Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hasle Feriepark & Hytteby

Alt det får I:
Små hytter og rummelige ferielejligheder
På "solnedgangs-siden" af Bornholm
Grønne omgivelser med skov og strand
Syd for byen Hasle - 15 min. fra Rønne
Top faciliteter
Separat børnepool
opvarmet
Udendørs pool
opvarmet
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Legeplads
Top faciliteter
Separat børnepool
opvarmet
Udendørs pool
opvarmet
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Legeplads

Fredelig ferie tæt på herlige Hasle

På den vestlige kyst af Bornholm finder I den naturskønne by Hasle. Her lige syd for byen ligger Hasle Feriepark og Hytteby i grønne omgivelser med dejlige hytter og ferielejligheder indrettet til 4 og 6 personer. Feriestedet er ideelt for familien, som er kommet til den smukke, danske solskinsø for at slappe af. Alle ferieboligerne er med egen terrasse, hvor I kan komme helt ned i gear, nyde aftensmaden efter en begivenhedsrig dag eller I kan drikke morgenkaffen. Hasle Feriepark og Hytteby er det også oplagt at tage en smuttur ned til stranden, hvor solnedgangen kan opleves på de gode dage. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Hasle
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Pool
Separat børnepool
opvarmet
Solsenge ved pool
Gratis, efter ledighed
Udendørs pool
opvarmet, May - September
Faciliteter
WIFI
Gratis, i nogle områder af feriestedet
Legeplads
Cykel udlejning
Mod betaling på stedet
Mini golf
Mod betaling
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Aktivitetsprogram
Underholdning
Høj sæson
Generalt
Grill tilladt
Handicap faciliteter
Nærmeste by
Hasle
Nærmeste lufthavn
Rønne
Omgivelser
Nærmeste busstation
150 m
Sportsfaciliteter
Baby pool
Udendørs, May - August
Bordtennis
Hoppeborg
Udendørs
Multi sportsplads

Velkommen til Hasle Feriepark & Hytteby

Lækker pool og en af Bornholms gode badestrande

Lækker pool og en af Bornholms gode badestrande

På enhver sommerferie bør man have en pool til rådighed, og det har Hasle Feriepark også! Her bydes gæsterne på en sæsonopvarmet pool for alle, ligesom at der også er et opvarmet børnebassin til de mindste gæster. 

Derudover er der også nem adgang til én af de gode sandstrande på Bornholm. I skal blot bevæge jer 400 m ned af skovstierne, og hurtigt vil I komme til  sandstranden, som ligger fint og hyggeligt mellem skov og vand lige syd for Hasle.   

Veludstyret køkken og et silderøgeri(-museum) i Hasle

Veludstyret køkken og et silderøgeri(-museum) i Hasle

Som gæst i ferieboligerne i Hasle Feriepark og Hytteby er I placeret i det dejlige skovområde syd for Hasle. 

  • Hytterne er enkelt indrettede med fri adgang til de nærliggende sanitetsbygninger og et større fælles køkken.
  • De 3-værelseslejligheder har eget bad/toilet samt et veludstyret køkken. 

I kan med fordel også tage en tur ned i Hasle by, hvor det lokale røgeri står klar med lækker fisk til frokosten. På samme sted finder I også det lille, lokale røgerimuseum. 

Mulighed for indkøb og shopping i Hasle

Mulighed for indkøb og shopping i Hasle

I Hasle Feriepark og Hytteby har I muligheden for at handle ind i den lille kiosk på stedet med åbningstider bestemt af sæsonen. Her finder I et mindre udvalg af dagligvarer og almene husholdningsting. Har I behov for større indkøb eller andre ting, kan I tage ind til Hasle, hvis centrum er ca. en km  fra feriestedet. Her finder I bl.a. den lokale købmand og en Super-Brugsen. 

Hasle rummer desuden forskellige andre småbutikker, og huser Bornholms Center for Kunsthåndværk "Grøbechs Gaard", som man kan opleve i byen. 

Vær i øvrigt også opmærksom på, at der er et rigtig lækkert havnebad i byen - beliggende (sjovt nok) lige nede på havnen.

Cykeltur på Bornholm

Cykeltur på Bornholm

Bornholm er rig på muligheder – både udendørs aktiviteter og ting at se. Eksempelvis er Bornholm udstyret med fine cykelstier hele vejen rundt, hvilket gør det oplagt at snuppe en cykeltur én eller flere af dagene. Stierne starter 100 meter fra ferieboligerne, og der er mulighed for at leje cykler, elcykler og racercykler som gæst på stedet. Desuden er der ud over almindelige cykler også mountainbikes, hvis man ønsker at gøre brug af området populære mountainbike-ruter. 

Fra ferieparken kan I tage cykelstien gennem skoven til Rønne eller tage nordpå, hvis I er friske på at prøve kræfter med en mere stejl “bjergetape”! 

Cykelstien nord for Hasle kan varmt anbefales, da den er anlagt helt ude langs kysten, hvor I passerer en række små hyggelige fiskerlejer. Læg mærke til de gamle røgeriskorstene i hver en lille flække. Tag turen om aftenen og nyd den fantastiske solnedgang!

Oplevelser

Oplevelser

Af oplevelser tæt ved (og nord for) Hasle ligger blandt andet Jons Kapel, som er en ganske populær og malerisk klippetop, som trappemæssigt kan være lidt af en udfordring. Længere nordpå følger den uimodståeligt smukke Blåskinsdalen, Ringebakkebruddet og den lille bjergby Vang. 

Hvis I fortsætter yderligere nordpå når I til Hammershus Slotsruin, der med sit meget prisbelønnede besøgscenter nærmest ligger "gemt" ind i landskabet. 

Er I interesserede i at høre mere om Hasle Feriepark og Hytteby eller området omkring, så kan du frit og uforpligtende ringe til os på telefon 7015 4141.

Tag søvejen til Bornholm til pakkepris med Friferie.dk

Tag søvejen til Bornholm til pakkepris med Friferie.dk

Lad Friferie.dk hjælpe jer med billet-bestilling til færgen, når I skal til Østersøens Perle, så får I Bornholmlinjen med til pakkerpris. 

Skriv "Ønsker færge" i kommentarfeltet, når I bestiller en hytte eller lejlighed i Hasle her på siden.