Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Syd Tyskland

Hele køreturen værd
Fantastisk ferie uanset vejret
Stort, tropisk badeland med det hele
Altid masser oplevelser i nærområdet
Besøg bla. den eventyrlige by, Lindau
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til badelandsferie i Sydtyskland

Sydtyskland er en fantastisk feriedestination, men endnu bedre er det, at der ligger et fantastisk badeland med alle de vandoplevelser, I kunne tænke jer! Pak bilen og rejs hele familien samlet til alle oplevelserne i Sydtyskland med skøn natur, kulturelle byer og mange seværdigheder. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Syd Tyskland

På badelandsferie i Sydtyskland

På badelandsferie i Sydtyskland

Køreturen til det sydlige Tyskland er det hele værd, når det er en badelandsferie, der venter jer! I får et fantastisk badeområde med vandsjov for alle, og I har diverse slags aktiviteter til både store og små med både afslapning og adrenalin til rådighed. Læs mere om badelandet i Sydtyskland og alle oplevelserne i området her på hjemmesiden. I kan kontakte Friferies rejsekonsulenter på telefon 70 15 41 41 for at bestille eller høre mere.     

Hvorfor tage på badelandsferie?

Hvorfor tage på badelandsferie?

Hvorfor ikke? Børnene vil elske at blive forkælet med timevis af vandsjov i et badeland, der har alt, hvad I drømmer om. I får mange hyggelige stunder sammen som familie, og I kommer væk fra hverdagens stress og jag - og så er det selvfølgelig nemt og bekvemt! I har alle faciliteterne lige ved døren, så I ikke skal tænke på indkøb, huslige pligter og hverdagens sure gøremål. Den helt store fordel er, at I kan komme på ferie hele året rundt og uanset vejret.  

Tropisk badeland

Tropisk badeland

Vandrutsjebaner, bølgepools og vilde floder - Familiens vandhunde kommer ikke til at kede sig på badelandsferie til Sydtyskland. Faciliteterne er i top i det subtropiske badeland, som tager jer helt til troperne og giver ægte feriestemning. Men det er ikke blot et badeland kun med vand, I får også en masse andre aktiviteter som indendørs legeland, klatrebaner og bondegård.

I bor selvfølgelig i badelandets ferieboliger, så I er tæt på alle oplevelserne, og I behøver ikke forlade badelandet for at finde supermarkeder og restauranter - I har det hele i badelandet!

Oplevelser i Sydtyskland

Oplevelser i Sydtyskland

Sydtyskland er en af de mest populære feriedestinationer i Tyskland, og området omkring Bodensee, som badelandet ligger tæt på, besøges hvert år af mange badeglade gæster. Området er naturskønt og godt til vandre- og cykelture. Tæt på badelandet finder I oplevelser, som naturoplevelsespark, Allgäu Skyline Park, den besøgsværdige by Oberstdorf, søen Constance og det verdenskendte Neuschwanstein slot.