Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Corona Garanti til Bornholm

Afbestillingsdækning og 100% refundering for kun 235,-*

Corona-garanti til Bornholm

Tilkøb Corona-Garanti til Bornholm for KUN kr. 235,-* pr. bolig, og få afbestillingsdækning og 100% refundering.

Vi oplever desværre ikke så sjældent, hvordan Corona kan ændre ens planer. Derfor anbefaler vi, at I tilkøber en Corona-Garanti, når I bestiller jeres ophold på Bornholm. Den sikrer dig, at I kan annullere jeres ophold, hvis Corona situationen ikke forbedres.

* Skal tilvælges, når I bestiller jeres feriebolig på Bornholm, mulighed for at tilkøbe senere dog senest 60 dage før ankomst, her vil prisen være kr. 350,-.

Hvornår træder Corona-Garantien i kraft ?

Corona-Garantien træder i kraft, når et af nedenstående forhold gør sig gældende:

  • Det er ikke længere muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
  • Hvis der er forbud mod, at restauranter er åbne.

Skulle et eller begge af følgende forhold være til stede, kan I annullere og få refunderet jeres feriebolig frem til afrejsedagen. Garantien dækker ikke evt. booket transport, så som færge eller fly.

Undtagelse, hvis I ankommer før d. 5/4 2021

Corona-Garantien dækker ikke, hvis I ankommer før d. 5/4 2021, og I ønsker at afbestille ferien, fordi Bornholms restauranter er lukkede under jeres ophold.
Corona-Garantien dækker fortsat (uanset ankomstdato), hvis I vil afbestille jeres ophold på Bornholm som følge af, det ikke er muligt at rejse via Sverige til og fra Bornholm.

Grundig rengøring

Udover mulighed for at sikre jeres booking, melder vores gode samarbejdspartner på Bornholm, at de naturligvis sørger for ekstra grundig rengøring, så I trygt kan nyde ferien.