Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Sandkås Søpark

Alt det får I:
Udsigt til klippekysten på Nordbornholm
Flotte ferielejligheder
Roligt område ved stranden
Tæt på restauranter og by
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
400 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
400 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet

Rolige ferieboliger i kuperet terræn

Skal det være et feriested UDEN alverdens fællesfaciliteter, men med flot indrettede lejligheder og frem for alt med udsigt til Bornholms smukke klippekyst, så skal I vælge Sandkås Søpark! I finder Sandkås Søpark på det nordlige Bornholm kun 4 min. kørsel syd for Allinge i et roligt område, men samtidig tæt på flere restauranter i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 100 m
Bar/Restaurant
Restaurant
400 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Omgivelser
Nærmeste busstation
160 m
Generalt
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 28.7 km
Nærmeste by
Tejn, 1.5 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Butikker
Supermarked
1.5 km

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Sandkås Søpark

Om Sandkås Søpark

Om Sandkås Søpark

Sandkås Søpark består af to lejlighedsblokke, som ligger i forskellige niveauer. Den øverste række har boliger til 2-4 personer og udsigt udover vand og den forreste række af boligblokke, hvor lejlighederne til 2-personer er placeret. Landskabet skråner med andre ord en hel del, så vær opmærksom på, at det måske ikke er det bedste valg for gangbesværede, men et rigtig godt valg, hvis du vil bo højt med den flotteste havudsigt.

Boligerne

Boligerne

Lejlighederne på Sandkås Søpark er rigtig pæne, og især køkkendelen (fra 2014) er meget flot og veludstyret, i særdeleshed når boligens størrelse tages i betragtning. Der er endvidere gratis WIFI på stedet, samt egen terrasse til hver lejlighed. Der er dog forskel på terrasserne idet den højestliggende type til 2-4 personer har en lukket terrasse med grill og havemøbler, mens den anden blok til 2 personer har åben terrasse med grill, havemøbler og solseng.

Tæt på oplevelser

Tæt på oplevelser

Det er nemt at komme til vandet og stranden fra ferieboligerne, da I blot skal krydse kystvejen for at komme til Østersøen. Men vil I have en lidt bredere sandstrand, skal I gå 250 m til venstre hen til Sandkås’ badebugt. Vælger I at gå til højre og følge den hyggelige kyststi, havner I efter cirka 1,5 kilometers gang ved fiskerlejet Tejn, hvor der både er en bager, Brugs og en kro. Skal I til en større by, finder I Allinges hyggelige bycentrum og røgerimiljø 2,5 km derfra. Husk også at opleve Bornholms mindste rundkirke i den nærliggende by Olsker, hvilket ofte kan være en mere intim oplevelse frem for den store i Østerlars, som de fleste af øens gæster vælger at besøge.

Sejl til pakkepris med Friferie.dk

Sejl til pakkepris med Friferie.dk

Vi pakker gerne færgebilletterne med i jeres Bornholmsophold i Sandkås. Det er bare at ringe til Friferie.dk og få det hele med til pakkepris. Eller skriv "ønsker-færge", når I bestiller her på siden.