Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Badeland

Spar op til 61%

Ugens Gode Tilbud: Spar 61% i uge 30 på Badeland Aqua Palace

Med Ugens Gode Tilbud på badeland sparer I op til 61% og får morgenmad inklusiv i uge 30 på badelandet Aqua Palace, lige udenfor Prags centrum. En perfekt kombination af bade - og storbyferie!

Aqua Palace byder bl.a. på børnepool med legefaciliteter, udendørs pool, bølgebassin og et wellness område, hvor I kan nyde godt af sauna, dampbad, boblebad eller forskellige massagebehandlinger!

Badeland Terme Erding ligger Kun 20 minutters kørsel fra Prags pulserende byliv.

Haps Ugens Gode Tilbud lige her!

Spar 61% på 7 nætter i uge 30.

Badeland Aqua Palace 20 min fra Prag centrum.

Hotelvær. Familie værelse max 4 personer(2 voksne + 2 børn)

1 uge: 20/7 - 27/7 2019

Førpris kr. 32.702,-

Pris fra KUN kr. 12.695,-

Ugens tilbud - badelande

Ugens tilbud på badelande

Ugens tilbud på badelande

Friferie har tilbud hver uge på et badeland, som I kan booke til fantastisk billige penge. Så følg med! Der er gode penge at spare på disse tilbud til badelabndem og I kan med garanti ikke få det billige end her hos Friferie. 

Et godt eksempel på et ugentlig tilbud på badelande kan være: et lækkert ophold på et stort badeland i Nordtyskland. Find jeres næste og billige rejse med Friferie til et badeland her.

Kort og godt om badelande

Kort og godt om badelande

En ferie til et badeland er perfekt for en vandrig familieferie. Især ungerne vil finde dette særligt interessant. De badelande vi har, her hos Friferie, er fantastiske og store. De har selvfølgelig alle sammen et stort eksotisk badeland med flere pools, vandrutsjebaner, børneområde, spaafdeling, bølgebad og meget mere! Her kan man bruge timevis af tid. 

Badelande har typisk også mange andre sjove aktiviteter, såsom legerum og forskellige sportsaktiviteter. Man kommer aldrig til at kede sig. Og når man skal lade batterierne op igen, kan man få mad og drikke på de forskellige restauranter og barer. En sand familiefornøjelse.