Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordtyskland

Alle de bedste badelande i Nordtyskland
Nordtyskland har de bedste badelande
Frisk luft, skøn natur og hyggelige byer
Kort afstand fra Danmark
Masser af sjov både ude og inde
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Nordtyskland

Nordtyskland byder på nogle af Europas allerbedste badelande, hvor I er garanteret timevis af sjov for hele familien. Det er tilmed tæt på Danmark, så I skal ikke køre så langt, og derfor er Nordtyskland den oplagte destination, når I skal på badelandsferie. Badelandsferie er den perfekte ferieform året rundt, og I er garanteret badeferie uanset vejret. Nordtyskland byder på både skøn natur, søer og strand, så I har masser af skønne muligheder for aktiviteter både ude og inde. Se alle mulighederne her eller kontakt os på online@friferie.dk og telefon 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordtyskland

De bedste badelande i Nordtyskland

De bedste badelande i Nordtyskland

Badeland Weissenhaüser Strand er en absolut favorit, og vi har mange gæster, der besøger badelandet ved Østersøen igen og igen. Her er både et sjovt badeland, fantastisk legeland og masser af udendørsaktiviteter for hele familien ved Østersøen. 

Badeland Bispingerheide er også en stor favorit, der ligger i grønne og smukke omgivelser. Det store subtropiske badeland byder både på kæmpe pool, vandrutsjebaner, white-water-bane, børnepool, bølgemaskine og meget mere.  

Alt om badelandsferie til Nordtyskland

Alt om badelandsferie til Nordtyskland

Det er dejligt nemt, når I skal på badelandsferie til Nordtyskland. Alle badelandene ligger i kort køreafstand fra Danmark, og det gør det perfekt til en forlænget weekend, en miniferie eller en hel uges ferie. Vi har masser af gode tilbud på badelandsferier til både påskeferien, efterårsferien, vinterferien, sommerferien og meget mere. I kan også vælge at kombinere en badelandsferie i Nordtyskland med sommerferien sydpå. Så får I en afslappende pause og den bedste begyndelse eller afslutning på ferien.

Nordtyskland er fyldt med oplevelser året rundt

Nordtyskland er fyldt med oplevelser året rundt

Nordtyskland byder på mange spændende oplevelser foruden de bedste badelande. Tag for eksempel på juleshopping til hyggelige byer som Lübeck, Hamborg og Berlin eller overrask børnene med en tur i en af de sjove forlystelsesparker Hansa Park eller Heide Park. Vil I gerne have endnu mere natur, ligger der mange smukke nationalparker i Nordtyskland, hvor I rigtig kan komme på oplevelse.

Shopping, lækre restauranter og spændende byer

Shopping, lækre restauranter og spændende byer

Både Hamborg og Berlin ligger i Nordtyskland, så det er en oplagt mulighed at tage et smut forbi. Her kan I gå amok i både shopping, lækre restauranter eller besøge et af de mange spændende museer. Vil I blive lidt længere, er der gode muligheder for hotelophold.