Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Tag på Last Minute badelandsferie i påsken

Tag familien med på en Last Minute påskeferie til et af Europas bedste badelande. Det er det perfekte tidspunkt på året at tage i badeland, for I får både badeferie med varmegaranti og kan komme ud og nyde det spirende forår. Alle badelande ligger i skønne naturomgivelser tæt på vand eller skov, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen.

Badelandene byder på sjove oplevelser for både små og store vandhunde, hvor I kan boltre jer i vilde vandrutsjebaner, sjove pools, vandfald, grotter og meget mere.

Vælg mellem TysklandHolland og Danmark.

Påskeferie på Bispinger Heide i Nordtyskland

Kun 60 km syd for Hamborg

Tag på badelandsferie til badeland Bispinger Heide i påsken - det oplagte valg, hvis I har børn mellem 5-17 år. Vil I se mere om Bispinger Heide, kan I opleve Violas ferie til badelandet her.

4 nætter (mandag-fredag) d. 15/4 - 19/4 2019
Fra kr. 7.208,-

Påskeferie på Hochsauerland i Tyskland

Kun 4 1/2 time fra  Hamborg

Bestil en påskeferie til det skønne badeland Hochsauerland, der ligger omgivet af bjerge, skov og søer. I får 4 vandrutsjebaner og hele 81 aktiviteter! 

4 nætter (mandag-langfredag) d. 15/4 - 19/4 2019
Fra kr. 5.970,-

Påskeferie på Nordseeküste i Nordtyskland

Kun 50 km fra Bremerhafen

Tag på påskeferie til badelandet Nordseeküste tæt på Danmark, så I ikke skal køre så langt. Med bl.a. sjove vandrutschebaner, børnepool, spillearkade mm. er det perfekt med børn fra 0-11 år.

4 nætter (mandag-fredag) d. 15/4 - 23/4 2019
Fra kr. 6.923,-

Påskeferie på DAMP i Nordtyskland

Kun 2 timer fra Puttgarden

Kom helt ned i gear, når påskeferien går til det hyggelige badeland DAMP. Badelandet ligger perfekt på Den Tyske Riviera ved Østersøen og I får masser af frisk luft, dejlig mad og wellness.

3 nætter (tirsdag-langfredag) d. 16/4 - 19/4 2019
Fra kr. 5.379,-

Påskeferie på De Huttenheugte i Nordholland

Kun 3 timer fra Hamborg

Planlægger I en påskeferie med børn fra 2-10 år, er badelandet de Huttenheugte en oplagt mulighed. Her får I både 25 meter lang vandrutschebane, grotter og skibsvrag. 

3 nætter (langfredag-tirsdag) d. 19/4 - 23/4 2019
Fra kr. 4.109,-

Påskeferie på Rønbjerg i Nordjylland

Kun 1 1/2 time fra Århus

Tag ungerne med på påskeferie til det skønne badeland Rønbjerg i Nordjylland. Her kan I gå ture på stranden, bruge en masse energi på hoppepuderne og spille fodboldgolf.

3 nætter (mandag-torsdag) d. 15/4 - 18/4 2019
Fra kr. 6.489,-

Påskeferie på Het Meerdal i Sydholland

Kun 4 1/2 time fra Hamborg

Holder I påskeferie med mindre børn fra 2-10 år, er badelandet Het Meerdal i Sydholland det perfekte valg! Badelandet er ideelt til afslapning og området byder på mange oplevelser.

4 nætter (langfredag-tirsdag) d. 19/4 - 23/4 2019
Fra kr. 4.303,-

Seawest i Vestjylland

Kun 1 time og 3 kvarter fra Odense

Tag på påskeferie til et herligt subtropisk badeland i Vestjylland tæt på Vesterhavet. Her kan I suse ned ad vandrutschebaner på 110 og 115 meter og slå jer løs i Hoppe-Loppeland

3 nætter (mandag-torsdag) d. 15/4 - 18/4 2019
Fra kr. 3.951,-

Tag på badelandsferie i påsken

Sjove pools og vandrutsjebaner

Sjove pools og vandrutsjebaner

Når I tager på badelandsferie i påsken, venter der jer både kæmpe pools, små grotter, store vandfald, sjove vandkanoner og vilde vandrutsjebane. Her er helt sikkert noget for alle familiens vandhunde, store som små. Især ungerne vil elske det, men trænger de voksne til at blive forkælet lidt ekstra, er der også gode muligheder for wellnessafdelingerne med spabadene og sauna. 

Er der stadig lidt køligt i påsken, er I her sikret en ferie med perfekte, lune temperaturer.

Sjove legelande og udendørs aktiviteter

Sjove legelande og udendørs aktiviteter

Alle badelande ligger i skøn natur hvor der også er masser af sjove udendørs aktiviteter. I kan eksempelvis ride, leje cykler, lege i naturen, køre i sjove biler, prøve kræfter med vandsport i havet og meget mere. 

Indendørs finder I spændende legelande fyldt med oplevelser for børnene, hvor de kan få timevis til at gå. Der kan være alt fra udfordrende klatrebaner til sjove boldrum. I er sikret en fantastisk ferie for hele børnefamilien.

Kort køreafstand fra Danmark

Kort køreafstand fra Danmark

I kan roligt lade påskeferien gå til et af Europas bedste badelande, for de ligger alle i kort og overskuelige køreafstand i Tyskland, Holland og selvfølgelig i Danmark. På den måde bliver børnene heller ikke alt for utålmodige, mens I venter på at kunne suse ned af alle de sjove vandrutsjebaner! 

Bestil jeres påskeferie til en af de mange skønne badeland vi tilbyder, og få jer en ferie I aldrig vil glemme.