Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Dueodde Feriepark

Alt det får I:
Pool både udendørs og indendørs
I gåafstand til Bornholms finkornede strand
Ligger naturskønt
I cykelafstand til Snogebæk på Sydbornholm
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Separat børnepool
Supermarked
3 km
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Indendørs pool
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Separat børnepool
Supermarked
3 km
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Indendørs pool

Til Bornholm på strandferie

På Danmarks skønne solskinsø Bornholm finder I dette dejlige, 3-stjernede feriested. Ferieparken ligger i naturskønne omgivelser helt ude i den frodige skov, så den er ideel til naturglade familier! Desuden er der ikke langt til den bedste sandstrand på hele Bornholm, og der er blot 3 kilometer til byen Snogebæk. I ferieparken finder I tennisbaner til de aktive familier samt en legeplads til familiens yngste! Læs mere
Læs mere
Luk
By
Dueodde
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 300 m
Pool
Udendørs pool
June - September
Separat børnepool
June - September
Indendørs pool
May - October
Faciliteter
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Legeplads
Leje af værdiboks
500 m
Wellness/Spa
Sauna
Omgivelser
Nærmeste busstation
600 m
Generalt
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 26.7 km
Nærmeste by
Snogebæk, 3 km
Butikker
Supermarked
3 km
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Dueodde Feriepark

Indendørs og udendørs pool samt nærliggende sandstrand

Indendørs og udendørs pool samt nærliggende sandstrand

I Dueodde Feriepark på Bornholm skal der ikke mangle noget! Derfor er der også både en indendørs (åben 15/5-24/10) og en udendørs pool. Så kan hele familien boltre sig og få brugt badetøjet, uanset om solen nu altid skinner på Bornholm eller ej! Desuden er der udendørs børnepool til de mindste, så de kan få lov til at plaske og lege uden forstyrrelser fra større og voldsommere legebørn. Ud over poolområde ligger dette ferieområde ligeledes nær en strand. Faktisk er der fra ferieparken blot 250 meter til Bornholms absolut bedste sandstrand, så der er også rig mulighed for at komme ud og få sand imellem tæerne!

James Bond-oplevelse lige i nærheden

James Bond-oplevelse lige i nærheden

Efter en lang dag på stranden eller med sjov i ferieparken, trænger både store og små nok til at opleve lidt andet. Ca. 1,5 km fra Dueodde Feriepark finder I en af Bornholms nyere attraktioner nemlig Bornholmertårnet, som er en gammelt tårn og lyttepost tilbage fra "Den Kolde Krig". Udsigten fra toppen er formidabel og historien bag er rent James Bond.

Indkøbsmuligheder fra Dueodde Feriepark

Indkøbsmuligheder fra Dueodde Feriepark

Hvis du og din familie foretrækker selv at handle ind, kan I naturligvis også det, og der er mulighed for at tilberede mad i ferielejlighederne. Der er ca. 3 kilometer til det nærmeste supermarked/Brugsen, som ligger i byen Snogebæk, og her er der for øvirgt også chokoladeri, røgeri og et livligt restaurationsliv. Er I friske, kan I hoppe på cyklen, hvis I trænger til lidt motion og ikke skal handle for stort ind. Skal I have flere butikker at vælge imellem, må I køre 4-5 km længere indtil I rammer Nexø - Bornholms næststørste by.

Lidt om området

Lidt om området

Dueodde Feriepark ligger i et af de skønneste områder på Bornholm og byder på dejlig, idyllisk natur! Snogebæk, som er den nærmeste by, er en hyggelig havneby, som bestemt er et besøg værd! Her er der både aktiviteter og restauranter og caféer, og så oser den af bornholmsk charme! Generelt er der masser af ting at se på Bornholm! For eksempel er der på den del af Solskinsøen en vaskeægte bornholmsk vingård, som plejer at invitere på grisefest - eller hvad med at besøge en af øens store Rokkestene i skovområdet Paradisbakkerne. Det er sammen med øens rundkirker, Ekkodalen og de små kystbyer et must see på ferien og er noget af det, der kendetegner Bornholm.  Vil du høre mere om Bornholm og ikke mindst Dueodde Feriepark,  kan du ringe på 70 15 41 41.

Skal I have færgebilletten pakket med?

Skal I have færgebilletten pakket med?

Når I bestiller jeres ophold på Dueodde Feriepark hos Friferie.dk, kan I sejle til solskinsøen til pakkepris. Ring og hør nærmere! Vil I hellere booke her på siden med det samme, så skriv "ønsker-færge", når I laver jeres bestilling.