Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Tjekkiet

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Tjekkiet

Hold ferie i et af Tjekkiets populære badelande, som i kort afstand fra Danmark byder på timevis af underholdning og sjov for hele familien. I får både fantastiske badelandsfaciliteter, skønne bakkede omgivelser, grøn natur og beliggenhed tæt på storbyen Prag. Er det lige noget for jeres familie, så book badelandsferien nu! Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Tjekkiet (0)

Læs mere om Tjekkiet

En badelandsferie til Tjekkiet

En badelandsferie til Tjekkiet

Syd for Danmark, efter en knap 10 timers køretur igennem Tyskland, mødes I af et bakket, frodigt land kaldt Tjekkiet. Landet ligger i Europas midte omkranset af bjerge og har tre nationalparker og 24 fredede landområder. 

Tjekkiet er næsten dobbelt så stort som Danmark og gemmer på skønne badelande for hele familien i Nordtjekkiet og i området omkring Prag. Foruden timevis af vandleg for hele familien i badelandene, er der rig mulighed for at besøge storbyen og hovedstaden Prag, hvor I kan opleve smukke arkitektoniske bygninger og sejle på floden Vltava, som løber igennem byen, eller tage på familieudflugt i de mange grønne områder og naturparker.

Vandets land

Vandets land

Vandrutsjebaner, vandsport og vandpjask - Tjekkiet er på mange måder vandets land, hvor familien kan slå sig løs i badelandene og holde ferie i skønne, grønne omgivelser gennemskåret af landets talrige floder. Badelandene har vilde vandrutsjebaner for dem, der vil have action og boblebade, spa og sauna til dem, der vil slappe af. Derudover er der også børnevenlige badeområder. 

  • Vælg mellem Aqua Park i Nordtjekkiet, hvor badelandet ligger omgivet af bjerge i grønne områder.
Hovedstaden Prag

Hovedstaden Prag

Besøg hovedstaden Prag, hvor I kan opleve Europas største slotsområde med en prægtig borg, den gamle Sankt Georgskirke og den smukke Sankt Vitus Katedral. I kan gå en tur over den 650 år gamle Karlsbro og se de 30 statuer, der troner broens sider. 

Klap i takt på den gamle rådhusplads til lyden af det astronomiske urs tikke eller hils på den danske astronom Tycho Brahe, som ligger begravet i Tyn Kirke. Sejl inden for bygrænsen på den 31 kilometer lange flod Vltava. Shop langs byens hovedstrøg Václavské Namesti. Bestig Petrin-højen, kravl 60 meter op i mini Eiffeltårnet på højens top og få en fantastisk udsigt over Prag. Slå jer løs i Spejlkabinettet, hvor I får et godt grin.  Den to timers køretur for familien på badelandsferie i Spindl Aquapark er det hele værd. 

Mad og drikke i Tjekkiet

Mad og drikke i Tjekkiet

Tager man på ferie i Tjekkiet, vil man bemærke, at landet har en helt særlig ølkultur. Øltraditionen bygger på brygning af alt fra de helt lyse og lette øl til de mørke og tunge. På landets mange ølstuer brygges og tappes øllen direkte fra tanken og servers helt frisk i et glas - en oplevelse, som man ikke vil gå glip af. 

Til øllen hører også en klassisk tjekkisk menu. Tjekkiet er kendt for at lave store portioner til en god pris, og særligt kød, kartofler og kål er blandt de foretrukne ingredienser. Derudover er tjekkerne specialister i røget kød og producerer en lang række af forskellige pølser.