Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Viola på badelandsferie med Friferie

Viola på 7 år fra Friferies univers "Violas Verden" har været på badelandsferie i Tyskland med sin mor, søster, moster og kusine. De kørte selv den korte tur til Badeland Bispinger Heide i Nordtyskland, hvor de boede i et hyggeligt familiehus.

En badelandsferie er meget mere og andet end blot badeland, og Viola tager jer med til det hele. Så følg med, når Viola prøver vilde rutsjebaner og boltrer sig i kæmpe pools, hopper i sjove trampoliner i legelandet, tager en tur på hesteryg og er på minisafari udendørs.

Nedenfor kan du se alle tre afsnit af "Viola i badeland". 

1. afsnit af Viola i badeland

2. afsnit af Viola i badeland

3. afsnit af Viola i badeland

Viola i badeland

Vandland og restauranter

Vandland og restauranter

Viola tager med hendes familie til badelandet Bispinger Heide i Nordtyskland, hvor de selv kører den korte tur ned. Da de ankommer skal de bo i et hyggeligt familiehus. Badelandsferie gør børnene ellevilde af glæde, og Viola kan heller ikke vente med at opleve det. Hun mener at vandlandet er lidt som at være et eksotisk sted. 

Der er mange sjove vandrutsjebaner at suse ned af og en masse forskellige svømmebassiner. Her kan man altså bruge timevis af tid sammen. Efter en lang dag i badelandet, er det tid til at lade ny energi op. Bispinger Heide har heldigvis flere hyggelige restauranter, hvor man kan få lækker mad.

Zoologisk have og safari

Zoologisk have og safari

Et badeland tilbyder ofte mange andre sjove aktiviteter end blot vandlandet. Netop det, vil Viola også gerne afprøve. Derfor tager de først forbi den lille, hyggelige zoologiske have, hvor der er små geder. Derefter tager hun sin søster og kusine med ud og ride på heste igennem skoven. Sidst på dagen tager de på safari tur udenfor. Her får Viola lov til at køre i bil, helt selv, ind i gennem junglen mellem træstubbe og søer. 

Der er massevis af sjove aktiviteter - så de små vil aldrig komme til at kede sig.

Legeland, racerbane og trampoliner

Legeland, racerbane og trampoliner

Man bør besøge Bispinger Heides badeland flere gange, for der er så mange vandrutsjebaner, at man ikke kan nå dem alle på én dag. Viola prøver eksempelvis den vandrutsjebane, der fører en udenfor i de skovrige omgivelser. 

Når I er blevet tørre, kan I klatre rundt i det store legeland. I kan også køre en tur i gokart på racerbanen. Eller I kan hoppe på de mange indendørs trampoliner. Bispinger Heide har det hele!