Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Dueodde Ferielejligheder & Badehotel

Alt det får I:
Nordeuropas bedste strand - Dueodde
Timeglasfint sand
Hotelværelser med morgenmad eller lejligheder med køkkenniche
Bo på sydbornholm - få hundrede meter fra det berømte fyr
Top faciliteter
Strand
Direkte til strand, sand, 300 m
Restaurant
Supermarked
5 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Direkte til strand, sand, 300 m
Restaurant
Supermarked
5 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads

Fantastisk beliggenhed på Bornholm

Dueodde Badehotel & Ferielejlejligheder på Bornholm har en fantastisk beliggenhed blandt fyrreskove og klitarealer ud til en af Europas bedste sandstrande, nemlig Dueodde Strand. Dueodde Strand er mest kendt for det fineste hvide sand – så fint, at det kan bruges til timeglas. Dueodde Badehotel & Ferielejligher er velegnet både til familieferier og romantiske parferier for to i dejlige omgivelser. Feriestedet tilbyder moderne, lyse ferielejligheder med terrasse eller balkon og dejlige hotelværelser. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Dueodde
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Direkte til strand, sand, 300 m
Bar/Restaurant
Restaurant
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Cykel udlejning
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Butikker
Supermarked
5 km
Generalt
Nærmeste by
Snogebæk, 5 km
Nærmeste lufthavn
Rønne, 25.8 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Omgivelser
Nærmeste busstation
140 m
Sportsfaciliteter
Hoppeborg

Velkommen til Dueodde Ferielejligheder & Badehotel

Den bedste sandstrand og sjove aktiviteter

Den bedste sandstrand og sjove aktiviteter

Fra Dueodde Badehotel & Ferielejligheder på Bornholm har I direkte adgang til den pragtfulde Dueodde Strand. Stranden er dejlig børnevenlig med sit finkornede sand og legemuligheder. Desuden er stranden oplagt til både solbadning, svømning og gåture i det flotte strandlandskab med fyrretræer og klitplantager. Stranden er også velegnet til smukke kano- og kajakture langs den flotte bred. På Dueodde Strand finder I også områdets varetegn, Dueodde Fyr, som er Nordeuropas højeste fyrtårn. Her kan I nyde den ualmindelige smukke udsigt over havet og de billedskønne naturomgivelser.

På Dueodde Badehotel & Ferielejligheder er der også godt med aktiviteter og underholdning for børnene. På stedet finder I nemlig en legeplads med hoppepude, sandkasser, gynger, rutsjebane. 300 m fra feriestedet kan I leje cykler hos Møllers Camping.

Nyd feriestedets café og nærliggende restaurant

Nyd feriestedets café og nærliggende restaurant

Hos Dueodde Badehotel & Ferielejligheder kan du få serveret lækker morgenmad. Lige i nærheden ligger der en god restaurant, hvor I bl.a. kan få serveret saftige bøffer hos Dueodde Diner & Steakhouse. Hvis I vil have lidt mere at vælge mellem så kør de 6-7 min. ind til  den lille havneby Snogebæk med sit hyggelige byliv med cafe, restauranter, chokoladeri, røgeri m.m.

Hvad er forskellen på lejligheder og dobbeltværelser?

Hvad er forskellen på lejligheder og dobbeltværelser?

På Dueodde Feriepark findes der 4 forskellige slags ferieboliger fordelt på 2 slags boligtyper:

  1. Hotel-koncept, hvor der tilbydes to typer dobbeltværelser med eller uden balkon el. terrasse, men hvor sengelinned/håndklæder, slutrengøring og daglig morgenmad er inklusiv.
  2. Lejligheds-koncept, hvor der er to typer lejligheder med eller uden separat soveværelse - og her skal man selv medbringe sengelinned/håndklæder, afregne slutrengøring obligatorisk på stedet og ingen forplejning er inkl. (da der er minikøkken i alle lejligheder). 

Vælger I hotel-konceptet, gør vi opmærksom på, at der er lagt sengelinned på ved ankomst, men der skiftes ikke linned/håndklæder under ferien, ligesom der heller ikke er daglig rengøring (bortset fra den inkluderede slutrengøring).

Morgenmaden indtages på den lille cafe på stedet og har åbent 1/6-1/9 i tidsrummet kl. 08:00-09:30. 

Indkøbsmuligheder i nærheden og shopping

Indkøbsmuligheder i nærheden og shopping

I Dueodde-området er der ikke de store indkøbsmuligheder, men det nærmeste større supermarked ligger  i Snogebæk blot 4-5 km derfra. Den vigtigste spise på en varm sommerdag er dog lige i nærheden, idet der er issalg (og souvenirs) i den lille butik ved strandparkeringspladsen 

På Bornholm er der generelt mange gode shoppemuligheder. I øens hovedby, Rønne, finder du mange gode butikker på byens gågade og i øens eneste "Storcenter"- Snellemark Centret nede ved havnen.

Seværdigheder og attraktioner

Seværdigheder og attraktioner

Dueodde sandstrand er ikke uden grund udnævnt til at være blandt Nordeuropas allerbedste sandstrande. Har I oplevet andre strande i Danmark, hvor sandkornene er så fine, at de kan bruges i timeglas? Gå heller ikke glip af den svimlende oplevelse, det er, at ”bestige” Dueodde Fyrs 196 vindeltrappetrin, der står som et vartegn for hele området. En lille km fra Dueodde Badehotel & Ferielejligheder finder I Bornholmertårnet, der er et af øens nyeste spændende museer, hvor I virkelig får fornemmelsen af, hvordan verden var under den kolde krig, da I her befinder jer på Natos østligste tidligere "lyttepost". Og samtidig kan de prale af Bornholms flotteste udsigt.

Derudover byder Bornholm jo generelt på mange spændende seværdigheder og maleriske naturområder. Der findes mange beundringsværdige historiske steder og bygningsværker, som helt klart er et besøg værd. F.eks. kan I besøge Østerlars Rundkirke eller tage til Gudhjem, hvor de betagende helligdomsklipper ligger ved det spændende kunstmuseum. I og ved Åkirkeby finder I mange smukke naturområder og seværdigheder, såsom Ekkodalen og det naturhistoriske (dino-)museum, NaturBornholm. 

Derudover byder hovedbyen, Rønne, på spændende oplevelser, såsom Hjorts Keramikmuseum og Danmarks ældste teater, Rønne Teater. Husk også at kigge forbi den hyggelige by Svaneke, gå tur i Paradisbakkerne og besøg den gamle forlystelsespark Brændesgårdshaven med vandland. Der er med andre ord nok at tage sig til!

Friferie.dk tilbyder pakkepriser til Bornholm

Friferie.dk tilbyder pakkepriser til Bornholm

Der er flere ting, der skal gå op ved en Bornholmer-ferie. For hvad er vigtigst? - Plads med færgen på Bornholmslinjen eller skal I bestille boligen først? Hos Friferie.dk hjælper vi jer med begge dele på én gang, og det er til pakkepris. Ring og bestil - eller når I booker Dueodde Badehotel & Ferielejligheder her på siden, så skriv, at I "ønsker færge" i kommentarfeltet til os.