Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Sommerferie i badeland

Bl.a. Tyskland, Holland, Frankrig og Danmark

Sommerferie i et af Europas sjoveste vandlande

Gør sommerferien til noget særligt, og forkæl børnene med en badelandsferie til et af Europas bedste og sjoveste badelande. I kan nyde en uges ferie, en forlænget weekend eller starte kør-selv ferien sydpå med en tur i badeland. Alle vandlande byder på sjove aktiviteter for både store og små vandhunde, og I kan boltre jer både ude og inde. Her er varme bassiner, vilde vandrutsjebaner med adrenalinkick, bølgebassin og meget mere! Badelandene ligger i naturskønne omgivelser tæt på skov, sø eller vand, så der er rig lejlighed til at komme ud og nyde den friske luft sammen. Læs mere
Læs mere
Luk

Vælg Europas bedste badelande til sommerferien

Badelande i Nordtyskland

Badelande i Nordtyskland

Nogle af vores mest populære badelande ligger i Nordtyskland, og gæsterne vender tilbage igen og igen. Skal I også prøve nogle af de skønne badelande, så er det oplagt i skolernes sommerferie! 

I er garanteret varme pools uden at skulle tænke på vejret, og der garanti for badeferie. Alle badelandene ligger midt i naturen og byder på fantastiske og sjove aktiviteter, fx "go high"-klatrebane i træernes top, hesteridning, sejlads og meget mere!

Badelande i hele Europa

Badelande i hele Europa

Friferie byder på familievenlige og sjove badelande i hele Europa med noget for enhver smag. Vælg bl.a. mellem Holland, Frankrig og Danmark, så kan I selv bestemme, hvor langt I vil køre. En miniferie i badeland er oplagt året rundt, men vil I være sikre på at begynde sommerferien med skønt og varmt badevand, skal I helt sikkert vælge en badelandsferie.

Se alle jeres muligheder her på siden eller kontakt os på 70154141 eller online@friferie.dk.

Det kan I opleve i badelande

Det kan I opleve i badelande

Oplev et af Europas bedste badelande, hvor familiens vandhunde bl.a. får:

  • Varmt badevand for både store og små
  • Kæmpe pools
  • Vandrutsjebaner
  • Bølgemaskine
  • Massage og spa
  • Sjove aktiviteter i naturen

Det er ægte familieferie, hvor I med garanti kommer ned i gear og bare skal nyde at være sammen. Alle ferieboligerne i badelandene er perfekte til hele familien.

På badelandsferie året rundt!

På badelandsferie året rundt!

Udover i sommerferien er det også skønt at tage på badelandsferie i påsken, hvor foråret spirer, og I kan komme ud og nyde naturen. 

Mange familier tager også et par nætter eller 3 i badeland i efterårsferien, hvor I kan slappe af de tropiske omgivelser eller gå en tur i de smukke efterårsfarver udenfor. 

Badeland i uge 7 og 8 er rigtig lækkert, for her kan I blive gennemvarmet i det lune badevand og komme helt væk fra vinterens mørke.