Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Aktiv ferie i gåafstand til strand og by
Lej cykler og tag på opdagelse
Grønne omgivelser med æbletræer
Bornholms største Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Underholdning i løbet af dagen
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Underholdning i løbet af dagen

Æblehavens hyggelige og charmerende rækkehuse

Tag på ferie ved Allinge på Bornholm i en af Æblehavens fine rækkehuse til 4-6 personer. Husene er velindrettede, hyggelige og idyllisk placeret i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer haven, så besøget bliver endnu finere, og om sommeren er der fri adgang til at sætte tænderne i de friske æbler. Ud over de grønne omgivelser har I som gæst adgang til legeplads, udendørs pool, hoppepude og alt, hvad Bornholm byder på. Æblehaven i Allinge er et perfekt sted at tilbringe en ferie på Solskinsøen med familien! Husene har gode terrasser med havemøbler og blot 800 m ind til Allinges hyggelige havnecentrum, hvor turen dertil går gennem byens gamle bydel langs klippekysten. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Hasle
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 400 m
Pool
Udendørs pool
May - August
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Cykel udlejning
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Aktivitetsprogram
Underholdning
Underholdning i løbet af dagen, July - August
Butikker
Supermarked
Lille udbud
Generalt
Grill tilladt
Nærmeste by
Allinge
Nærmeste lufthavn
Rønne, 29.5 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Hoppeborg

Velkommen til Æblehaven - en oprindelig æbleplantage

Afslappende pool og tæt ved lille "gemt" sandstrand

Afslappende pool og tæt ved lille "gemt" sandstrand

Feriecenter Æblehaven i Allinge på Bornholm byder på en superskøn pool, som alle frit kan benytte sig af. Poolen ligger idyllisk placeret i den oprindeligt tidligere æbleplantage, og I finder dermed sjældent et dejligere sted at slappe af. 

Er I mere til sandstrand og havvand, så er der heller ikke langt ned til ”Næs” – der er navnet på den nærliggende lille sandstrand med udspringsplateau og trappe. Afstanden hertil er cirka 400 m, og den er et besøg værd. Her kan I bade fra en lille og hyggelig sandstrand gemt ind mellem klippe-kyststien og Allinge by.

Lokale specialiteter i Allinges restauranter

Lokale specialiteter i Allinges restauranter

Som gæst i rækkehusene i Æblehaven har I adgang til eget køkken, som er veludstyret og nemt at tilgå. Mange vælger derfor at lave mad hjemme. 

Vil I også gerne smage på områdets lokale specialiteter, er der ikke langt ned til Allinges centrum, hvor restauranter står klar med menukort. Tæt ved centrum frister et øens bedste røgerier jer desuden med Bornholms største fiskebuffet (har også ta-selv-softice inkl!), og fra røgeri-butikken på samme sted sælges der delikatesser fra Østersøens righoldige fiskeliv.

Æblehavens kiosk og indkøbsmuligheder i Allinge

Æblehavens kiosk og indkøbsmuligheder i Allinge

I feriecenteret Æblehaven er der en kiosk med et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsvarer, hvor åbningstiderne afhænger af sæson. 

Har I brug for større indkøb, så er centrum i Allinge kun 800 m væk, hvor I bl.a. finder Netto og Super-Brugsen. I Allinge er der et hyggeligt handelsliv med lokalt bageri/konditori, caféer, isbarer, restauranter, pizzaria og fiskebutikker, som er nemme at finde, da de er koncentret omkring bymidten og havnen. 

Henover sommerferien afholdes der en ugentlig markedsdag på havnen, hvor lokalt håndværk og loppefund falbydes af de små private kræmmere. Her er det oplagt at spidse ører og opleve den lokale dialekt, når snakken går mellem de små borde kræmmerne imellem.

Udflugtsmuligheder til fods og på den tohjulede

Udflugtsmuligheder til fods og på den tohjulede

Udover Allinges by-idyl, kan I nede ved kysten/Næs-Strand, vælge at gå den modsatte vej og følge den pragtfulde gamle redningssti, der er en kuperet klippesti, der går hele vejen ned langs kysten. Gå f.eks. til Sandkås, som er et oplagt bade-stop på vejen. 

Der er nok at give sig i kast med, hvis I vælger at bo i Æblehavens rækkehuse. Der er mulighed for at leje cykler ved feriecentret, så I får adgang til meget mere af øen. Fra Allinge er der gode cykelstier, som f.eks. tager jer ad en smutvej over til Stenbrudsmusseet Moseløkken, hvor I selv kan prøve kræfter med at flække granit. Nabo hertil er en af øens spændende helleristningsfelter, som bestemt også er et besøg værd. 

I kan også gå på jagt efter aftensmaden ved at prøve kræfter med lystfiskeri. I Æblehavens reception finder I information om både put-and-take-søer og lystfiskeri, samt alle mulige andre spændende muligheder for aktiv ferie

Bornholm er rig på attraktioner, og områderne omkring Æblehaven og Allinge er nogle af de mest ikoniske. 

Pakkebilletter til Bornholm

Pakkebilletter til Bornholm

Ring og få bil-billetten til færgen over Østersøen til pakkepris sammen med dit ophold gennem Friferie. 

I kan også skrive "Ønsker færge" i kommentarfeltet, når I bestiller boligen på Æblehaven, så sørger vi for resten.