Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland i juleferien

Tag på juleferie med familiehygge i badeland

Juleferie med familien i badeland

Når julen står rundt om hjørnet, og julegaveindkøb og madlavning er i fuld sving, er det nærliggende at slippe alt den julestres der kommer, og tage en tur i badeland med familien i stedet for. Kom væk hjemmefra, samtidig med at I kan nyde hinandens selskab uden at tænke på juletræ og julemad. I badeland er der mulighed for, at vandhunde i alle størrelser kan slå sig løs og få mange gode timer til at gå i vandrutsjebaner, bølgebassiner, boblebade og leg i det lave vand. Læs mere
Læs mere
Luk

Se mere om mulighederne for afslappende juleferie i badeland

Badelandsferie er et hit for hele familien

Badelandsferie er et hit for hele familien

På en badelandsferie i Danmark, Tyskland, Holland eller Frankrig, er hele familien sikret en hyggelig ferie, helt uden bekymringer om julegaver og julemad. I badelandene er der med garanti sjov, for alle aldre og størrelser. Prøv kræfter med badelandenes vandkanoner, bølgepools, vandrutsjebaner, plask i det lavere vand eller bliv bedre til at springe fra vipper. 

Både til vandhunde og landkrabber

Både til vandhunde og landkrabber

På juleferie i badeland, er der mange flere muligheder end at plaske rund i bassinerne. Mange af vores badelande ligger i fantastiske, spændende og naturskønne områder, som nemt kan udforskes fra badelandene. Badelandene tilbyder samtidig en masse forskellige aktiviteter, eksempelvis ridning, klatring, sport og en masse andet. På juleferie i badeland er hele familien sikret familiehygge og underholdning i juleferien. 

Bo tæt på badeland

Bo tæt på badeland

Blandt de mange fordele ved at tage på juleferie i badeland er, at hele familien kan bo i feriebolig, ferielejlighed, bungalows eller på hotel tæt på, og nogle steder, midt inde i badelandene. Ved at bo midt inde i badelandende i ferieboliger, behøver I ikke tænke på transport til og fra badelandet. Familien har mulighed for at trække sig og slappe af i ferieboligen, uden at være for langt væk fra alle de sjove aktiviteter. 

Giv hele familien en badelandsferie efter jul

Giv hele familien en badelandsferie efter jul

Når julen er overstået, børnene er mættede at gaver og juleslik og der kun venter oprydning og rengøring efter julens strabadser, kan hele familien nyde godt af en ferie i badeland, hvor vandhunde i alle aldre kan nyde vandet og hinandens selskab. Julegaven til hele familien er et stensikkert hit, hvis turen går i badeland. Her er sikret mange hyggelige timer sammen, efter jul, kun en lille køretur hjemmefra. 

Tag på badelandsferie resten af året

Tag på badelandsferie resten af året

Hvis en ferie i badeland omkring jul ikke kan lade sig gøre, er der altid et væld af muligheder for at tage på badelandsferie. Bestil eksempelvis badelandsferie i efterårsferien eller undersøg mulighederne for at overraske børnene med badelandsferie i påskeferien. Book jeres næste badelandsferie, allerede nu