Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gudhjem Feriepark

Alt det får I:
Skøn udendørs pool
Bo i hyggelige Gudhjem
Skøn udsigt over Østersøen
Tag færgen til Christiansø
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson

Gudhjem Feriepark er tæt på alt

”Bornholm, Bornholm, Bornholm – du, min dejligste ferieø!” Sådan sang de i Far til fire-filmen fra 1959. Selvom det efterhånden er mange år siden, er der altså stadig noget om snakken. Oplev skønne Bornholm på tætteste hold, når I bor på den hyggelige Gudhjem Feriepark. Her er I tæt på både strand, vand og by og det er en perfekt base for at tage ud og opleve resten af solskinsøen, om det så er på cykel eller i bil. Har I lyst til at høre mere om Gudhjem Feriepark, Bornholm, så tøv ikke med at kontakte os på 7015 4141. Vi står klar til at hjælpe jer, så I kan få den perfekte ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Gudhjem
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 500 m
Pool
Solsenge ved pool
Gratis, efter ledighed
Udendørs pool
June - August
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Cykel udlejning
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Aktivitetsprogram
Underholdning
Høj sæson
Butikker
Supermarked
300 m
Generalt
Antal lejligheder
Antal: 102
Grill tilladt
Nærmeste by
Gudhjem
Nærmeste lufthavn
Rønne, 27.9 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Omgivelser
Nærmeste busstation
350 m
Sportsfaciliteter
Hoppeborg
Tennis

Velkommen til Gudhjem Feriepark på Bornholm

Gudhjem Feriepark har stor pool og central beliggenhed

Gudhjem Feriepark har stor pool og central beliggenhed

Bornholm er det sted i Danmark med allerflest solskinstimer om året. Det betyder altså, at der er rig mulighed for at folde sin indre vandhund ud i Gudhjem Ferieparks store pool. Omkring poolen står der masser af solsenge, hvor I kan slappe af i solen med en god bog. 

Flere steder fra ferieparken har I den skønneste udsigt over Østersøen. Få minutters gang, og I vil befinde jer på en dejlig strand, hvor der både er sand og klipper, som Bornholm er så kendt for. I den anden retning kan I gå ind til Gudhjems hyggelige havnemiljø, hvilket også er en af Bornholms helt store trækplastre.

Forskellige boligtyper - tæt på indkøb og madkultur

Forskellige boligtyper - tæt på indkøb og madkultur

Lejlighederne på Gudhjem Feriepark er inddelt i 4 kategorier:

  1. Med havudsigt
  2. Uden havudsigt
  3. Med det oprindelige køkken
  4. Med nyere køkken

I alle lejligheder har I dog mulighed for at kokkerere lækre måltider til hele familien. Når køleskabet skal fyldes op, ligger Super Brugsen blot 50 meter væk. 

Det gode ved Bornholm er, at der ikke rigtig er langt til noget, især hvis I har bil med. I kan med fordel også købe nogle af de lokale råvarer som kartofler, saftige jordbær og grønne, sprøde ærter i de mange vejboder, der findes rundt omkring på hele øen primært i sommerferien

Derudover ligger Danmarks første regionale madkulturhus, Gaarden, blot 700 m fra ferieparken, og her finder I samtidig et spændende landbrugsmuseum.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Bornholm er et uendeligt skatkammer af seværdigheder og attraktioner! I kan fx besøge Gudhjem, hvorfra I også kan sejle til hyggelige Christiansø, der er Danmarks østligste punkt. 

I kan også bevæge jer nordpå ad den smukke klippekyststi, hvor I kan opleve de imponerende Helligdomsklipper og klippegrotten "Den sorte Gryde". Gør oplevelsen til noget helt særligt, og tag sejlbåden Thor tilbage til Gudhjem, så I også får oplevet kysten fra vandsiden. 

Ikke langt fra Gudhjem ligger den største af de berømte rundkirker, nemlig Østerlars Rundkirke, der samtidig er et af Bornholms helt store vartegn. 

Skulle vejret ske at svigte, kan I besøge Bornholms Kunstmuseum (ved Helligdomsklipperne). Foruden sin store samling af malerier og skulpturer, anses museet som en arkitektonisk perle, som helt sikkert er et besøg værd.

Restauranter og byliv

Restauranter og byliv

Skal I have en god middag eller nyde en skøn frokost i sommersolen, er der ikke langt til nogle af Bornholms bedste spisesteder

Det er oplagt at smage det berømte og særlige stykke smørrebrød ’Sol over Gudhjem’, der består af et stykke rugbrød med røget sild, rå æggeblomme, løg eller purløg og måske en radise på toppen. 

Besøg også røgeriet, der ligger nede ved havnen og om aftenen forvandles til et hyggeligt spillested med sing-along-musik. 

Der er nok af hyggelige feriebutikker i byens stejle gademiljø, så huske lommepengene! Det er også på havnen, I kan smage Danmarks største isvaffel (en Apollo), som kan stille selv den mest is-sultne mave.

Ferie på Gudhjem Feriepark

Ferie på Gudhjem Feriepark

Gudhjem Feriepark er det oplagte feriested året rundt og et rigtig god udgangspunkt for de mange udflugter og oplevelser på øen.

Færge til Bornholm til Friferies pakkepriser

Færge til Bornholm til Friferies pakkepriser

Sejl fra Ystad eller Køge til Rønne med Bornholmslinjen. Men husk at bestille færgen gennem Friferie til pakkepris sammen med jeres ophold på Gudhjem Feriepark. 

I kommentarfeltet skriver I blot "ønsker færge", så sørger vi for det hele.