Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Storløkke Feriepark

Alt det får I:
Overdækket pool
Små hyggelige private gårdhave-terrasser
Gå-afstand til sandstrand, klipper og byliv
Allinges bedste feriepark
Top faciliteter
Strand
Småsten og sand, 500 m
Separat børnepool
opvarmet
Restaurant
600 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Underholdning
Høj sæson
Top faciliteter
Strand
Småsten og sand, 500 m
Separat børnepool
opvarmet
Restaurant
600 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Underholdning
Høj sæson

Oplev en fantastisk ferie i det danske land

I Allinge på Bornholm finder du Storløkke Feriepark, som er det oplagte sted at tilbringe familieferien, væk fra den travle hverdag. Fra Allinge har du nemlig adgang til resten af den danske solskinsø, ligesom at byen selv byder på en hyggelig badebugt, smukke cykelstier, mulighed for lystfiskeri, rigtige vandreture og en masse andet. Med andre ord er Allinge et perfekt udgangspunkt for din ferie, og Storløkke Feriepark er det oplagte sted at bo. Storløkke Feriepark byder på lejligheder/huse til 2, 2-4 eller 4-6 personer, som hver især har en lukket, sydvestvendt gårdhave og dermed masser af solskin. Der er en populær multiarena, en overdækket pool, hoppepude og legeplads. Læs mere
Læs mere
Luk
By
Allinge
Afstand til Strand
Strand
Småsten og sand, 500 m
Pool
Separat børnepool
opvarmet
Solsenge ved pool
Gratis, efter ledighed
Indendørs pool
opvarmet
Bar/Restaurant
Restaurant
600 m
Faciliteter
WIFI
Legeplads
Cykel udlejning
Vaskemaskine
Mod betaling på stedet
Generalt
Grill tilladt
Parkering
På fælles parkerings plads - Gratis
Butikker
Supermarked
Lille udbud
Aktivitetsprogram
Underholdning
Høj sæson
Arrangerede udflugter
Sportsfaciliteter
Fittness
Udendørs
Hoppeborg
Udendørs
Bordtennis
Gratis
Multi sportsplads

Praktisk information

TIP om ØresundsBro-RABAT! Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Storløkke Feriepark på Bornholm

Overdækket pool og badebugt

Overdækket pool og badebugt

Der er rig mulighed for at tage en dukkert ved Storløkke Feriepark. Tilhørende feriestedet er der en overdækket pool og en udendørs babypool. Derudover er der fem minutters gang fra husene til en hyggelig badebugt – Næs. Her er det muligt for hele familien at nyde sandstranden og vandet samt den flotte, omkringliggende natur med klipper. Et dejligt og hyggeligt sted at bade for alle, og for dem der foretrækker at springe i vandet er der lavet et plateau med stige, så det både er nemt at komme i og op igen.

Restauranter og barer i Allinge

Restauranter og barer i Allinge

Der er ikke tilknyttet hverken bar eller restaurant til Storløkke Feriepark, men naturligvis er alle feriehusene med et veludstyret køkken, hvor I selv kan tilberede jeres måltider eller måske grille på terrassen. I Allinge finder man desuden restauranter, som har åbent både til brunch, frokost og aftensmad, og de kan anbefales, hvis man vil smage på de lokale herligheder. Når I går fra Storløkke ind ad de små stejle gader til Allinge centrum,  kommer I forbi flere gamle bindingsværkshuse, hvor flere er indrettet som pensionater og små hyggelige minirestauranter eller konditori.  Der er også barer og caféer i Allinge, hvor man kan sætte sig og slappe af. Der er to røgerier i byen, hvor det nærmeste (Nordbornholms Røgeri) tilbyder Bornholms største og lækreste fiskebuffet, mens der på den anden side af havnen ligger endnu et røgeri, hvor der om aftenen ofte er levende musik. Endelig er Allinge også kendt for sit lokale spillested "Gæsten", hvor en masse meget store og kendte danske kunstere har tradition for at kigge forbi og give intim-koncerter henover sommerferie-perioden.

Receptionskiosk i ferieparken og indkøb i Allinge

Receptionskiosk i ferieparken og indkøb i Allinge

Har I behov for at handle småting i form af dagligvarer og få husholdningsting, så har Storløkke Feriepark et lille kiosk-salg fra receptionen, dog med begrænsede åbningstider afhængigt af sæson. Badedyr og små-souvenirs er normalt også en del af deres sortiment. Har I derimod behov for større indkøb, så befinder Allinges centrum sig 800 meter væk, hvor der blandt andet kan handles i Netto og Super-Brugsen. Hermed har I muligheden for at lave den helt store middag hjemme i ferielejligheden eller i jeres egen lille gårdhave-terrasse, og nyde den i eget selskab.

Bornholm og området omkring Allinge

Bornholm og området omkring Allinge

Bornholm er Danmarks solskinsø nummer 1. Her er folk imødekommende og smilende, og det er en perfekt feriedestination for enhver familie. Der er nemlig masser at give sig til. Nordbornholm byder blandt andet på de særprægede sandstrande, som ligger klemt inde mellem de smukke klippepartier. Derudover, så ligger Hammerknuden – Nordeuropas største borgruin – tæt ved Allinge, hvor det også er muligt at prøve kræfter med landets længste svævebane udover og ned i Opalsøen (tæt på Hammerhavnen).

Allinge by er en charmerende havneby, med det klassiske postkortudseende. Her er ugentlige kræmmermarkeder (om sommeren), caféer og altid en god stemning. Bliv i øvrigt meget klogere på sagnet om ”Krølle-Bølle”, som siges at bo i undergrunden tæt på Allinge (Langebjerg). Derudover byder Bornholm også på masser af smukke kilometer med cykelsti og vandreruter, som ikke ses lignende andre steder i Danmark.

Gæsternes oplevelser

Gæsternes oplevelser

Sommeren 2018 var Mie på sommerferie med sin familie på Storløkke Feriepark ved Allinge, og hun siger:

"Storløkke Feriepark kan varmt anbefales! SUPER god legeplads med hoppepude, fed svævebane, legetårn og et lille boldskur for børn under 6 år. Lækre boldbaner, hyggeligt poolområde med overdækning, gratis brug af vaskemaskine og tørretumbler samt fint rum med bordtennis og bordfodbold. Lejlighederne er bare super dejlige, og vi lånte gratis en barneseng, som der var god plads til i soveværelset.  En aften var der fællesgrill – og to dage var der ansigtsmaling og snobrød til børn. Vi havde en dejlig ferie og brugte mest faciliteterne om aften, da vi var på tur hele dagen. Det kan varmt anbefales til familier både med og uden med børn. Boligerne med den lukkede gårdhave er super hyggelige og der dejligt roligt ved husene."

Friferie.dks pakkerejser med Bornholmslinjen

Friferie.dks pakkerejser med Bornholmslinjen

Det er blevet billigere at sejle til Bornholm. Lad stadig Friferie.dk hjælpe jer over til Solskinsøen til pakkepris. Husk at skrive "ønsker færge", når I bestiller jeres ophold her på siden eller ring ind til os, og få styr på det hele på en gang.