Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Romantik Ferielejligheder

Alt det får I:
Romantik for alle pengene
Formidabel havudsigt og klippekyst
Gourmetrestaurant som nabo
Mellem Sandvig og Allinge på toppen af Bornholm
Top faciliteter
Strand
Sand, 900 m
Restaurant
50 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 900 m
Restaurant
50 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet

Ferielejligheder med formidabel havudsigt

Romantik Ferielejligheder ligger side om side langs Bornholms klippekyst med formidabel havudsigt. Det er et skønt feriested i fred og idyl mellem de to byer Sandvig og Allinge på toppen af Bornholm, hvor I bor tæt på spændende historiske og kulturelle oplevelser. Romantik Ferielejligheder er noget af det bedste på Bornholm, og er oplagt med familie, venner eller som par. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Sandvig
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 900 m
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Generalt
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Grill tilladt
Fælles grill område
Nærmeste lufthavn
Rønne, 29.2 km
Nærmeste by
Sandvig
Butikker
Supermarked
1.4 km

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Romantik Ferielejligheder

Om Romantik Ferielejligheder

Om Romantik Ferielejligheder

I finder Romantik Ferielejligheder på Bornholm lige der, hvor øens to nordligste byer Allinge og Sandvig (næsten) er vokset sammen. Med den smukke bornholmske klippekyst, hav og have få meter fra døren får I ikke en bedre placering. 

Lejlighederne er nogle af de bedste, vi kan tilbyde på Bornholm, og er placeret i en sidebygning ved siden af Hotel Nordlandet (det tidligere Hotel Romantik). 

Vi glæder os til at høre fra jer på 7015 4141, hvis I vil høre mere eller bestille et skønt ophold på Romantik Ferielejligheder.

Ferielejlighedernes faciliteter

Ferielejlighedernes faciliteter

Lejlighedernes indretning varierer lidt, men de har alle en storslået havudsigt samt terrasse eller balkon, der enten vender mod syd eller mod havet. På havsiden er der adgang til en fælles have med grillpladser og havemøbler, hvorfra der naturligvis kan bades fra klipperne. 

I får ferielejligheder i pæn stand og med de fornødne faciliteter for at holde ferie på jeres helt egne præmisser. I nogle af ferielejlighederne er der tilmed spa!

Tæt på oplevelserne

Tæt på oplevelserne

Når I bor på Romantik Ferielejligheder, har I et godt udgangspunkt for de mange seværdigheder og attraktioner på Bornholm. Hele det fantastiske naturområde omkring Hammeren og Hammershus byder på herlige naturoplevelser året rundt, og befinder sig kun en smuttur fra jeres ferielejlighed.

Skal sommerferien med de mindste nydes ved stranden, ligger der en meget børnevenlig strand i Sandvig kun 700 m fra feriestedet. 

Man kan på det nærmeste spise sig gennem Bornholm, for øen byder et utal af skønne spisesteder. Det nærliggende Hotel Nordlandet har (i sommersæsonen) en meget rost gourmetrestaurant, som bestemt også er et besøg eller to værd. 

Få pakke-billetter til Bornholm med Friferie

Få pakke-billetter til Bornholm med Friferie

Sejl med færgen til pakkepris, når I bestiller jeres kommende "Romantik-ferie" på Bornholm hos os i Friferie.

Så husk at få bilbilletten pakket med i prisen, når I booker ved blot i kommentarfeltet at skrive "Ønsker færge", så ringer vi fluks!