Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Pinseferie i badeland med familien

Vælg blandt populære feriecentre med vandland i pinsen

Tag i badeland i pinsen

Det er et sikkert hit at invitere hele familien med på badelandsferie i pinsen, for vores mange vandlande garanterer masser af underholdning. Så hiv et par dage ud af kalenderen, og nyd familiens gode selskab på en miniferie med vandland. I får store poolområder, afslappende boblebade, legelande og en masse andre aktiviteter både ude og inde. Når I holder pinseferie i badeland, er I sikre på varme badevandstemperaturer i både Danmark, Tyskland, Holland og Frankrig! Læs mere
Læs mere
Luk

Pinseferie med vandland

Aktiviteter til både landkrabber og vandhunde

Aktiviteter til både landkrabber og vandhunde

På en badelandsferie i pinsen er der en lang række aktiviteter for hele familien, og de store vandlande byder på vilde vandrutsjebaner og sjove pools. 

Inden for er der underholding som legelande, klatrevægge og meget mere, mens naturen lige udenfor indbyder til aktiviteter som ridning, klatring og en masse forskellig sport. Derfor er både landkrabber og vandhunde sikret en masse sjov i pinsen!

Nyd pinseferien med hele familien

Nyd pinseferien med hele familien

Tag på en dejlig miniferie i pinsen og hav et par dejlige dage med familien. Svøm om kap, tag en slapper i boblebadene, få sus i maven i vandrutsjebanerne eller prøv bølgebassinet. 

Alle vores feriecentre har en masse forskellige aktiviteter i vandlandene, som helt sikkert vil give en masse timers sjov. Ikke langt hjemmefra er det muligt at komme ned i gear og nyde familiens gode selskab. 

Vores badelande ligger ofte i spændende og naturskønne områder, som også giver familien mulighed for at komme ud og nyde pinsevejret, hvis I trænger til en pause fra vandrutsjebanerne.

Bo nemt og bekvemt

Bo nemt og bekvemt

Alle vores badelande har en masse forskellige ferieboliger at vælge imellem såsom:

  • Feriehuse
  • Ferielejligheder
  • Rækkehuse
  • Mobilhomes
  • Hotelværelser

Samtidig er det muligt at bo tæt på eller midt inde badelandet, så I ikke skal bekymre jer om transport mellem ferieboligen og vandlandet. Det er nemt at tage en slapper i ferielejligheden eller på hotelværelset, når I ikke bor længere væk fra badelandet. 

Badelandsferie er et sikkert hit

Badelandsferie er et sikkert hit

Hvis ikke pinseferien skal tilbringes i badeland, kan I altid tage afsted på et andet tidspunkt på året, som fx: