Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Center Parcs badelande

Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Nu med GRATIS afbestilling!

Oplev Center Parcs - store tropiske badelande i Europa

Tag familien under armen og nyd en badelandsferie i et af de skønne CenterParcs badelande i enten Tyskland, Holland, Belgien eller Frankrig. Her venter jer masser af sjove oplevelser fyldt med vandpjask og sjove aktiviteter både ude inde. Center Parcs byder på lækre og moderne badelande med vilde vandrutsjebaner, vandkanon er, vandfald og meget mere. Alle de skønne pools i det store Aqua Mundo ligger omgivet af grønne træer, så I får fornemmelsen af være i troperne. Der er badelande til familier med både små og større børn, når I vælger et Center Parcs badeland. Se nedenfor, hvilke der passer til jeres familie. Alle badelande ligger i smukke omgivelser midt i naturen tæt på enten sø, hav eller skov og byder på et væld af udendørs aktiviteter. Netop nu får I GRATIS afbestilling og 100% refundering hos Center Parcs - se mere nederst på siden. Læs mere
Læs mere
Luk

Velkommen til Center Parcs badelande

Hvad er Center Parcs?

Hvad er Center Parcs?

Center Parcs er badelande helt ud over det sædvanlige. Her samles hele familien på tværs af generationer og I er garanteret en aktivitetsfyldt badelandsferie i skønne rammer. I finder Center Parcs i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig, og alle badelandene tilbyder hyggelige boliger omgivet af skov, bjerge og søer med fri adgang til det populære badeland Aqua Mundo.

I får ferie for alle aldre uanset vejret, hvilket gør det oplagt at besøge Center Parcs hele året rundt.

Center Parcs tæt på Danmark

Center Parcs tæt på Danmark

Center Parcs i Tyskland er særligt populært blandt vores gæster, da de ikke skal køre særlig langt for at få en fantastisk badelandsferie i trygge rammer og med en masse unikke oplevelser. Om det er i Nordtyskland eller Sydtyskland, så kan familien slappe af i et af Center Parcs' lækre badelande, der alle ligger i nøje udvalgte områder med god placering tæt på skønne naturområder og besøgsværdige byer. Et af de mest populære badelande i Nordtyskland er Bispinger Heide, der ligger kun 60 km syd for Hamborg. 

I Center Parcs badelande kan hele familien samles om cirka 100 aktiviteter med både action og afslapning.

Center Parcs samler hele familien

Center Parcs samler hele familien

Om I vælger Holland, Belgien eller Frankrig, så tilbyder Center Parcs det fantastiske badeland "Aqua Mundo", legelandet "Baluba", kreativitet i Kids Factory samt indkøb og restauranter i "Market Dome". Center Parcs er et børneparadis, hvor børnene kan deltage i workshops, passe dyrene på gården og få en masse nye legekammerater, mens de voksne kan nyde spaområder og wellnessafdelinger med skønhedsbehandlinger og massage. 

I Holland kan I dyrke vandsport fx på Parc Sandur, Belgien er godt til mountainbike og vandreture bl.a. på Erperheide og i Frankrig bor I midt i de smukkeste naturområder fx på Les Bois-Francs.

Tropisk badeland i alle Center Parcs

Tropisk badeland i alle Center Parcs

Den helt store attraktion i Center Parcs er det store badeland Aqua Mundo. Badelandet er tropisk inspireret med palmer, klippelandskaber og lyse, varme omgivelser. 

Alle badelandene er unikke, og I finder faciliteter som vandrutsjebaner, bølgemaskiner og vandlegepladser. Badelandene har babybassiner, vandfitness og dykkerkurser og meget andet til familiens vandhunde. I kan bruger flere timer på plaske rundt i badelandet, så det er meget belejligt, at der restauranter i de tropiske omgivelser, hvor I kan spise uden at skulle skifte tøj.

Sjove udendørsaktiviteter

Sjove udendørsaktiviteter

Fælles for alle Center Parcs badelande er de fantastiske naturområder, der omgiver hvert badeland. Her bliver I mødt af et væld af sjove udendørsaktiviteter, og er I til aktiv ferie, kan I helt sikkert få jeres lyst styret. Prøv f.eks. kræfter med udfordrende klatrebaner "Go High" oppe under trætoppene (fx på Les Bois-Francs) , tag på vandre- og cykelture (bl.a. Park Eifel og Het Meerdal), lær at windsurfe på Parc Sandur, rid på heste, sejl i kano og meget meget mere!

I kommer med garanti ikke til at kede jer hos Center Parcs!

Tag med Viola på Center Parcs badelandsferie

Tag med Viola på Center Parcs badelandsferie

Viola har besøgt Center Parcs badelandet Bispinger Heide i Nordtyskland.

Viola susede frygtløst ned ad vandrutsjebanerne i "Aqua Mundo" og havde en fantastisk badelandsferie med sin familie. Der var også masser i sjov i legelandet og på det store udendørsområde.

Viola var vild med badelandet, og hoppede også i trampolin, kørte i racerbil og besøgte et hus, der stod på hovedet!

Oplev Viola på badelandsferie.