Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland i Kr. Himmelfartsferien

Tag familien med til mange sjove timer i et tropisk badeland

Flere underholdende badelande til Kr. Himmelfartsferien

Kr. Himmelfartsferie i et badeland er ren forkælelse til familien, der vil vække stor begejstring hos børnene. I Europas tropiske badelande kan I drømme jer væk til varme himmelstrøg og få luft til at være sammen som familie. I behøver ikke rejse langt for at få en masse sjov, da I finder populære badelande i Danmark og Nordtyskland, men I kan også tage længere sydpå og holde Kr. Himmelfartsferie i et badeland i Holland eller Frankrig. Badelandsferie er meget mere end vand og byder på aktiviteter inde og ude til alle aldre. Brug jeres Kr. Himmelfartsferie fornuftigt i et af vores populære badelande i Europa, der vil med garanti imponere jer! Læs mere
Læs mere
Luk

Badeland i Kr. Himmelfartsferien

Badelandsferie med familien

Badelandsferie med familien

Planlæg en tur til et badeland i Kr. Himmelfartsferien og få en masse sjov sammen som familie. Friferie kender alle de bedste badelande i Europa, der byder på skønne tropiske vandlande med vandrutsjebaner, en masse aktiviteter i naturen og underholdning for både store og små. Flere af badelandene ligger i kort afstand fra Danmark, så I ikke nødvendigvis behøver at køre langt for at få en masse sjov udenlands. Har familien ikke tid i Kr. Himmelfartsferien, kan I også tage på badelandsferie i påsken.

Fordele ved badelandsferie

Fordele ved badelandsferie

Badelandsferie har mange fordele for familien, da I bor tæt på alle de skønne aktiviteter og ikke skal bruge tid på transport. I de fleste badelande finder I store boliger med alt, hvad I behøver på ferien. Yderligere har badelandene typisk spise- og indkøbsmuligheder, ellers finder I det i nærheden. Alle familiens medlemmer, fra bedsteforældre til småbørn, vil føle sig velkommen i badelandene, da der er tænkt på alle aldre, både hvad det angår bademulighederne og aktiviteterne. Det er altså supernemt og meget bekvemt med badelandsferie.

Minitur i Kr. Himmelfartsferien

Minitur i Kr. Himmelfartsferien

Forkæl børnene og få en masse familiesamvær ved at tage til et badeland i Kr. Himmelfartsferien, der egner sig rigtig godt til en hjemlig ferie langt væk fra hverdagens stress og jag. En miniferie i et badeland vil koble hjernen fra og give fornyet energi med et væld af aktiviteter, der helt sikkert vil få hele familien til at grine. 

I kan sagtens holde en uges ferie i et badeland, men badelandene egner sig også godt til en miniferie som Kr. Himmelfartsferien. På Friferies kort over badelande kan I danne jer et overblik og planlægge feriens længde. 

Du kan finde et kort over alle vores badelande og se, hvor de ligger,

De bedste badelande i Europa

De bedste badelande i Europa

Kr. Himmelfartsferien kan gå til mange forskellige badelande i Europa med Friferie. Den absolutte favorit er badelandet Weissenhäuser Strand i Nordtyskland, der er en subtropisk perle med direkte adgang til sandstrand. I kan også blive i hjemlig rammer og tage på badelandsferie i Danmark, hvor I blandt andet finder det populære Lalandia i Rødby

Vil I kombinere badelandsferie med en smuttur til Paris og Disneyland, er det oplagt at vælge badelandet Villages Nature® Paris. Læs mere om badelande i Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Tjekkiet samt Ungarn og vælg din families favorit.