Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland i efterårsferien

Miniferie med badegaranti og 100% afslapning

Badeland i efterårsferien med ungerne

Når børnene har efterårsferie i uge 42 og kulden banker på i kolde Danmark, er det allerbedste en badelandsferie. I de populære badelande er I garanteret varmt og dejligt badevand med timevis af underholdning. Slå jer løs i både vilde vandrutschebaner, sjove legelande og skøn natur med masse af aktiviteter til store og små. I bor i hyggelige ferieboliger med plads til ægte familiehygge. Badelandene ligger i overskuelig køreafstand, så der er ikke nogen undskyldning for at blive hjemme i efterårsferien. Men vær hurtig, efterårsferien er populær og der bliver hurtigt udsolgt :-) Vælg bl.a. mellem Tyskland, Holland, Frankrig og Danmark nedenfor. Læs mere
Læs mere
Luk

Efterårsferie i Europas bedste badelande

Efterårsferie i et badeland i Nordtyskland

Efterårsferie i et badeland i Nordtyskland

Nordtyskland er et ideelt rejsemål for jer, der ønsker at holde efterårsferie i nogle af de mest populære badelande i Europa. Det er oplagt at tage til Nordtyskland i skolernes efterårsferie, da køreturen hertil er kort, og I derfor nemt kan råde over, om I ønsker at være væk en forlænget weekend eller hele efterårsferien. 

Alle badelandene i Nordtyskland er belligende i naturskønne omgivelser, hvor der er de bedste forudsætninger for sjove aktiviteter i det fri. I kan f.eks. give jer i kast med "go high", som er en klatrebane i træernes top, sejlads, hesteridning eller andre morsomme og hyggelige aktiviteter med familien.

Husk, vi også har spændende muligheder for badelandsferie i påsken. I kan også komme i badeland i sommerferien eller tage på badelandsferie i uge 7 og 8.

Besøg Europas badelande i efteråret

Besøg Europas badelande i efteråret

Det kan være noget så tiltrængt med et afbræk fra hverdagen i efteråret, og netop derfor er en tur i badeland i efterårsferien optimalt. Der vil vente jer varmt vand, ren afslapning og sjove øjeblikke med familien. Friferie råder over familievenlige og sjove badelande i hele Europa, hvor der vil være noget for enhver smag. Foruden Nordtyskland kan I bl.a. tage til Holland, Frankrig og Danmark, så I selv kan  bestemme, hvor langt I vil køre. 

Husk, I også kan snuppe en pause fra julens stress og jag, hvis I tager på juleferie i badeland.

Se alle jeres muligheder her på siden eller kontakt os på 70154141 eller online@friferie.dk.

Det kan I glæde jer til på en badelandsferie

Det kan I glæde jer til på en badelandsferie

Forkæl familien med et ophold i et af Europas bedste badelande i efteråret med:

  • Varmt badevand for både store og små
  • Store pools
  • Vilde vandrutsjebaner
  • Bølgemaskine
  • Massage og spa
  • Sjove aktiviteter i naturen

Der er mulighed for en skøn familieferie, hvis turen går til et badeland. Her kan I med sikkerhed koble helt af fra hverdagens travlhed og nyde hinandens selskab. Alle ferieboligerne i badelandene er perfekte til hele familien.

Efterårsferie i Danmark, Tyskland og Sverige

Efterårsferie i Danmark, Tyskland og Sverige

Udover badeland i uge 42 kan I også tage på efterårsferie til Danmark, Sverige eller Tyskland, hvor I bor i hyggelige ferieboliger. Oplev Bornholm, tag på storbyferie til Berlin eller hold en aktiv ferie ud over det sædvanlige i Isaberg i Sverige.