Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Børnene er vilde med badelandet Weissenhäuser Strand

Det siger gæsterne:

"Dejligt sted med masser af aktiviteter for børn. Dejligt badeland og godt jungleland. Ligger skønt ned til stranden."
Familien Jensen

"Et super sted til meget fornuftige penge. Området er stort og rent. Badelandet er rigtigt dejligt, god plads. Selvom vi var der i en periode med fuld belægning, kunne det ikke mærkes. Meget dejligt småbørnsområde. God mad, især pizzeriaet kan anbefales. Vores børn (1 og 4 år havde en rigtig god oplevelse).
Familien Henriksen

"Når vi skulle fra lejligheden til badelandet, var der altid noget at se på, lege på/med og det syntes de/vi var rigtig lækkert. Der var lige så gode muligheder ude som inde til at lege. Børnene var meget begejstrede for det store legeland inden døre."
Familien Hjelm 

"Junglelandet var det største hit hos vores 11årige søn, og her brugte vi flest timer. En særlig sjov ting var muligheden for at leje en tandemcykel. Flot natur og skov tæt på."
Familien Larsen

Alle børn er vilde med badelandet Weissenhäuser Strand og mange familier besøger det igen og igen. Derfor tør vi roligt sige, at det er en af gæsternes absolutte favoritter blandt vores mange badelande i Tyskland.

I får badelandsferie for alle pengene, der byder på:

  • Store pools
  • Vandkanoner
  • Grotter
  • Vandfald
  • Sjove rutsjebaner
  • Og meget mere!

Skal I mærke suset i maven, skal I helt sikkert prøve turborutsjebanen! Udover badelandet byder Weissenhäuser også på det fantastiske legeland "Jungleland" på hele 6000 kvm. Her kan I bl.a. opleve krybdyr, vaske guld og selvfølgelig prøve verdens største indendørs klatrebanen. Trænger I til at få stillet sulten, findes der også restauranter i det store Jungleland.

Badelands favorit

Det store badeland

Det store badeland

Noget gæsterne især anbefaler, er jo selvfølgelig Weissenhaüser Strands store indendørs badeland, hvor der rum for hele familien. Her er god plads til at afprøve de mange forskellige ting. I finder blandt andet flere forskellige pools, sjove og vilde vandrutsjebaner, store vandkanoner, små grotter, vandfald og meget mere. 

Hvis man virkelig vil opleve sus i maven, bør man afprøve Turborutsjebanen, som virkelig kan få det til at kilde i maven. Til de små er der også et børneområde med minirutsjebaner. Her kan I absolut bruge massevis af tid - især ungerne vil elske at slå sig løs og blot hygge sig i det store, sjove vandland.

Legeland - Jungleland

Legeland - Jungleland

De fleste gæster, især børnene, nyder også godt af Weissenhaüser Strands store indendørs legeland, som er kaldet Jungleland. Dette legeland er på hele 6000 kvm, hvor man blandt andet kan opleve dyr som alligatorer, slanger, øgler, skildpadder, scorpioner og meget mere. Det hele er bygget ind i klippehuler, så man selv kan gå på eventyr. 

Man kan også prøve at vaske guld og give sig i kast med den kæmpe store indendørs klatrebanen. Her kan hele familien blive udfordret og bruge masser af tid sammen. Weissenhäuser Strand tilbyder altså lige så gode muligheder for at lege ude, som at lege inde.

Mad og natur

Mad og natur

Noget andet som Friferies gæster nævner som et plus for Weissenhaüser Strand er, at de har gode spisemuligheder. Der findes flere forskellige restauranter og barer, men især pizzariet bliver anbefalet for deres lækre mad. I finder også en Junglerestaurant i legelandet, så I kan lade ny energi op til at gå ud på opdagelse. 

Selve området hvor Weissenhaüser Strand ligger, bliver også nævnt af vores gæster. Det ligger i en flot natur og har en skov tæt på. Hvis man vil, har man muligheden for at leje cykler på stedet, og dermed tage på udflugt i de naturrige omgivelser.