Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Prag området

Badelandets ro og storbyens ræs
Tre vandlande i et badeland
Fantastisk spaområde
Tæt på storbyen Prag
Besøg bla. den berømte Prag Zoo
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Tjekkiet

Sjov, svømmeture og snorkeleventyr for de mindste og salighed, sauna og spa for de voksne. En badelandsferie til Aquapalace i Pragområdet er perfekt for alle familiens medlemmer og kombinerer adrenalinfyldte aktiviteter med absolut afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Prag området

Badelandet Aquapalace

Badelandet Aquapalace

Badelandet Aquapalace ligger i Pragområdet i den lille rolige by Čestlice med en masse udflugtsmål og blot fem kilometer til Prags centrum. Badelandet er perfekt for familien, der vil kombinere den afslappende ferie i badeland med en storbyferie. Badelandets placering gør det oplagt at besøge den populære hovedstad Prag, som byder på arkitektoniske vidundere, kulinariske specialiteter og kulturelle oplevelser. Besøg Den Botaniske Have et stenkast fra badelandet med farverige blomster fra både Asien og Nordamerika. Spil golf på en af de mange golfbaner 7-30 kilometer fra badelandet, eller oplev Pragområdet fra en cykel. Shop amok i Čestlice i Tjekkiets største shoppingcenter, og ikke mindst skal I nyde badelandets underholdende vandland og afslappende wellnessområde.    

De tre vandverdener

De tre vandverdener

Badelandet er inddelt i tre forskellige vandverdener med underholdning for alle. De mindste børn kan lege i piratverdenen, som er inspireret af det Caribiske Hav med et forlist piratskib vogtet af havmonstre. Til piratverdenen hører også børnebassin, boblebad, vandlegeplads, bølgepool og en lagoon med vandfald. I adventureverdenen kan de ældste børn suse ned ad de mange vandrutsjebaner med blandt andet en i mørke og en med lys- og lydeffekter. De voksne kan benytte afslapningsverdenen, hvor der er både pool, boblebad og en flod, som med sine 450 meter løber igennem hele vandlandet. Alt i alt er der 12 vandrutsjebaner med en samlet længde på 250 meter med både hyggelige og adrenalinfyldte ture.

Udendørs vandverden og aktiviteter

Udendørs vandverden og aktiviteter

På udendørsarealet kan I både være aktive ved at dyrke sport eller benytte fitnessmulighederne med blandt andet spinning og cardio. Er I mere til afslapning, kan I bade i poolen med både massagestole og massagebrusere, og for de mindste er der hoppeborg, forhindringsbane, klatrebane, elektriske bumper både, vandlegeplads med vandrutsjebane og børnepool. Det er også muligt at benytte det udendørs spa- og saunaområde med både Kelo-sauna, kold pool og boblebad, hvor kroppen slapper af, og hjernen slår fra. Besøg også koralområdet, hvor I kan se smukke farverige fisk, søstjerner, søpindsvin, skildpadder og koraler, imens I svømmer rundt i den op til 31 °C varme pool med sandstrand. På arealet er der også poolbar og flere restauranter, hvor I kan spise og slukke tørsten.    

Wellnessområdet

Wellnessområdet

I wellnessområdet kan I afstresse kroppen i det store wellnessområde og få rehabiliterende behandlinger for både krop og sind. I kan benytte private sparum med bred variation af massager og behandlinger. Wellnessområdet tilbyder terapibehandlinger som elektrisk terapi, den medicinske badterapi Balneo, laserterapi og fysioterapi. Tag bad i dampbad, tyrkisk kurbad eller mudderbad, som giver huden fugt. Benyt skønhedssalonen med pedicure og manicure, andre skønhedsbehandlinger og solarie. Wellnessområdet har både et romansk  og finsk spaområde, som har dampbade brugt i romernes tid og de mange populære finske saunaer. Wellnessområdet er det perfekte sted til at genoplade batterierne og nyde ferien i fulde drag.