Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland i St. Bededagsferien

Tag hele familien med på badelandsferie i St. Bededagsferien

Tag hele familien med på badelandsferie i St. Bededagsferien

Inviter familien på en sjov ferie til badeland i Danmark, Tyskland, Holland eller Frankrig og nyd St. Bededagsferien i godt selskab. En badelandsferie vil være et sikkert hit hos hele familien, blandt andet fordi vores mange badelande sikrer underholdning og aktiviteter til alle aldre. Med en tur i badeland, er I kun en kort køretur væk hjemmefra, men alligevel tager pools og vandrutsjebaner familien til sydens sol. De opvarmede badelande gør det muligt at få en tropisk stemning indtil forårsvarmen rigtig får fat. Nyd St. Bededagsferien med nogle dejlige dage i badeland, med sjov for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om mulighederne for badelandsferie i St. Bededagsferien

Overrask ungerne med badelandsferie

Overrask ungerne med badelandsferie

Ved at tage i badeland i St. Bededagsferien, sikrer I jer, at få nogle fantastiske dage med børnene. Alle vores badelande tilbyder en lang række aktiviteter både i vand og til lands. Badelandene tilbyder forskellige aktiviteter, blandt andet klatring, ridning, workshops og ofte også en masse sportsaktiviteter. Med en badelandsferie, i St. Bededagsferien, er hele familien garanteret at have det sjovt, hele ferien. 

Nyd St. Bededagsferien med familien

Nyd St. Bededagsferien med familien

Nyd en miniferie i St. Bededagsferien og kom tæt på hinanden i familien. Kør om kap i vandrutsjebanerne, slap af i boblebadene, leg i det lave vand eller prøv kræfter med bølgebassinerne. Alle vores badelande har et væld af sjove faciliteter, som er familiens garanti for en sjov og hyggelig St. Bededagsferie. Kun en kort køretur fra Danmark kan hele familien komme ned i gear og nyde hinandens gode selskab. 

Omkring badelandet

Omkring badelandet

I St. Bededagsferien kan man håbe på godt forårsvejr. Heldigvis ligger mange af vores badelande i spændende, naturskønne områder, som er lette at udforske fra badelandene, hvis det bliver godt vejr mens I er afsted. Badelandene ligger ofte ikke langt fra spændende byer og attraktioner, hvilket nemt kan sikre spændende oplevelser uden for badelandene på ferien. 

Bo nemt og tæt på badelandet

Bo nemt og tæt på badelandet

I alle vores badelande er det er muligt at bo nemt og tæt på badelandet. Ønsker I at bo næsten midt i badelandet i enten ferieboliger, ferielejligheder eller på hotel, er det også muligt. En af de mange fordele ved at bo tæt på, eller i badelandet er, at familien hurtigt kan gå til ferieboligen, så I kan slappe af og ikke behøver tænke på transport til og fra badelandet. 

Tag familien med på badelandsferie

Tag familien med på badelandsferie

Hvis St. Bededagsferien allerede er fyldt op med aftaler, så er der rig mulighed for at bestille badelandsferie på andre tidspunker af året. Bestil eksempelvis badelandsferie i påskeferien, og lad hele familien glæde sig til en hyggelig påske med et par dejlige dage i badeland. Læs mere om alle vores badeferier og bestil jeres næste badelandsferie, allerede nu