Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Tag familien med i badeland og kombinér badelandsferien med storbyferie til en af Europas spændende byer.

Nyd et af de sjove badelande, som byder på masser af aktiviteter både ude og inde! Her er I garanteret underholding og en fantastisk ferie for børnene. Der skal selvfølgelig være noget for hele familien, derfor er badeland og storby den perfekte kombination. Vælg mellem de fire spændende byer:

  • Berlin og Hamborg i Tyskland
  • Prag i Tjekkiet
  • Amsterdam i Holland

Tag ind til storbyen og besøg spændende museer, shop løs i de skønne butikker og spis lækker mad på en god restaurant.

Efter en skøn dag kommer I tilbage til jeres hyggelige feriebolig i badelandet, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af i familiens skød.


Se mulighederne nedenfor.

Badeland med pool palmer og badegæster

Badeland Tropical Island & Berlin

I Europas største badeland Tropical Island er I garanteret en fantastisk badelandsferie for hele familien, hvor I kan suse ned af vilde vandrutsjebaner og blive forkælet i spaafdelingen. Med kun 1 times kørsel til Berlin er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den spændende storby! Besøg fx TV-tårnet, hvor I kan opleve Berlin oppefra eller få et historisk tilbageblik på Checkpoint Charlie Museum.
Badeland i dome med pool

Badeland Bispinger Heide & Hamborg

Bo midt i en stor skov i badelandet Bispinger Heide, og slå jer løs i det subtropiske badeland med vandrutsjebaner og kæmpe pools. Badelandet ligger i Tyskland ca. 60 km syd for Hamborg, så I kan nemt besøge storbyen på vej til Bispinger Heide eller snuppe en dagstur, når I vil opleve lidt andet end vandpjask. Besøg byens zoologiske have eller oplev verdens største modeltogbane i Miniatur Wunderland.
Farvede vandrutsjebaner og pool indendørs

Badeland Aqua Palace & Prag

Det skønne badeland Aqua Palace i Tjekkiet byder på sjove vandrutsjebaner, pools, boblebade og dampbad. Her kommer I helt ned i gear, inden I lader turen gå ind til den spændende storby Prag. Der er kun 20 minutters kørsel til centrum af historiske Prag, hvor I bl.a. kan opleve Karlsbroen og Prags slot. Inden turen gå tilbage til badelandet kan I nyde en lækker middag på en af de mange restauranter. 

Indenddørs pool og palmer med badegæster

Badeland De Eemhof & Amsterdam

Få et vaskeægte badelandsparadis på Badeland de Eemhof i Holland. Her kan I boltre jer i kæmpestore pools, bølgemaskiner, vandrutsjebaner og den sjove wild-water bane! Der er kun 48 km til Amsterdam, så I kan nemt besøge den skønne storby med de hyggelige kanaler. Udover shopping byder Amsterdam på masser af spændende oplevelser for både børn og voksne, og I kan f.eks. besøge den populære Amstelpark.