Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Hyggelige ferielejligheder med havudsigt
Gåafstand til byliv
Udendørs pool til fri afbenyttelse
Nordbornholm - tæt på Allinge
Top faciliteter
Strand
Sten, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
2 km
Supermarked
2 km
Top faciliteter
Strand
Sten, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
2 km
Supermarked
2 km

Blandt marker og natur

Velkommen til Boesvang - det rigtige sted at bo, når Bornholm skal opleves. I bor højt i landskabet i fine ferielejligheder og har grønne områder lige uden for døren. Der er både poolområde samt fantastisk havudsigt fra ferieboligen - og stadig i gåafstand til Allinge! Læs mere
Læs mere
Luk
By
Allinge
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sten, 500 m
Pool
Udendørs pool
November - September
Bar/Restaurant
Restaurant
2 km
Omgivelser
Nærmeste busstation
350 m
Generalt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 2.8 km
Nærmeste by
Allinge, 2 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Grill tilladt
Butikker
Supermarked
2 km

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Boesvang

Om Boesvang

Om Boesvang

Et par kilometer øst for den nordbornholmske by, Allinge, ligger Boesvang med sine hyggelige små ferielejligheder i de hvidmalede rækkehuse blandt marker. Feriestedet er placeret højt i landskabet og dermed flot over havet med fin havudsigt, hvor I blandt andet kan se hele vejen ned ad kysten mod Gudhjem

Læs mere om Boesvangs mange faciliteter her på hjemmesiden. I kan kontakte os på telefon 70 15 41 41 og høre meget mere om Bornholm.

Ferielejlighederne

Ferielejlighederne

Ferieboligerne er godt indrettet, og I finder de fornødne faciliteter for at gøre ferien så afslappet som muligt. Ferieboligerne blev renoveret i år 2005, og står stadig i fin stand. Der er store friarealer med græsplæner, og der hører en fælles udendørs pool til stedet. Lige ved indkørslen til Boesvang er der både cykelsti og busholdeplads.

På Boesvang får I meget for pengene – når man tager den yderst rimelige pris i betragtning. Vi gør opmærksom på, at de to sengepladser i boligtypen med hems er madrasser på gulvet.

I området

I området

Byen Allinge med butikker, restauranter og røgerier ligger 1 kilometer fra feriestedet, og det er også her, I finder en flot sandstrand, som hele familien vil elske at tilbringe de solrige timer på i sommerferien. Det nemmeste og smukke vej er, hvis I går ned til kysten fra Sandkås Camping og følger den gamle redningssti og kyststi enten til venstre til Allinge eller til højre til Sandkåas badestrand. 

Tag på ture rundt på øen og oplev både Hammershus, Gudhjem, rundkirker og alt det andet, som øen har at tilbyde.

Friferie.dk tilbyder færgebilletter til pakkepris

Friferie.dk tilbyder færgebilletter til pakkepris

Hvordan kommer I bedst og billigst til Bornholm? Book hos Friferie.dk og få bil-billetten med færgen over Østersøen med til pakkepris. Så bliver det ikke nemmere - eller billigere.

Ring til os og bestil eller husk at skrive, at I ønsker færge, når I bestiller Boesvang her på siden.