Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordrhein-Westfalen

Badelandsferie til Nordrhein-Westfalen
Tag på cykeltur, vandretur eller stå på ski i bjergene
Badelandsferie året rundt
Hyggelige byer med gode restauranter
Smukke naturoplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Nordrhein-Westfalen

Tager I på badelandsferie til Nordrhein-Westfalen i Tyskland, bliver I mødt af et væld af oplevelser. Her er smuk natur, som er perfekt til den aktive ferie, og I får badelandsoplevelser både ude og inde. I kan tage afsted på badelandsferie til Nordrhein-Westfalen hele året, for naturen byder på skønne oplevelser året rundt. Om sommeren kan I bade både ude og inde eller tage på vandreture eller cykelture i bjergene. Om vinteren er der rigtig gode muligheder for at stå på ski, så I får muligheden for at kombinere badelandsferien med skiferien. Kontakt os på telefon 70 15 41 41 eller online@friferie.dk, så glæder vi os til at finde jeres næste badelandsferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordrhein-Westfalen

Nordrhein-Westfalens bedste badelande

Nordrhein-Westfalens bedste badelande

Oplev en fantastisk badelandsferie i Nordrhein-Westfalen, når I tager til Badeland Hochsauerland, som har masser af sjov for hele familien året rundt. Badeland Hochsauerland byder på et stort eventyrbadeland, og er et flot og bilfrit feriested, der har alt. Her er timevis af vandsjov både ude og inde, og I kan boltre jer i vilde vandrutsjebaner og det sjove legeland. Så får I ikke en bedre badelandsferie i Nordrhein-Westfalen i Tyskland!

Kombinér badelandsferien med skiferie

Kombinér badelandsferien med skiferie

Når I tager til Nordrhein-Westfalen på badelandsferie, får I en oplagt mulighed for at kombinere badeland med skiferie. Der er nemlig rigtig gode muligheder for at suse ned ad pisterne i området omkring Winterberg og Willingen i de 1000 bjerges land. Så kan I komme hjem efter en god dag på ski og nyde nogle afslappende timer i det varme vand i badelandet. Det er den perfekte kombination af aktiv ferie og ren afslapning.

Smuk natur og aktiv ferie

Smuk natur og aktiv ferie

Nordrhein-Westfalen byder på fantastisk smuk natur med grønne marker, smukke træer og flotte bjerge. Så pak rygsækken og tag hele familien med på vandretur eller hop i sadlen og udforsk området på cykel. Det er en helt perfekt mulighed for at nyde både badelandsferie og aktiv ferie.

Hyggelige byer og gode restauranter

Hyggelige byer og gode restauranter

Der er ikke langt fra Badeland Hochsauerland til de mindre byer Frankenberg, Willingen og Winterberg, hvor I kan nyde de små restauranter og den gode lokale øl. Nordrhein-Westfalens badelande ligger mellem Kassel og Köln, så det er oplagt at besøge den hyggelige by Köln. Her kan I for eksempel opleve domkirken, som er byens vartegn og gå hele vejen op og nyde den smukke udsigt over byen. I kan også gå på opdagelse i Kölns gamle bydel, hvor I kan smage Kölsch, som er den lokale øl.