Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Påsken er perfekt til en badelandsferie

Tag familien med på en badelandsferie i påsken til et af Europas bedste badelande. Det er det perfekte tidspunkt på året at  tage i badeland, for I får både badeferie med varmegaranti og kan komme ud og nyde det spirende forår. Alle badelande ligger i skønne naturomgivelser tæt på vand eller skov, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen.

Badelandene byder på sjove oplevelser for både små og store vandhunde, hvor I kan boltre jer i vilde vandrutsjebaner, sjove pools, vandfald, grotter og meget mere.

Perioden gælder fra langfredag d. 30/3 til tirsdag 3/4.

Vælg mellem TysklandHolland og Frankrig nedenfor.

Tag på badelandsferie til Tyskland

Nyd påsken i badeland i Holland

Badelandsferie til Frankrig i påsken

Tag på badelandsferie i påsken

Pige på vej ned af vandrutsjebane
Pige på vej ned af vandrutsjebane

Sjove pools og vandrutsjebaner

Læs mere

Når I tager på badelandsferie i påsken, venter der jer både kæmpe pools, små grotter, store vandfald, sjove vandkanoner og vilde vandrutsjebane. Her er helt sikkert noget for alle familiens vandhunde, store som små. Især ungerne vil elske det, men trænger de voksne til at blive forkælet lidt ekstra, er der også gode muligheder for wellnessafdelingerne med spabadene og sauna. Er der stadig lidt køligt i påsken, er I her sikret en ferie med perfekte, lune temperaturer.

Biler med unger indendørs
Biler med unger indendørs

Sjove legelande og udendørs aktiviteter

Læs mere

Alle badelande ligger i skøn natur hvor der også er masser af sjove udendørs aktiviteter. I kan eksempelvis ride, leje cykler, lege i naturen, køre i sjove biler, prøve kræfter med vandsport i havet og meget mere. Indendørs finder I spændende legelande fyldt med oplevelser for børnene, hvor de kan få timevis til at gå. Der kan være alt fra udfordrende klatrebaner til sjove boldrum. I er sikret en fantastisk ferie for hele børnefamilien.

Børn i bils bagagerum med bagage
Børn i bils bagagerum med bagage

Kort køreafstand fra Danmark

Læs mere

I kan roligt lade påskeferien gå til et af Europas bedste badelande, for de ligger alle i kort og overskuelige køreafstand fra Danmark. Henholdsvis i Tyskland, Holland og Frankrig. På den måde bliver børnene heller ikke alt for utålmodige, mens I venter på at kunne suse ned af alle de sjove vandrutsjebaner! Bestil jeres påskeferie til en af de mange skønne badeland vi tilbyder, og få jer en ferie I aldrig vil glemme.