Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Ungarn

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Ungarn

I skal ikke bekymre jer om vejret, når I tager på ferie til et badeland i Ungarn. Her får I nemlig ferie uanset vejret og kan bade både ude og inde i ét stort badeland. Oplev gode faciliteter, underholdende vandrutsjebaner og afslappende wellnessafdelinger på jeres badeferie til Ungarn, som også byder på mange andre muligheder for familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Ungarn (0)

Læs mere om Ungarn

På ferie i Ungarn

På ferie i Ungarn

Ungarn ligger i Centraleuropa og er et indlandsland, som ikke har nogen kyster eller direkte adgang til havet. Til gengæld har landet meget andet at byde sine feriegæster på. I kan tage på ferie i et stort, moderne og velholdt badeland med aktiviteter og underholdning for alle familiens medlemmer. Find flere informationer om Ungarn og badelandet Hotel Aquaworld Resort i Budapestområdet her på hjemmesiden, hvor vi gør jer klogere på jeres badelandsferie til Ungarn. I kan ringe til os på telefon 70 15 41 41, hvis der skulle opstå spørgsmål. 


Badeland i Ungarn

Badeland i Ungarn

I kan tage på ferie i Ungarn både sommer og vinter, hvis I vælger at tage på badelandsferie til et fantastisk badeland i Budapestområdet. Badelandet har både et udendørs poolområde og et stort indendørs poolområde med swimmingpool, vandrutsjebaner, spa- og wellnesscenter og en masse andre faciliteter, både til vands og lands, hvor I kan nyde hinandens selskab, ro og afslapning.    

På oplevelse i Ungarn

På oplevelse i Ungarn

I Ungarn finder I Balatonsøen, som er Centraleuropas største sø og er specielt populær blandt svømmeglade og sejladsinteresseret turister. Hovedstaden er også populær blandt rejsende, og her kan I finde kulturelle seværdigheder, hyggelige gågader og gode spisesteder. Igennem Budapest løber floden Donau, som deler Budapest i den gamle Buda-bydel mod vest og den mere moderne Pest-bydel mod øst. Efter en gåtur igennem byen, kan I tage en sejltur på floden og opleve byen på ny vis, mens I slapper af i båden og hører om hovedstadens historie.  

Ungarsk spise

Ungarsk spise

I Ungarn er retten Gullasch en traditionel spise, som består af oksekød og diverse grøntsager i en tomat-paprika sovs. Retten er en gryderet, som simrer i flere timer for at få den bedste smag og det mest møre kød. Gullasch er en ret, I bare skal prøve på jeres ferie til Ungarn, men landet har også udviklet en finere madkultur, som I får særlig mulighed for at prøve, når I bor i Budapestområdet tæt på den pulserende og kulinariske storby.