Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gudhjem Søpark

Alt det får I:
Lækre lejligheder i Gudhjem
Inkl. GRATIS adgang til Gudhjem Svømmehal
Bo i Bornholms Bjergby Nr. 1
Husk at nyde "solen-over-Gudhjem"!
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Legeplads

Den populære solskinsø

På Solskinsøen, som er blandt danskernes favoritrejsemål herhjemme, ligger Gudhjem Søpark også som en klar favorit. Her finder du flotte lejligheder, som smukt er placeret tæt på klipper og hav i skønne Gudhjem. Lejlighederne er indrettet til 4-6 personer, men der er rabatmuligheder udenfor sommersæsonen, hvis I kun er 2 personer. Der er en nyere legeplads fra 2017 samt en tilhørende tennisbane (mod betaling - man kan også leje ketcher på stedet), og alt, hvad man som gæst har brug for, ligger meget tæt på lejlighederne. Gudhjem Søpark er en oplevelse værd, fordi Gudhjem er blandt Bornholms flotteste steder at bo. Med klipper, hav og flotte panoramaudsigter er der umådeligt flot, og den lille by beliggende på en klippeskrænt har en nærmest magisk stemning. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Gudhjem
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 500 m
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Legeplads
Omgivelser
Nærmeste busstation
350 m
Generalt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 27.9 km
Nærmeste by
Gudhjem
Antal lejligheder
Antal: 60
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Grill ikke tilladt
Butikker
Supermarked
300 m
Aktivitetsprogram
Underholdning
Høj sæson, July - August
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Gudhjem Søpark på Bornholm

Hop i vandet mellem klipper og sand, eller besøg svømmehallen helt GRATIS

Hop i vandet mellem klipper og sand, eller besøg svømmehallen helt GRATIS

Nærliggende Gudhjem Søparks ferielejligheder ligger der en svømmehal, og hertil har man som gæst i ferielejlighederne gratis entré. Svømmehallen byder på vipper, vandrutsjebane og et 25-meters bassin. Dette er en oplagt dagstur, hvis vejret ikke arter sig, eller hvis man har en dag at fylde ud. Ud over svømmehallen er Gudhjem Søpark placeret blot 900 meter via kyststien fra Melsteds dejlige og hyggelige sandstrand. Her er meget charmerede. Der er også mulighed for at bade fra de bornholmske klipper lige ved Gudhjem Søpark.

Restauranter og cafeliv i Gudhjem

Restauranter og cafeliv i Gudhjem

Der er ikke tilknyttet en restaurant til Gudhjem Søpark, men der er heldigvis ikke langt ned i byens centrum. I centrum af Gudhjem på Bornholm finder du et væld af restauranter, caféer og barer, hvor dage og aftener kan tilbringes i hyggelig samvær med familien. Her er der både Pandekagehuset på den stejle vej ned til havnen, familiens favorit er måske buffet-restauranten på den anden side af vejen, røgerirestauanten nede ved havnen eller køb en pizza og find jer et hyggeligt sted i klipperne at spise. Byen er utroligt stemningsfyldt og rummer noget særligt, i og med den er klemt ned over de bornholmske klipper, og dermed giver fantastiske udsigter.

Indkøb og shopping lige ved døren

Indkøb og shopping lige ved døren

Ned til byen er der kun 800 meter, og blot 200 meter fra ferielejlighederne finder du en mulighed for at gøre dine indkøb i Dagli’ Brugsen i Gudhjem. Bevæger man sig yderligere ned i Gudhjem, så finder man andre muligheder for at handle ind der. Ligeledes finder man i Gudhjem flere forskellige fristende feriebutikker med alt fra souvenirs, tøj, glaskunst (i et tidligere røgeri), is i store størrelser, eksklusiv lokalt fremstillet chokolade og de berømte Gudhjem-karameller med meget mere. Det hele er i gå-afstand fra Gudhjem Søpark.

Om Gudhjem og Bornholm

Om Gudhjem og Bornholm

Bornholm er én et landet smukkeste steder, og Gudhjem er blandt de smukkeste steder på Bornholm. Dermed er Gudhjem Søpark også et oplagt sted at holde sin ferie, da man har adgang til hele øen herfra. Især klipperne i området er anderledes, og de gør byen til noget særligt. Flere steder får du panoramaudsigter og et helt særligt aftenlys.

Ud over Gudhjem byder Bornholm desuden på rigeligt med vandreture og museer, ligesom at en cykeltur er oplagt. Prøv også en  sejltur langs kysten og klipperne, hvor Bornholm er flottest med båden Thor, der sejler fra Gudhjem Havn flere gange dagligt i sæsonen op langs den imponerende klippekyst til Helligdomsklipperne og Kunstmuseet. I byen er der intet mindre end 3 meget interessante museer - nemlig Gudhjem Museum i den gamle stationsbygning, den berømte mailer Oluf Høst Museum og ikke mindst landbrugtmuseet Melstedgaard, som også er interessant for selv de yngste i familien.

Pakkepriser til Bornholm med Friferie.dk

Pakkepriser til Bornholm med Friferie.dk

Sejl til Solskinsøen med Bornholmslinjen til Friferies pakkepriser. Bestil ophold og færgebillet hos Friferie.dk ved blot at skrive ønsker færge, når I booker jeres næste ferie på Gudhjem Søpark her på siden.