Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Sandkås Søpark

Alt det får I:
Udsigt til klippekysten på Nordbornholm
Flotte ferielejligheder
Roligt område ved stranden
Tæt på restauranter og by
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
400 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
400 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet

Rolige ferieboliger i kuperet terræn

Ønsker I en afslappende ferie på et hyggeligt feriested uden alverdens fællesfaciliteter, men med flot indrettede lejligheder og frem for alt med udsigt til Bornholms smukke klippekyst, så skal I vælge Sandkås Søpark! I finder Sandkås Søpark på det nordlige Bornholm kun 4 minutters kørsel syd for Allinge i et roligt område, men samtidig tæt på flere restauranter i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 100 m
Bar/Restaurant
Restaurant
400 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Butikker
Supermarked
1.5 km
Generalt
Grill tilladt
Nærmeste by
Tejn, 1.5 km
Nærmeste lufthavn
Rønne, 28.7 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Omgivelser
Nærmeste busstation
160 m

Velkommen til Sandkås Søpark

Om Sandkås Søpark

Om Sandkås Søpark

Nyd ferien på Sandkås Søpark på Bornholm, der består af to lejlighedsblokke i forskellige niveauer. Den øverste række har boliger til 2-4 personer og udsigt over havet, mens den forreste række af boligblokke består af lejligheder til 2 personer.

Landskabet skråner en hel del, så vær opmærksom på, at det måske ikke er det bedste valg for gangbesværede, men et rigtig godt valg, hvis du vil bo højt med den flotteste havudsigt!

Boligerne på Sandkås Søpark

Boligerne på Sandkås Søpark

Lejlighederne på Sandkås Søpark er rigtig pæne, og især køkkenet (fra 2014) er meget flot og veludstyret, særligt boligens størrelse taget i betragtning. Derfor kan I nemt lave mad hjemme, men vil I forkæles lidt ekstra, findes der adskillige gode restauranter på Bornholm.

Der er endvidere gratis WiFi på stedet samt egen terrasse til hver lejlighed. Der er dog forskel på terrasserne, idet den højestliggende type til 2-4 personer har en lukket terrasse med grill og havemøbler, mens den anden blok til 2 personer har åben terrasse med grill, havemøbler og solseng.

Området og oplevelser

Området og oplevelser

Sommerferien på Sandkås Søpark byder på fantasiske bademuligheder! Det er nemt at komme til vandet og stranden fra ferieboligerne, da I blot skal krydse kystvejen for at komme til Østersøen. Men vil I have en lidt bredere sandstrand, skal I gå 250 m til venstre hen til Sandkås’ badebugt. 

Vælger I at gå til højre og følge den hyggelige kyststi, havner I efter cirka 1,5 kilometers gang ved fiskerlejet Tejn, hvor der både er en bager, Brugs og en kro. 

Skal I til en større by, finder I Allinges hyggelige bycentrum og røgerimiljø 2,5 km derfra. 

Husk også at opleve Bornholms mindste rundkirke i den nærliggende by Olsker, hvilket ofte kan være en mere intim oplevelse frem for den store i Østerlars, som de fleste af øens gæster vælger at besøge.

Generelt har Bornholm så mange seværdigheder og attraktioner, at I med garanti ikke kommer til at kede jer, når ferien går til Danmarks dejligste ferieø!

Sejl til pakkepris med Friferie.dk

Sejl til pakkepris med Friferie.dk

Vi pakker gerne færgebilletterne med i jeres Bornholmsophold i Sandkås. Det er bare at ringe til Friferie.dk for at bestille færgen og få det hele med til pakkepris. 

I kan også skrive "Ønsker-færge" i kommentarfeltet, når I bestiller her på siden.