Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Aktiv ferie i gåafstand til strand og Allingeby
Lej cykler på stedet - og tag på opdagelse i klippelandskabet
Grønne omgivelser med masser af æbletræer (fra den gamle æbleplantage-tid)
Prøv Bornholms største Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Underholdning i løbet af dagen
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Underholdning i løbet af dagen

Hyggelige og charmerende omgivelser på Nordbornholm

Tag på ferie ved Allinge på Bornholm i en af Æblehavens fine rækkehuse. Husene, som er indrettet til 4-6 personer, er velindrettede, hyggelige og er idyllisk placeret i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer haven og gør besøget endnu finere, og om sommeren er der fri adgang til at sætte tænderne i de friske æbler. Ud over de grønne omgivelser, så har du som gæst også adgang til legeplads, udendørs pool, hoppepude, samt alt hvad Bornholm byder på. Æblehaven i Allinge er et perfekt sted at tilbringe en ferie på Solskinsøen med sin familie. Husene har gode terrasser med havemøbler og blot 800 meter ind til Allinges hyggelige havnecentrum, hvor turen dertil går gennem byens gamle bydel langs klippekysten. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Hasle
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 400 m
Pool
Udendørs pool
May - August
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Cykel udlejning
Generalt
Nærmeste by
Allinge
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 29.5 km
Butikker
Supermarked
Lille udbud
Aktivitetsprogram
Underholdning
Underholdning i løbet af dagen, July - August
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Hoppeborg

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Æblehaven - en oprindelig æbleplantage

Afslappende pool og tæt ved lille "gemt" sandstrand

Afslappende pool og tæt ved lille "gemt" sandstrand

Feriecenter Æblehaven i Allinge byder på en superskøn pool, som alle frit kan benytte sig af. Poolen ligger idyllisk placeret i den oprindeligt tidligere Æbleplantage, og man finder dermed sjældent et dejligere sted at slappe af. Er man mere til sandstrand og havvand, så er der heller ikke langt ned til ”Næs” – der er navnet på den nærliggende lille sandstrand med udspringsplateau og trappe. Afstanden hertil er cirka 400 meter, og den er et besøg værd. Her kan du bade på en lille og hyggelig sandstrand gemt ind mellem klippe-kyststien og Allinge by.

Lokale specialiteter i Allinges restauranter

Lokale specialiteter i Allinges restauranter

Som gæst i rækkehusene i Æblehaven har du adgang til eget køkken, som er veludstyret og nemt at tilgå. Mange vælger derfor at lave mad hjemme. Er I dog interesseret i at smage på områdets lokale specialiteter, så er der ikke langt ned til Allinges centrum, hvor restauranter står klar med menukort. Tæt ved centrum frister et øens bedste røgerier jer desuden med Bornholms største fiskebuffet (har også ta-selv-softice inkl!), og fra røgeri-butikken på samme sted sælges der delikatesser fra Østersøens righoldige fiskeliv.

Æblehavens kiosk og indkøbsmuligheder i Allinge

Æblehavens kiosk og indkøbsmuligheder i Allinge

I feriecenteret Æblehaven er der en kiosk. Her finder du et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsvarer, hvor åbningstiderne er afhængigt af sæson. Har du brug for større indkøb, så er centrum i Allinge kun 800 meter derfra, hvor du blandt andet finder en Netto og Super-Brugsen. I Allinge er der et hyggeligt med handelsliv med lokalt bageri/konditori, caféer, isbarer, restauranter, pizzaria og fiskebutikker, som er nemme at finde, da de er koncentret omkring bymidten og havnen. Henover sommeren afholdes der en ugentlig markedsdag på havnen, hvor lokalt håndværk og loppefund faldbydes af de små private kræmmere. Her er det oplagt at spidse øre og opleve den lokale dialekt, når snakken går mellem de små borde kræmmerne imellem.

Udflugtsmuligheder til fods og på den to-hjulede

Udflugtsmuligheder til fods og på den to-hjulede

Udover Allinges by-idyl, kan I nede ved kysten/Næs-Strand, vælge at gå den modsatte vej og følge den pragtfulde gamle redningssti, der er en kuperet klippesti, der går hele vejen ned langs kysten. Gå f.eks. til Sandkås, som er et oplagt bade-stop på vejen. Der er nok at give sig i kast med, hvis du vælger at bo i Æblehavens rækkehuse. Der er mulighed for at leje cykler ved feriecentret, hvilket gør, at I får adgang til meget mere af øen. Fra Allinge er der gode cykelstier, som f.eks. tager jer ad en smut-vej over til Stenbrudsmusseet Moseløkken, hvor I selv kan prøve kræfter med at flække granit. Nabo hertil er en af øens spændende helleristningsfelter, som bestemt også er et besøg værd. I kan også gå på jagt efter aftensmaden ved at prøve kræfter med lystfiskeri. I Æblehavens reception finder I information om både put-and-take-søer og lystfiskeri, samt alle mulige andre spændende aktiviteter. Bornholm er rig på ting at se og opleve. I området omkring Æblehaven og Allinge er nogle af de mest ikoniske. Du kan kontakte os på telefon 7015 4141 for mere information om dette, om Allinge og om Æblehaven.

Pakkebilletter til Bornholm

Pakkebilletter til Bornholm

Ring og få bil-billetten over Østersøen til pakkepris sammen med dit ophold gennem Friferie.dk. Eller skriv "ønsker færge" i kommentaren til os os, når I bestiller boligen.