Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Pinseferie i badeland med hele familien

Glæd familien ved at tage på badelandsferie i pinsen

Tag på badelandsferie i pinsen

Det er et sikkert hit at invitere hele familien med på badelandsferie i pinsen. Hiv et par dage ud af kalenderen, og nyd familiens gode selskab på en badelandsferie, for vores mange badelande garanterer masser af underholdning. Sjove vandlande med store poolområder, afslappende boblebade, legeland og en masse andre aktiviteter er med til at underholde alle aldre. Når I holder pinseferie i badeland, er I sikre på varme temperaturer, selvom I kun er en køretur hjemmefra. Vores badelande i Danmark, Tyskland, Holland og Frankrig er klar til at give hele familien en dejlig pinseferie, med masser sjov og aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Se mulighederne for pinseferie i badeland

Aktiviteter til både landkrabber og vandhunde

Aktiviteter til både landkrabber og vandhunde

På en badelandsferie er der en lang række aktiviteter for hele familien. De store vandland med vilde vandrutsjebaner er langt fra det eneste at tage sig til på en badelandsferie. Alle vores badelande har en masse aktiviteter, som sikrer, at alle aldre er godt underholdt på hele ferien. Vores badelande tilbyder ofte aktiviteter som ridning, klatring og en masse forskellig sport, så både landkrabber og vandhunde er sikret en masse sjov på badelandsferien i pinsen. 

Nyd pinseferien med hele familien

Nyd pinseferien med hele familien

Tag på en dejlig miniferie i pinsen og hav et par dejlige dage med familien. Svøm om kap, tag en slapper i boblebadene, få sus i maven i vandrutsjebanerne eller prøv bølgebassinet. 

Alle vores badelande har en masse forskellige aktiviteter i vandlandene, som helt sikkert vil give en masse timers sjov. Ikke langt hjemmefra er det muligt at komme ned i gear og nyde pinseferien i familiens gode selskab. Vores badelande ligger ofte i spændende og natursmukke områder, som også giver familien mulighed for at komme ud og nyde pinsevejret, hvis I trænger til en pause fra vandrutsjebanerne.

Bo nemt og bekvemt

Bo nemt og bekvemt

Alle vores badelande har en masse forskellige ferieboliger at vælge imellem. Både ferieboliger, ferielejligheder eller hotel giver hele familien mulighed for at bo tæt på eller midt i badelandet i pinseferien. Når I bor midt i badeladet, slipper I for at bekymre jer om transport mellem ferieboligen og badelandet. Det er nemt at tage en slapper i ferielejligheden eller på hotelværelset, når I ikke bor længere væk fra badelandet. 

Badelandsferie er et sikkert hit

Badelandsferie er et sikkert hit

Hvis ikke pinseferien skal tilbringes i badeland, kan I altid tage afsted på et andet tidspunkt på året. Tag eksempelvis på badelandsferie i påskeferien eller undersøg alle de andre muligheder for at tage familien med på badelandsferie