Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Søterrasserne

Alt det får I:
Havudsigt og med balkon eller terrasse
Til klippekyst og sandstrand
Storedalen - en af Bornholms sprækkedale
Hyggeligt område Sandkås mellem Tejn og Allinge
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
100 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
100 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Gratis, på hele feriestedet

Nær klippekyst og strand på Søterrasserne

Med udsigt over havet får I ikke en bedre beliggenhed på Bornholm end Søterrasserne, der er et meget attraktivt feriested! I bor i hyggelige ferielejligheder ud til klippekysten og alle med egen balkon eller terrasse. Der er desuden nem adgang til både klippekyst og sandstrand. Samtidig er der kun få kilometer til byerne Tejn og Allinge. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Sandkås
Afstand til Strand
0-500 til stranden
Strand
Sand, 100 m
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Faciliteter
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Omgivelser
Nærmeste busstation
450 m
Generalt
Nærmeste lufthavn
Rønne, 28.7 km
Nærmeste by
Tejn, 1.4 km
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Butikker
Supermarked
1.4 km

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Søterrasserne

Om Søterrasserne

Om Søterrasserne

På det smukke Nordbornholm ligger Søterrasserne, som er et feriested, der består af flere nyistandsatte, fine ferielejligheder med havudsigt. 

Søterrasserne ligger ved Sandkås, som er en badebugt med fint sand og rent vand, og I har blot 100 meter til stranden og de karakteristiske klippeformationer ved vandet. 

Kontakt os på telefon 70 15 41 41 for at bestille ferien til Bornholm eller book online.

Ferielejligheder med terrasse eller balkon

Ferielejligheder med terrasse eller balkon

Ferielejlighederne er små og hyggelige, og I har eget minikøkken, så I har mulighed for at lave mad. Der er opholdsområde med sofa og TV samt et spisebord med stole. Derudover hører der terrasse eller balkon til alle ferielejlighederne, hvor I kan nyde solens smukke lys over havet. 

På feriestedet kan I spille minigolf, købe småting i kiosken og spise på en god nærliggende restaurant.

I nærområdet

I nærområdet

Der er mange smukke naturoplevelser og attraktioner på Bornholm, og I bor tæt på mange af dem. Bare tre minutters gang fra stedet ligger Storedalen, som er et skønt naturområde, der opstod helt tilbage i istiden, som en smuk gammel sprækkedal, hvor I kan gå på oplevelse.

Med byerne Tejn og Allinge som nærmeste naboer, kan I rigtig opleve den bornholmske gæstfrihed og de kulturelle seværdigheder og kulinariske oplevelser. Oplev også Gudhjem, Sandvig og alle de andre obligatoriske steder, når I holder ferie på Bornholm!

Ferie på Bornholm

Ferie på Bornholm

Bornholm er en fantastisk oplevelse året rundt, og byder på nye oplevelser for hele familien både forår, sommer, efterår og vinter! 

Bestil et ophold på Søterrasserne og oplev:

Husk at få færgen med til pakkepris!

Husk at få færgen med til pakkepris!

I kan både booke ferieboligen på Bornholm og færgen hos Friferie. I får mulighed for at sejle derover (og hjem) til pakkepris. 

Vi hjælper gerne med at bestille både bolig og Bornholmslinjen på de bedste afgange og til de billigste billetpriser. Ring og få mere at vide på 7015 4141 - eller notér "Ønsker færge" i kommentarfeltet, når I bestiller jeres ferie på Søterrasserne.