Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gudhjem Feriepark

Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson

Tæt på det hele

”Bornholm, Bornholm, Bornholm – du er min dejligste ferieø!” Sådan sang de i Far til fire-filmen fra 1959. Selvom det efterhånden er mange år siden, er der altså stadig noget om snakken. Oplev skønne Bornholm på tætteste hånd ved at bo i den hyggelige Gudhjem Feriepark. Her er I tæt på både strand, vand og by og har en perfekt base for at tage ud og opleve resten af solskinsøen, om det så er på cykel eller i bil. Har I lyst til at høre mere om Gudhjem Feriepark, Bornholm, eller har I på anden vis spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Vi står klar til at hjælpe jer, så I kan få den perfekte ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Gudhjem
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 500 m
Pool
Udendørs pool
June - August
Solsenge ved pool
Gratis, efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Cykel udlejning
Omgivelser
Nærmeste busstation
350 m
Generalt
Antal lejligheder
Antal: 102
Grill tilladt
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Nærmeste lufthavn
Rønne, 27.9 km
Nærmeste by
Gudhjem
Butikker
Supermarked
300 m
Aktivitetsprogram
Underholdning
Høj sæson
Sportsfaciliteter
Hoppeborg
Tennis

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Gudhjem Feriepark på Bornholm

Stor pool og central beliggenhed

Stor pool og central beliggenhed

Selvom den danske sommer kan være lunefuld, er Bornholm heldigvis det sted i Danmark med allerflest solskinstimer om året. Det betyder altså, at der er rig mulighed for at folde sin indre vandhund ud i ferieparkens store pool. Omkring poolen står der masser af solsenge, hvor I kan slappe af i solen med en god bog. 

Flere steder fra ferieparken har I den skønneste udsigt over Østersøen. Få minutters gang, og I vil befinde jer på en dejlig strand, hvor der både er sand og klipper, som Bornholm er så kendt for. I den anden retning kan I gå ind til Gudhjems hyggelige havnemiljø, hvilket også er en af Bornholms helt store trækplastre.

Forskellige boligtyper - tæt på indkøb og madkultur

Forskellige boligtyper - tæt på indkøb og madkultur

Lejlighederne er inddelt i 4 kategorier dvs. hhv. med eller uden havudsigt samt hhv med oprindindeligt køkken eller med nyere køkken. I alle lejligheder har I dog mulighed for at kokkerere lækre måltider til hele familien. Når køleskabet skal fyldes op, ligger der Super Brugsen blot 50 meter væk. Det gode ved Bornholm er, at der ikke rigtig er langt til noget, især hvis I har bil med. I kan med fordel også købe nogle af de lokale råvarer som kartofler, saftige jordbær og grønne, sprøde ærter i de mange vejboder, der findes rundt omkring på hele øen prmært i sommerperioden. Skal I virkelig dyrke madkultur, så ligger Danmarks første regionale madkulturhus Gaarden blot 700 m fra ferieparken, og her ligger samtidig et spændende landbrugsmuseum.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Der er masser at se på Bornholm. Tag for eksempel med passagerbåd fra havnen i Gudhjem til hyggelige Christiansø, der er Danmarks østligste punkt. I kan også bevæge jer nordpå ad den smukke klippekyststi, og besøg og se de imponerende Helligdomsklipper og klippegrotten "Den sorte Gryde". Tag med sejlbåden Thor tilbage til Gudhjem igen, så I også kan opleve kysten fra vandsiden. Ikke langt fra Gudhjem ligger en af de berømte rundkirker, Østerlars Rundkirke, som er den største af dem og samtidig  en af Bornholms helt store varemærker. På evt. regnvejrsdagene, kan I besøge Bornholms Kunstmuseum (ved Helligdomsklipperne). Foruden sin store samling af malerier og skulpturer, anses museet som en arkitektonisk perle, som helt sikkert er et besøg værd.

I bil til Bornholm til Friferies pakkepriser

I bil til Bornholm til Friferies pakkepriser

Sejl fra Ystad, eller fra Køge eller måske fra Sassnitz til Rønne med Bornholmslinjen. Men husk at bestille det gennem Friferie.dk til pakkepris sammen med jeres ophold på Gudhjem Feriepark. I kommentar feltet skriver I blot "ønsker færge", så kontakter vi jer, så hurtigt vi kan.

Restauranter og byliv

Restauranter og byliv

Hvis I skal ud og spise om aftenen eller nyde en skøn frokost i sommersolen, er der ikke langt til nogle af Bornholms bedste spisesteder. Byen Gudhjem ligger som bekendt navn til det landskendte særlige stykke smørrebrød ’Sol over Gudhjem’, som består af et stykke rugbrød med røget sild, rå æggeblomme, løg eller purløg og eventuel en radise på toppen. Det bliver I simpelthen nødt til at prøve at spise, når I holder ferie i Gudhjem Feriepark og er i byen. Besøg eksempelvis røgerieret, der ligger nede ved havnen - der om aftenen omdannes det til et hyggeligt spillested med sing-along-musik. Der er nok af hyggelige feriebutikker at opleve i byens stejle gademiljø - husk også at noget på havnen sælger de en af øens absolut største isvafler (Apollo), som kan stille selv den mest is-sultne mave.