Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Badeland

Spar op til 35%

Ugens Gode Tilbud: Spar 17% på 4 nætter i efterårsferien på et feriehus i Badelandet De Huttenheugte

Med Ugens Gode Tilbud sparer I helt op til 17% på det subtropiske badeland De Huttenheugte i efterårsferien, fra d. 14/10 2019, i det nordlige Holland. Her får I 4 nætter i et feriehus Comfort og kan nyde nogle actionspækkede dage eller udforske naturen og udendørslivet.

De Huttenheugte består af forskellige verdener, som tager jer med til "Adventure Island", "Aqua Mundo" samt på besøg i den zoologiske have. Her finder I noget for enhver smag, uanset om du er til aktiviteter på lands, til vands eller i luften. Du kan bl.a. prøve kræfter med wild-water rafting, køre 4-hjulet motorcykel eller slappe af i det smukke japansk inspirerede saunaområde.

Book Ugens Gode Tilbud lige her!

Spar 17% på 4 nætter i feriehus

Badeland De Huttenheugte i Nordholland.

2 voksne + 2 børn i Feriehus Comfort

4 nætter: 14/10 - 18/10 2019

Førpris kr. 4.993,-

Pris fra KUN kr. 4.142,-

Ugens tilbud - badelande

Ugens tilbud på badelande

Ugens tilbud på badelande

Friferie har tilbud hver uge på et badeland, som I kan booke til fantastisk billige penge. Så følg med! Der er gode penge at spare på disse tilbud til badelabndem og I kan med garanti ikke få det billige end her hos Friferie. 

Et godt eksempel på et ugentlig tilbud på badelande kan være: et lækkert ophold på et stort badeland i Nordtyskland. Find jeres næste og billige rejse med Friferie til et badeland her.

Kort og godt om badelande

Kort og godt om badelande

En ferie til et badeland er perfekt for en vandrig familieferie. Især ungerne vil finde dette særligt interessant. De badelande vi har, her hos Friferie, er fantastiske og store. De har selvfølgelig alle sammen et stort eksotisk badeland med flere pools, vandrutsjebaner, børneområde, spaafdeling, bølgebad og meget mere! Her kan man bruge timevis af tid. 

Badelande har typisk også mange andre sjove aktiviteter, såsom legerum og forskellige sportsaktiviteter. Man kommer aldrig til at kede sig. Og når man skal lade batterierne op igen, kan man få mad og drikke på de forskellige restauranter og barer. En sand familiefornøjelse.