Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Badeland

Spar op til 29%

Ugens Gode Tilbud: 29% rabat på Badeland Het Land van Bartje

Med Ugens Gode Tilbud sparer I 29% på Badeland Het Land van Bartje. I får 3 nætter i efterårsferien fra d. 14/10-17/10 2022 fra kun 3.543,- og her kan I se frem til et indendørs og udendørs vandland med vandrutsjebaner, indendørs legeland og en masse aktiviteter. 

Book Ugens Gode Tilbud på badeland

Spar 29% i skolernes efterårsferie

Feriehus 4B LB med terasse (max 4 pers.)

3 nætter d. 14/10-17/10  2022

Førpris 4.957,-

Pris fra KUN 3.543,-

Ugens tilbud - badelande

Ugens tilbud på badelande

Ugens tilbud på badelande

Friferie har tilbud hver uge på et badeland, som I kan booke til fantastisk billige penge. Så følg med! Der er gode penge at spare på disse tilbud til badelabndem og I kan med garanti ikke få det billige end her hos Friferie. 

Et godt eksempel på et ugentlig tilbud på badelande kan være: et lækkert ophold på et stort badeland i Nordtyskland. Find jeres næste og billige rejse med Friferie til et badeland her.

Kort og godt om badelande

Kort og godt om badelande

En ferie til et badeland er perfekt for en vandrig familieferie. Især ungerne vil finde dette særligt interessant. De badelande vi har, her hos Friferie, er fantastiske og store. De har selvfølgelig alle sammen et stort eksotisk badeland med flere pools, vandrutsjebaner, børneområde, spaafdeling, bølgebad og meget mere! Her kan man bruge timevis af tid. 

Badelande har typisk også mange andre sjove aktiviteter, såsom legerum og forskellige sportsaktiviteter. Man kommer aldrig til at kede sig. Og når man skal lade batterierne op igen, kan man få mad og drikke på de forskellige restauranter og barer. En sand familiefornøjelse.