Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vandland for alle

Tag på miniferie i tropisk vandland med hele familien

Inviter familien til dejlige dage i Europas bedste vandlande

Det er garanti for en sikker succes, når I inviterer familien på ferie til af de bedste vandlande. Både vandhunde og landkrabber er underholdt i vandlandene, som ligger rundt omkring i Nordeuropa. Tag et par dage ud af kalenderen og hold en dejlig miniferie i vandland, kun en kort køretur hjemmefra. Vælg mellem sjove vandlande og prøv de vildeste rutsjebaner, de sjoveste pools, de bedste bølgepools og den mest afslappende jacuzzi. Der er rig mulighed for at nyde hinandens selskab i dejlige og afslappede omgivelser i højy humør, når I tager på ferie i vandland. Læs mere
Læs mere
Luk

Vandlande for hele familien

Ferie i vandland er en sikker vinder for hele familien

Ferie i vandland er en sikker vinder for hele familien

I et vandland er det muligt for hele familien at have dejlige, afslappede og sjove dage, selvom I ikke er langt hjemmefra. Med de mange faciliteter for både store og små, er hele familien sikret en masse sjov og leg. Svøm om kap i poolen, rid på bølgerne i bølgepoolen, mærk at det kilder i maven når I kører vandrutsjebanerne eller slap af på en solseng mens familiens vandhunde plasker rundt i det lave vand. 

Selvom vejret udenfor måske er gråt og koldt, tager badelandene jer med sydpå med tropiske palmer, farverige fisk og virkelighedstro omgivelser. Hold en dejlig miniferie, hvor batterierne bliver ladet op med afslapning, nærvær og en masse sjov. 

Vi kender de bedste vandlande!

Vi kender de bedste vandlande!

Hos Friferie.dk finder I de bedste vandlande i Nordeuropa. Når I tager på ferie i vandland, får I et dejlig ophold med varmt badevand, som kun er en kort køretur hjemmefra. Besøg eksempelvis Skandinaviens største vandland, Lalandia Billund i Danmark eller tag over grænsen og besøg de store, aktivitetsfyldte badelande i Tyskland eller Holland. Har I lyst til at køre længere sydpå, kan I nemt besøge vores vandlande i Belgien, Frankrig og Tjekkiet

En masse sjov til både vandhunde og landkrabber

En masse sjov til både vandhunde og landkrabber

Selvom hele familien ikke er vandhunde, er vandland stadig en perfekt ferieform. Vores vandlande har en lang række faciliteter og aktiviteter, som sørger for, at familiens landkrabber kan have det sjovt og forblive tørre. Legeland, sport, ridning, klatring og meget mere, er blandt de aktiviteter, vandlandene tilbyder. Mange af vores vandlande ligger i naturskønne omgivelser, hvilket gør det muligt at gå en tur i området omkring vandlandene. Både Bispinger Heide og Weissenhäuser Strand, som er vores mest populære vandlande, byder på sjove aktiviteter inde og ude.

De dejlige områder omkring vandlandene sørger også for, at I kan komme helt ned i gear og få ladet batterierne op, så I kan komme hjem fra en dejlig miniferie, fyldt med overskud.

Familievenlige boliger

Familievenlige boliger

Vandlandene byder på familievenlige boliger, hvor der er gode faciliter og plads til hygge og afslapning. I kan vælge mellem hotelværelser, ferielejligheder og feriehuse, som har alt, hvad I behøver til en dejlig ferie i familiens skød.

I kan lave mad hjemme eller spise på vandlandenes hyggelige restauranter, som også ofte byder på take away.

Vandlande i ferierne

Vandlande i ferierne

Hos Friferie.dk er det muligt at bestille ophold i vandland i alle skolernes ferier. Bestil blandt andet ophold i vandland i sommerferien eller i efterårsferien. Læs mere om vores mange badelande og bestil jeres ophold allerede nu.