i den lækre wellnessafdeling på hotellet.