Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Berlin området

Kombiner en badelandsferie med en fantastisk storby
Stort tropisk badeland
Aktiviteter for alle aldre
Smukt naturlandskab i området
Kort afstand til storbyen Berlin
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Berlinområdet

Er I en familie, der er ægte vandhunde, bør I besøge badelandet Tropical Island, der ligger i kort afstand til Berlin. På denne måde har I også mulighed for at udforske og besøge den smukke tyske storby, mens I nyder opholdet i badelandet fyldt med vandrige aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Berlin området

Badelandet Tropical Island nær Berlin

Badelandet Tropical Island nær Berlin

Tag af sted med hele familien til det fantastiske badeland, Tropical Island, der ligger placeret i kort afstand til hovedstaden i Tyskland, Berlin. I Tropical Island kan I nyde farten, mens I suser ned af de mange vandrutsjebaner, eller I kan lade jer selv forkæle og slappe af i skønne omgivelser ved spaområdet. Et vaskeægte tropisk paradis med indendørs regnskov, forskellige slags massage og et udendørsområde med pools. Her er også hele 13 restauranter, hvor I kan nyde de lækreste måltider. 

En sjov dag med familien

En sjov dag med familien

Tropical Island ligger placeret i Brandenburg nær området Spreewald, som er et smukt landskab. Området er kendt for sine mange små kanaler, der løber gennem naturen, men er også meget kendt for sine agurker. Spreewald indbyder til en fascinerende idyllisk natur, som danner gode rammer for en sjov dag med familien. I kan komme til Spreewald enten på cykel eller i bil, som kun ligger få minutter fra Tropical Island.

Friferie anbefaler storbyen Berlin

Friferie anbefaler storbyen Berlin

Hvis I besøger badelandet Tropical Island, er det oplagt at tage en tur ind forbi hovedstaden Berlin, der ikke ligger langt derfra. En by med store indkøbscentre, fantastiske teatre, hyggelige restauranter, trendy caféer, nyskabende arkitektur, og ej at forglemme, en spændende og interessant kulturhistorie. Et stærkt symbol på denne historie, er Brandenburger Tor, som var midtpunktet under Berlinmurens fald. I dag er byporten en stor turistattraktion.