Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Badelandsferie til van(d)vittige priser frem til påske

I de kolde vintermåneder drømmer vi os ofte væk til troperne i sydens sol - derfor får I nu mulighed for at komme til et af vores tropiske vandlande tæt på Danmark. Hele vinteren igennem har vi van(d)vittige priser på alle boligtyper i CenterParcs' populære badelande, hvor I er garanteret varmt og dejligt badevand med timevis af underholdning. Slå jer løs i både vilde vandrutschebane og sjove legelande og nyd den skønne natur med masse af aktiviteter til store og små. I bor i hyggelige ferieboliger med plads til ægte familiehygge.

Badelandene ligger i overskuelig køreafstand fra Danmark, og der er noget for enhver smag! I kan vælge mellem 3 og 4 nætter eller 1 hel uge, men skynd jer, for det er først til mølle princippet og boligtyperne bliver hurtigt udsolgt.

Et lille tip - der er også van(d)vittige priser i skolernes vinterferie og i påsken :)

Vælg mellem badelade i Tyskland og Holland nedenfor.

Badeland Bispinger Heide i Nordtyskland

Kun 60 km syd for Hamborg

Bestil en skøn badelandsferie i uge 7-8 til det subtropiske badeland Bispinger Heide og få vandrutschebaner og sjov i legelandet Baluba. Her får I god tid, kan slappe af og komme ud i naturen. Oplagt for jer med børn fra 5-17 år.

7 nætter (fre-fre) d. 15/2 - 22/2 2019

Pris fra KUN kr. 5.011,-

Badeland De Huttenheugte i Nord Holland

Kun 3 timer fra Hamborg

Forkæl de mindste med en badelandsferie til det rene børneparadis i badelandet de Huttenheugte. Badelandet byder på både 25 meter lang vandrutschebane, grotter og skibsvrag. En god mulighed for jer med børn i alderen 2-10 år. 

3 nætter (fre-man) d. 1/2 - 4/2 2019

Pris fra KUN kr. 2.680,-

Badeland Het Meerdal

5 timer fra Hamborg

Ung som gammel, adrenalin og afslapning, vandhund eller ej - så er der noget for alle i badelandet Het Meerdal. Her får I timevis af underholdende aktiviteter, som I kan nyde uanset vejret, og I bor i hyggelige feriehuse med gode muligheder for familiehygge.

4 nætter (fre-tirs) d. 19/4 - 23/4 2019

Pris fra KUN kr. 4.476,-

Badeland De Eemhof

Kun 4,5 time fra Hamborg

Vilde vandrutsjebaner, paradisiske pools og et skønt subtropisk badeland. De Eemhof sørger for, at alle familiens medlemmer kan få en masse vandsjov i et badeland lidt ud over det sædvanlige.

4 nætter (man-fre) d. 18/2 - 22/2 2019
Pris fra KUN kr. 3.478,-

Badeland Hochsauerland i Tyskland

Kun 5 timer fra den dansk/tyske grænse

Har I børn i alderen 5-17 år, er en ferie med familien til badelandet Hochsauerland oplagt! Her får I både vandrutschebaner, wildwaterbane og wellness. Badelandet ligger i skønne naturomgivelser, hvor I bl.a. kan komme på cykel- og vandreture.

4 nætter (man-fre) d. 25/3 - 29/3 2019

Pris fra KUN kr. 2.703,-

Badeland Nordseeküste i Nordtyskland

Kun 50 km fra Bremerhafen

Har I børn fra 0-11 år, skal I helt sikkert tage på badelandsferie til Nordseeküste tæt på Danmark. Her er både sjove vandrutschebaner, børnepool, bølgepool, tennis og spillearkade. Nyd også naturen ved ved Vadehavet!

4 nætter (man-fre) d. 15/4 - 19/4 2019

Pris fra KUN kr. 4.732,-

Badeland Kempervennen

Kun 5 timer fra Hamborg

I det kæmpe vandparadis De Kempervennen får hele familien timevis af vandsjov i et subtropisk badeland med eksotiske palmer og farverige fisk. Badelandet er hovedattraktionen, men hvorfor ikke også prøve ski på den indendørs piste? 

7 nætter (man-man) d. 8/4 - 15/4 2019

Pris fra KUN kr. 6.973,-

Badeland Zandvoort

Kun 30 km fra Amsterdam

Kombinér badeland og storby, når I tager på ferie til Badeland Zandvoort kun 30 km fra Amsterdam. Badelandet byder på sjove vandrutschebaner, boblepool og børnepool - oplagt for seniorer og familier med større børn.

4 nætter (man-fre) d. 15/4 - 19/4 2019
Pris fra KUN kr. 5.465,-

En smuttur eller vinterferie i et af Europas bedste badelande

Badelandet Bispingerheide
Badelandet Bispingerheide

En smuttur til et badeland i Nordtyskland

Læs mere

Nordtyskland er et ideelt rejsemål for jer, der ønsker at holde lidt fri i nogle af de mest populære badelande i Europa. Det er oplagt at tage til Nordtyskland i skolernes vinterferie, da køreturen hertil er kort, og I derfor nemt kan råde over, om I ønsker at være væk en forlænget weekend eller hele ferien. Alle badelandene i Nordtyskland er beliggende i naturskønne omgivelser, hvor der er de bedste forudsætninger for sjove aktiviteter i det fri. I kan f.eks. give jer i kast med "go high", som er en klatrebane i træernes top, sejlads, hesteridning eller andre morsomme og hyggelige aktiviteter med familien. 

Far og soen i vandrutsjebane på Huttenheugte
Far og soen i vandrutsjebane på Huttenheugte

Besøg Europas badelande i vinterferien eller påsken

Læs mere

Det kan være noget så tiltrængt med et afbræk fra hverdagen i vinterkulden, og netop derfor er en tur i badeland i en weekend eller i vinterferien optimalt. Der vil vente jer varmt vand, ren afslapning og sjove øjeblikke med familien. Friferie råder over familievenlige og sjove badelande i hele Europa, hvor der vil være noget for enhver smag. Foruden Nordtyskland kan I bl.a. tage til Holland så I selv kan  bestemme, hvor langt I vil køre. 

Se alle jeres muligheder her på siden eller kontakt os på 70154141 eller online@friferie.dk.

Gaester der dykker i badeland
Gaester der dykker i badeland

Det kan I glæde jer til på en badelandsferie

Læs mere

Forkæl familien med et ophold i et af Europas bedste badelande til vinter med:

Varmt badevand for både store og småStore poolsVilde vandrutsjebanerBølgemaskineMassage og spaSjove aktiviteter i naturen

Der er mulighed for en skøn familieferie, hvis turen går til et badeland. Her kan I med sikkerhed koble helt af fra hverdagens travlhed og nyde hinandens selskab. Alle ferieboligerne i badelandene er perfekte til hele familien.