Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Ved en godt "gemt" sprækkedal "Storedalen"
Kig til havet fra alle boliger på Klintely
Stort grønt område til fri afbenyttelse
Tæt på Allinge ved øens nordspids
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
200 m
Supermarked
1 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
200 m
Supermarked
1 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet

Rolig ferie på Bornholm

Klintely byder på feriehuse eller lejligheder, men uanset, hvilken bolig I vælger, vil I ALTID kunne se havet. Lige bag stedet ligger en af Bornholms mindre kendte men ikke mindre smukke sprækkedale "Storedalen", hvilket er et oplagt udflugtsmål for en kort aften-gåtur på Klintely. Bornholm er et skønt feriested for en hyggelig ferie i Danmark, hvor der er både badestrande, naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Sandkås
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 500 m
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Cykel udlejning
Generalt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 30 km
Nærmeste by
Allinge, 2 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Butikker
Supermarked
1 km

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Klintely

Om Klintely

Om Klintely

Klintely ligger i Sandkås tæt ved Allinge på Nordbornholm og kun 3 minutters gang fra natur-sprækkedalen ''Storedalen''. Feriestedets centrale midtpunkt er den store parklignende have, der med sine mange buske og blomster, indbyder til en afslappende hyggestund. Feriestedet er roligt og indbyder til ægte afstressende feriestemning for både familier, venner og par. Bestil eller hør mere ved at ringe på telefon 70 15 41 41, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer afsted på ferie.

Ferieboliger

Ferieboliger

Klintely har flere forskellige boligtyper, hvor den nyeste er de lækre, store 4-værelses feriehuse i træ, som udover at være dejlig rummelige også er udstyret med gulvvarme, tørretumbler, vaskemaskine, opvaskemaskine, internetadgang og mange flere faciliteter, der gør jeres ferie så behagelig som muligt. Vælg imellem et rækkehus, lejlighed eller feriehus, som alle har hel eller delvis havudsigt!

Oplevelser

Oplevelser

Gå ad klippestien (den gamle redningssti) ind til havnen i Allinge. Det er en rigtig hyggelig tur, og her kan I bl.a. finde et af de bedste røgerier på Bornholm. Prøv den store fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri, hvor selv den mindre fiske-glade gæst ikke går sulten fra bordet (her bydes nemlig også på lidt andet end fisk f.eks. ta-selv soft-ice). Stranden i Sandkås er en virkelig skøn strand, med et stykke dejlig sandbund mellem klippekyst på begge sider, hvis I vil nyde en dag ved vandet. I kan leje cykler eller vandre på de mange stier og tage rundt på øen til alle de smukke destinationer.

Friferie.dk har pakkebilletter til Bornholm

Friferie.dk har pakkebilletter til Bornholm

Hurtigfærge eller langsom-færge? Valget er jeres, men hos Friferie.dk får I det til pakkepris. Så husk at få det med, når I bestiller jeres ferie på Klintely hos os. Ring eller skriv ønsker-færge i kommentarfeltet ved booking.