Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Budapest området

Velkommen til Budapestområdet
Bo tæt på Budapest
Børnevenligt badeland
Gode faciliteter og mange muligheder
Kulturel by med god spise
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Budapestområdet

Hvorfor ikke besøge Budapestområdet og tage i det skønne badeland Aquaworld? I får timevis af underholdning i et stort og lækkert badeland med gode faciliteter for både børn og voksne. Badelandet har central placering, og I bor tæt på byen Budapest, hvor der venter en masse kulturelle og historiske oplevelser for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Budapest området

Turen går til Budapestområdet

Turen går til Budapestområdet

Sæt kursen mod det familievenlige badeland Hotel Aquaworld Resort, hvor der venter jer mange spændende og sjove oplevelser. I finder badelandet i det nordlige Ungarn i det skønne Budapestområde, og det er nemt at komme til badelandet, da det ligger tæt på motorvejen. Foruden et fantastisk badeland, får I en central placering ved floden Donau og få kilometer til storbyen Budapest. Find flere informationer om Budapestområdet og badelandet her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 70 15 41 41 for at vide mere. 

Byens børnevenlige badeland

Byens børnevenlige badeland

Turen til Budapestområdet byder jer på ét af Europas største indendørs vandlande, hvor alle familiens vandhunde får et underholdende og udfordrende badeland med gode faciliteter. Foruden en stor pool kan I benytte vandrutsjebaner, spabade og sauna. I midten af det store badeland ligger et tempel, hvor børnene kan lege og slå fantasien løs.   

Ét badeland og meget andet

Ét badeland og meget andet

Hele Budapestområdet og badelandet har en masse sjove aktiviteter, som kan laves samlet som en familie. I kan tage i Budapest Zoo, se ruinbyen Aquincum eller opleve fart på Grand Prix racerbanen, Hungaroring. I badelandet finder I børneklub, spillelokale, cykeludlejning og legeplads, og I kan udfordre hinanden i tennis, squash og dart. 

Oplev Budapest by

Oplev Budapest by

Budapest deles i to bydele af den store Donau flod, som løber igennem byen og skaber en karakteristisk, hyggelig og oplevelsesrig by. Langs floden finder I gode restauranter, og I kan krydse floden via de mange fine broer. Byen emmer af historie, som særligt viser sig i de mange gamle bygninger, og rundt om et hvert hjørne finder I arkitektoniske perler som Budaslottet, parlamentsbygningen, kædebroen og Matthiaskirken.