Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hammershus Ferielejligheder

Alt det får I:
Bo som nabo til Nordeuropas største borgruin
Hav Hammerknudens storslåede natur i "baghaven"
Husk at prøve grottesejlturen fra Hammerhavnen!
Placeret mellem Hammershus og Sandvig
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Legeplads

Hammershus som nabo

Det nordlige Bornholm har meget at byde på! Her kan I bo i ferielejligheder med god beliggenhed til populære badebyer, naturoplevelser og kulturelle vartegn, så I får mulighed for at opleve det hele og kan vende tilbage til ferielejlighedens afslappende omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Sandvig
Afstand til Strand
Strand
Sand, 400 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Legeplads
Omgivelser
Nærmeste busstation
350 m
Generalt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 2.8 km
Nærmeste by
Sandvig, 1.5 km
Antal lejligheder
Antal: 60
Grill tilladt
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Butikker
Supermarked
1.5 km
Sportsfaciliteter
Hoppeborg
Boule

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Hammershus Ferielejligheder

Om Hammerhus Ferielejligheder

Om Hammerhus Ferielejligheder

Med den imponerende borgruin Hammershus, som nærmeste nabo, ligger Hammershus Ferielejligheder midt i det kuperede terræn på Nordbornholm. Her er lejlighederne næsten bygget ind i landskabet i 2 plan, og de er både pæne og rummelige. Bornholm er et hyggeligt sted at holde ferie i Danmark, og her finder I mange spændende oplevelser, gode bademuligheder og unik natur. I kan kontakte os på telefon 70 15 41 41 for at bestille eller hvis I har spørgsmål.  

Skønne ferielejligheder

Skønne ferielejligheder

Alle ferielejlighederne er individuelt indrettet, og variation i interiør og sengefordeling kan forekomme. Alle boliger har dog smalle balkoner, hvor der er plads til et par stole og hyggelige stunder på balkonen. Ved indgangsdøren er lavet en åben terrasse med havemøbler og grill, som I ligeledes kan nyde og hygge jer omkring.  Nogle af boligerne er det muligt at være op til 6 personer i, så ring ind og spørg os, hvis I er mere end 5 personer.

Faciliteter på feriestedet

Faciliteter på feriestedet

På stedet findes hyggelige fællesområder med bænkesæt og stor legeplads med blandt andet kæmpe hoppepude, svævebane, gynger, rutsjebane med mere. Hammerhavnen med sin sandstrand og iskiosk er lige i nærheden, hvorfra I kan tage på kysttur med bådfarten og opleve de fantastiske klippegrotter fra vandet. Kaptajnen, der også fungerer som guide ombord, kender alle de lokale røverhistorier og er i sig selv hele turen værd.

Lige i nærheden...

Lige i nærheden...

Naturoplevelserne på Bornholm er i højsædet i området omkring Hammershus Ferielejligheder. Byen Sandvig på øens nordspids ligger kun 1500 meter fra jeres lejlighed og emmer af hyggeligt byliv med minigolfbane, samt en større sandstrand til badegæsterne og mange indbydende spisesteder. Under 700 m fra Hammershus Ferielejligheder ligger Opalsøen, hvor I om sommeren kan prøve landets smukkeste og mest vilde tovbane. Tag rundt på øen og oplev Hammershus, Ekkodalen, en røget sild og alle de andre bornholmske kendetegn!

Lad os pakke færgebilletten med?!

Lad os pakke færgebilletten med?!

Tag turen over Østersøen til pakkepris, når I skal afsted til Hammershus Ferielejligheder. Vi booker både bolig og bil-billet med Bornholmslinjen, som det passer jer bedst - og til pakkepris naturligvis! 

Ring og bestil det hele hos Friferie.dk - eller skriv ønsker-færge, når I booker boligen online her!