Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Badeland i efterårsferien med ungerne

Når børnene har efterårsferie i uge 42 og kulden banker på i kolde Danmark, er det allerbedste en badelandsferie. I de populære badelande er I garanteret varmt og dejligt badevand med timevis af underholdning. Slå jer løs i både vilde vandrutschebaner, sjove legelande og skøn natur med masse af aktiviteter til store og små. I bor i hyggelige ferieboliger med plads til ægte familiehygge.

Badelandene ligger i overskuelig køreafstand, så der er ikke nogen undskyldning for at blive hjemme i efterårsferien.

Men vær hurtig, efterårsferien er populær og der bliver hurtigt udsolgt :-)

Prisen gælder for 2 voksne og 2 børn.

Vælg mellem Tyskland, Holland, Frankrig og Danmark nedenfor.

Badeland Bispinger Heide i Nordtyskland

Kun 60 km syd for Hamborg

Bestil efterårsferien til det subtropiske badeland Bispinger Heide og få vandrutschebaner og sjov i legelandet Baluba. Her får I god tid, kan slappe af og komme ud i naturen og prøve alle aktiviteterne. Oplagt for jer med børn fra 5-17 år.

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 9.261,-

Badeland De Huttenheugte i Nord Holland

Kun 3 timer fra Hamborg

Forkæl de mindste med en badelandsferie til det rene børneparadis i badelandet de Huttenheugte. Badelandet byder på både 25 meter lang vandrutschebane, grotter og skibsvrag. En god mulighed for jer med børn i alderen 2-10 år.

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 5.347,-

Badeland Bostalsee i Rheinland Pfalz

6 timer og 3 kvarter fra Hamborg

Oplev 4000 m2 stort badeland Bostalsee sammen med familien i efterårsferien. Her får I sjove sportsaktiviteter ved den store Bostalsø, cykeludlejning, bowling, minigolf, sportshal og meget mere! Oplagt til jer med børn i alderen 5-17 år.

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 4.490,-

Badeland Damp Resort i Nordtyskland

Kun 2 timer fra Puttgarden

Tag til  det hyggelige badeland DAMP på den tyske riviera i efterårsferien, og kom helt ned i gear. Badelandet ligger perfekt ved Østersøen og den flotte sandstrand. Her får I både masser af frisk luft, dejlig mad, wellness og afslapning.

3 nætter (tors-søn) d. 18/10 - 21/10 2018
Rabat kr. 708,-
Pris fra KUN kr. 2.736,-

Weissenhäuser Strand i Nordtyskland

Kun 1/2 times kørsel fra Puttgarden

Lad efterårsferien gå til gæsternes evige favorit - badelandet Weissenhäuser Strand. Nyd det hyggelige badeland med børneområde til de helt små, spis en lækker pizza på den italienske restaurant, gå en tur ved stranden og lad børnene slå sig løs i legelandet. Så bliver det ikke bedre!

3 nætter (fre-man) d. 12/10 - 15/10 2018
Pris fra KUN kr. 2.953,-

Badeland Hochsauerland i Tyskland

Kun 5 timer fra den dansk/tyske grænse

Har I børn i alderen 5-17 år, er en efterårsferie til badelandet Hochsauerland oplagt! Her får I både vandrutschebaner, wildwaterbane og wellness. Badelandet ligger i skønne naturomgivelser, hvor I bl.a. kan komme på cykel- og vandreture.

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 7.350,-

Badeland Nordseeküste i Nordtyskland

Kun 50 km fra Bremerhafen

Har I børn fra 0-11 år, skal I helt sikkert tage på efterårsferie til badelandet Nordseeküste tæt på Danmark. Her er både sjove vandrutschebaner, børnepool, bølgepool, tennis og spillearkade. Nyd også naturen ved ved Vadehavet!

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 6.456,-

Badeland Les Trois Forêts i Alsace i Frankrig

Kun 7 timer fra Hamborg

Oplev en sjov NYHED, når I lader efterårsferien gå til badelandet Les Trois Forêt. Her får I sjove vandrutschebaner, opvarmede udendørs pools og wellness. Nyd luksus midt i skoven - perfekt, hvis I rejser med børn i flere forskellige aldre.


4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 6.183,-

Badeland Villages Nature® i Paris i Frankrig

Kun 10 minutter fra Disneyland® Paris og 32 km fra Paris

Bestil en efterårsferie til et af Europas største badelande med et udendørsareal på 2500m2, der byder på vandfald, bølgebassin, spraypark og vandrutsjebaner. I kan også besøge både Paris og Disneyland® Paris! Passer godt til familier med børn fra 5 år.

4 nætter (tors-man) d. 18/10 - 22/10 2018
Pris fra KUN kr. 7.241,-

Badeland Rønbjerg i Nordjylland

Kun 1 ½ time fra Århus

Tag ungerne med til det skønne badeland Rønbjerg i Nordjylland. Her kan I gå ture på stranden, bruge en masse energi på hoppepuderne, spille fodboldgolf og meget mere. Om aftenen kan I spise på de to restauranter.

3 nætter (tors-søn) d. 18/10 - 21/10 2018
Pris fra KUN kr. 5.504,-

Badeland Rømø Enjoy Resort på Rømø

Kun 1 ½ time fra Fredericia

Badelandet Rømø Enjoy Resort byder på en ideel feriemulighed for både par og familier i uge 42. Badelandet byder på pool, wellness, fitness, legepladser og så kan I nyde naturen med både skov og strand.

3 nætter (tors-søn) d. 18/10 - 21/10 2018
Pris fra KUN kr 4.110,-

Badeland De Eemhof i Midtholland

Kun 48 km fra Amsterdam

Få både badeland og storbyferie i efterårsferien, når I tager de større børn med til badelandet De Eemhof. Her er smukke omgivelser, sydlandsk stemning, bølgemaskine, vandrutschebaner og wildwaterbane. 

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr. 6.027,-

Badeland Seawest i Vestjylland

Kun 1 time og 3 kvarter fra Odense

Snup en miniferie til det populære badeland Seawest i efterårsferien, som ligger i Vestjyllands dejlige natur. I er garanteret timesvis af underholdning med både badeland, legeland, wellness og sjove sportsaktiviteter.

3 nætter (tors-søn) d. 18/10 - 21/10 2018
Pris fra KUN kr. 6.913,-

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Kun 3 kvarter fra Rostock

Badelandet Van der Valk Resort Linstow giver hele familien mulighed for at samles til flere hyggelige stunder omkring underholdende aktiviteter både indendørs og udendørs i den smukke natur. 

4 nætter (man-fre) d. 15/10 - 19/10 2018
Pris fra KUN kr 3.713,-

Efterårsferie i Europas bedste badelande

Badelandet Bispingerheide
Badelandet Bispingerheide

Efterårsferie i et badeland i Nordtyskland

Læs mere

Nordtyskland er et ideelt rejsemål for jer, der ønsker at holde efterårsferie i nogle af de mest populære badelande i Europa. Det er oplagt at tage til Nordtyskland i skolernes efterårsferie, da køreturen hertil er kort, og I derfor nemt kan råde over, om I ønsker at være væk en forlænget weekend eller hele efterårsferien. Alle badelandene i Nordtyskland er belligende i naturskønne omgivelser, hvor der er de bedste forudsætninger for sjove aktiviteter i det fri. I kan f.eks. give jer i kast med "go high", som er en klatrebane i træernes top, sejlads, hesteridning eller andre morsomme og hyggelige aktiviteter med familien. 

Far og soen i vandrutsjebane på Huttenheugte
Far og soen i vandrutsjebane på Huttenheugte

Besøg Europas badelande i efteråret

Læs mere

Det kan være noget så tiltrængt med et afbræk fra hverdagen i efteråret, og netop derfor er en tur i badeland i efterårsferien optimalt. Der vil vente jer varmt vand, ren afslapning og sjove øjeblikke med familien. Friferie råder over familievenlige og sjove badelande i hele Europa, hvor der vil være noget for enhver smag. Foruden Nordtyskland kan I bl.a. tage til Holland, Frankrig og Danmark, så I selv kan  bestemme, hvor langt I vil køre. 

Se alle jeres muligheder her på siden eller kontakt os på 70154141 eller online@friferie.dk.

Gaester der dykker i badeland
Gaester der dykker i badeland

Det kan I glæde jer til på en badelandsferie

Læs mere

Forkæl familien med et ophold i et af Europas bedste badelande i efteråret med:

Varmt badevand for både store og småStore poolsVilde vandrutsjebanerBølgemaskineMassage og spaSjove aktiviteter i naturen

Der er mulighed for en skøn familieferie, hvis turen går til et badeland. Her kan I med sikkerhed koble helt af fra hverdagens travlhed og nyde hinandens selskab. Alle ferieboligerne i badelandene er perfekte til hele familien.