Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordtjekkiet

Nordtjekkiets mange muligheder
Badeland med mange udflugtsmål
Vandleg og aktiviteter for alle aldre
Smukt og hyggeligt bjergområde
Ferie uanset vejret
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Nordtjekkiet

Afslapning, aktivitet og alverdens andre muligheder får I i badelandet Spindl Aquapark i byen Spindleruv Mlyn i Nordtjekkiet, som både har hyggelige omgivelser for de voksne og flere timers vandleg for børnene. Et ophold i badelandet Spindl Aquapark betyder ferie uanset vejret, og I vil ikke kede jer! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordtjekkiet

Byen Spindleruv Mlyn

Byen Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er en lille hyggelig bjergby i dalen mellem bjergene Svaty Petr og Medvedin i det nordlige Tjekkiet. Bjergområdet Krkonoše er en del af den 325 kilometer lange bjergkæde Sudeterne, og i dette bjergområde findes Sněžka, som med sine 1602 højdemeter er Tjekkiets højeste bjerg. Det er også i dette bjergområde, at Elben har sit udspring, som ved byens tilblivelse blev brugt til at lave dæmninger og møller, og den dag i dag kan man stadig opleve dette ved at besøge Labská Dam. Foruden den skønne bjergede natur kan I i Spindleruv Mlyn opleve en lille hyggelig by med små gader fyldt med liv, hvor I kan spise på Orange le Moon eller Lebeda og opleve det tjekkiske køkken. Besøg det fredfyldte Sankt Francis Kapel på bjergtindingen med fantastisk udsigt over byen, eller gå amok i Monkey Park, hvor I blandt andet kan prøve det populære bobslædespor. 

Badeland for hele familien

Badeland for hele familien

Spindl Aquapark er et badeland med vandattraktioner for hele familien. De yngste børn kan lege i den 30 cm dybe børnepool, de ældre børn kan slå sig løs i den store pool, imens de voksne kan holde øje med børnene fra wellnessområdet eller restauranten. Den store pool er 28° C varm og har en wild river, hvor børnene kan prøve kræfter med at svømme imod strømmen. Der er også indbygget boble-/massagesenge og tre vandrutsjebaner; en gul på knap 69 meter, en rød på 72,5 meter og en blå bådrutsjebane på 55 meter. Badelandet har både et lille og et stort boblebad på 33 ° C med massagebobler, en kold pool og et wellnessområde med sauna, dampbad, infrasauna, massage og en salt grotte, som er god for huden. 

Flere aktiviteter i badelandet

Flere aktiviteter i badelandet

Når familiens vandhunde skal op ad vandet, kan de benytte sig af de mange andre aktiviteter, som Spindl Aquapark tilbyder. Der er både mulighed for at spille minigolf, bordtennis, badminton, petanque og beachvolley. Hop løs på trampolinen eller hoppepuden eller brug tid på legepladsen, som har både vippe, rutsjebane og gynger. Udendørsarealet har også en badesø med en afslapningszone med solstole og parasoller. Der afholdes konkurrencer, spilles spil og børnene kan udfolde sig kreativt ved at deltage i forskellige workshops. 

Ferie uanset vejret

Ferie uanset vejret

I kan holde badelandsferie i Spindleruv Mlyn hele året rundt og uanset vejret. Om vinteren kan I vælge at kombinere badelandsferien med en skiferie, da Spindleruv Mlyn også er et populært skisportssted. Faktisk er Spindleruv Mlyn det største skisportssted i Tjekkiet med 25 kilometer pister og 15 lifter, hvoraf den ene ligger lige op ad badelandet. Om sommeren kan I benytte badelandets udendørsarealer med vand og afslapning, og der er også mulighed for at leje en cykel og tage på cykeltur i det skønne, grønne bjergområde, som omgivelserne tilbyder, hvor der også er mange vandrestier.