Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Balka Strand Feriepark

Alt det får I:
Bo ved øens børnevenligste sandstrand
Hyggelige hytter med campingstemning
Gåafstand til sommer-byliv i Snogebæk
På solopgangs-siden af solskinsøen!
Top faciliteter
Strand
300 m
Restaurant
950 m
Supermarked
750 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Top faciliteter
Strand
300 m
Restaurant
950 m
Supermarked
750 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads

Fantastisk strand og feriestemning i Snogebæk

Balka Strand Feriepark er oprindelig en tidligere campingplads, hvor I bor i små hyggelige hytter. Her er der rig mulighed for at børnene kan finde legekammerater, når de løber rundt mellem hytterne og ned på stedets legeplads. I har samtidig også Bornholms aller mest børnevenlige sandstrand indenfor blot 300 meters gang, mens den hyggelige lille havneby Snogebæk også er indenfor gå afstand. Ferieparken er placeret 4 km syd for Nexø, der er Bornholms næststørste by og handelscentrum. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Snogebæk
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
300 m
Bar/Restaurant
Restaurant
950 m
Café
950 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Cykel udlejning
1.7 km
Aktiviteter ved strand
Wind surfing
1.3 km
Omgivelser
Nærmeste busstation
450 m
Generalt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 24.8 km
Nærmeste by
Snogebæk
Antal lejligheder
Antal: 27
Grill tilladt
Butikker
Supermarked
750 m

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Balka Strand Feriepark

Virkelig en strand for børn

Virkelig en strand for børn

Når I bor på Balka Strand Feriepark på Bornholm, har I, som navnet antyder, Balka strand lige i nærheden (300 m), og her er der tale om øens vel nok mest børnevenlige strand. Her er sandet så finkornet, at det nærmest minder om mel, og bundforholdene på stedet udmærker sig ved at være meget lavvandet, hvilket er helt optimalt når familiens yngste skal introduceres til strand-badning.

Endvidere er der om sommeren en surfskole, som holder til på den nordlige del af stranden, så familiens ældre medlemmer også kan blive udfordret. Endelig er stranden østvendt, hvilket giver læ for den udbredte vestenvind - og har af samme grund Danmarks tidligste og mest direkte solopgange! Helt perfekt, hvis I holder sommerferie på Bornholm.

Hytte-ferie

Hytte-ferie

Hytterne på Balka Strand Feriepark er små og ligger tæt, men det giver jer samtidig en stemning, der minder om at være på camping. Her bor i en hyggelig træhytte med eget bad/toilet og køkken. Terrassen er delvist overdækket, da den er lavet som et hjørne ind under taget, hvilket som oftest giver perfekt læ for vind og vejr, når der skal grilles til aftensmaden. Måske med et glas bornholmsk rødvin fra Lille Gadegård til - eller Svaneke Bryghus velsmagende lokale øl - og til ungerne er der købt juice fra Bornholms Mosteri - økologisk naturligvis!

Trænger I til ekstra forkælelse, kan I også lægge vejen forbi en af Solskinsøens mange restauranter til en hyggelig frokost eller lækker middag.

Snogebæk - den lille ferieby, der næsten har alt!

Snogebæk - den lille ferieby, der næsten har alt!

Balka ligger på øens østkyst mellem strandområdet Dueodde/Snogebæk og Bornholms næststørste by Nexø. Fra ferieparken kan I gå til Snogebæk, der om sommeren summer af liv med små feriebutikker, røgeri, glaskunst, restauranter, lokalt fremstillet is og chokolade samt ikke mindst det hyggelige "Sørens Værtshus" med den gyngende båd oppe under loftet. Sidstnævnte ligger lige ved broen ud til byens havn, hvorfra der også er lavet et lille havnebad. 

De daglige indkøb kan gøres i den lille lokale brugsforening i byen (750 m fra ferieparken), hvor de også sælger en masse bornholmske specialiteter og lokalt producerede fødevarer.

Hvad skal vi opleve?

Hvad skal vi opleve?

Udover alle de kendte store seværdigheder på Bornholm med Hammershus og rundkirkerne, har I også en nogle mindre seværdigheder tæt på Balka Strand Feriepark. 

Fire km fra stedet - i cykelafstand - finder I Nexø, som er Bornholms næststørste by og engang øens absolut største fiskerihavn. Her er der et varieret butiksliv, sommerfærgeforbindelse til Polen og på havnen er der et lille indendørs legeland og scater-park "Værftet". Byen er også hjemstavn for Martin Andersen Nexø - den kendte forfatter til bl.a. Pelle Erobroren - og hans mindestuer/museum ligger i den sydlige udkant af byen og dermed ret tæt på jeres hytte på Balka.

Husk færgebilletten til pakkepris!

Husk færgebilletten til pakkepris!

Hvad enten I ønsker at sejle med bil til Solskinøsen fra Ystad, Køge eller Sassnitz, så er det bare at ringe ind til Friferie.dk og få booket færgebilletten med til pakkepris. 

Hvis I booker direkte på vores hjemmeside, skriver I blot "ønsker færge" i kommentarfeltet til os, når I booker, så kontakter vi jer, så I kommer billigst muligt til Bornholm med Bornholmslinjen.