Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud: Forårsferie i badeland Van der Valk Resort i Nordtyskland

Med Ugens Gode Tilbud er det sidste chance for at spare op til 32% i starten af marts på badelandet Van der Valk i Nordtyskland. Snup 5 nætter og få glæde af den gode rabat!

Få varmen indenfor i det hyggelige badeland og kom ud og mærk den dejlige, friske luft! I er garanteret en skøn badelandsferie i det tidlige forår, hvor I bare skal slappe af og nyde, at I er sammen. I kan også tage et smut til spændende Berlin, som ligger kun 2 timers kørsel fra badelandet.

Badeland Van der Valk ligger kun 37 minutter fra færgen i Rostock og 3,5 times kørsel fra grænsen.

Haps Ugens Gode Tilbud lige her!

Spar 32% på 5 nætter i marts

Badeland Van der Valk Resort

Nordtyskland

Feriehus A max 8 personer

1/3 - 6/3 fredag - onsdag

Rabat kr. 1.601,-

Pris fra KUN kr. 3.391,-

Ugens tilbud - badelande

Aqua Mundo under domen med grønne blade
Aqua Mundo under domen med grønne blade

Ugens tilbud på badelande

Læs mere

Friferie har tilbud hver uge på et badeland, som I kan booke til fantastisk billige penge. Så følg med! Der er gode penge at spare på disse tilbud til badelande, og I kan med garanti ikke få det billige end her hos Friferie. Et godt eksempel på et ugentlig tilbud på badelande kan være: et lækkert ophold på et stort badeland i Nordtyskland. Find jeres næste og billige rejse med Friferie til et badeland her. 

Glad familie i vandrutsjebane
Glad familie i vandrutsjebane

Kort og godt om badelande

Læs mere

En ferie til et badeland er perfekt for en vandrig familieferie. Især ungerne vil finde dette særligt interessant. De badelande vi har, her hos Friferie, er fantastiske og store. De har selvfølgelig alle sammen et stort eksotisk badeland med flere pools, vandrutsjebaner, børneområde, spaafdeling, bølgebad og meget mere! Her kan man bruge timevis af tid. Badelande har typisk også mange andre sjove aktiviteter, såsom legerum og forskellige sportsaktiviteter. Man kommer aldrig til at kede sig. Og når man skal lade batterierne op igen, kan man få mad og drikke på de forskellige restauranter og barer. En sand familiefornøjelse.