Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping A la Rencontre du Soleil

Alt det får I:
Oplev smuk fransk natur
God til aktiv familieferie
Skønt poolområde
Åben hele året rundt
Top Faciliteter
Mini klub
Højsæson
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Fodbold
Multisportsbane
Top Faciliteter
Mini klub
Højsæson
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Fodbold
Multisportsbane

5-stjernet campingplads midt i skøn natur

Drømmer du om at holde en skøn ferie midt i noget af Frankrigs smukkeste natur? Så bør du lægge et besøg forbi campingpladsen A la Rencontre du Soleil. Campingpladsen er beliggende iblandt flotte vinmarker og bjerge og byder gæster velkommen hele året rundt. Foruden en overdækket swimmingpool, tilbydes der aktiviteter for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Indendørs pool
Solbadningsområde
Sten
Pladsstørrelse
Lille plads
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år), Teenagere (12+)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Restauranter / barer
Restaurant
Isbod
Snackbar
Bar
Diskotek
13 km
Take away
Pizzaria
Butikker
Frisør
2 km
Supermarked
Nej, 2 km
Slagter
2 km
Bageri
2 km
Apotek
2 km
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Organiserede udflugter
Storskærm sport
TV Rum
Junior klub
Højsæson
Sportsfaciliteter
Fodbold
Cykeludlejning
2 km
Bordtennis
Multisportsbane
Sportsturneringer
Boule
Basketball
Fiskeri
5 km

Velkommen til Camping A la Rencontre du Soleil

5-stjernet A la Rencontre du Soleil

5-stjernet A la Rencontre du Soleil

Denne 5-stjernet campingplads egner sig til alle, der gerne vil nyde en ferie i smukke omgivelser. Campingpladsen har åbent hele året rundt, så du kan både nyde den franske natur i sommer- og vintermånederne. Er du til en aktiv ferie, er der masser af mulighed for dette, når du bor på campingpladsen. Der tilbydes nemlig et hav af forskellige aktiviteter i form af cykelruter, hiking, bordtennis og fodbold. Om vinteren har du desuden mulighed for at stå på ski i de nærtliggende alper. For børnene er der i højsæsonen en miniklub, som står for diverse sjove og kreative aktiviteter dagen lang.

Afslappende poolkompleks

Afslappende poolkompleks

På campingpladsen findes et stort poolområde med en opvarmet pool. Området er dækket af et aftageligt tag, som bliver lukket op, når vejret tillader det. Derfor kan poolen benyttes hele året rundt af store som små. I poolområdet er der solsenge til fri afbenyttelse, så du rigtig kan få slappet af. Poolområdet er campingpladsens hjerte, og hele familien kan nyde mange timer her med vandsjov og hyggeligt samvær.

Nyd alpernes delikatesser på pladsen

Nyd alpernes delikatesser på pladsen

Uanset om du har lyst til en is eller til en fransk specialitet, kan du få dette på selve campingpladsen. Her finder du nemlig en restaurant, som tilbyder alt fra alpernes specialiteter i form af raclette eller fondue til pizza eller is. Du vælger selv, om du ønsker at spise ude eller inde. I restauranten findes også en bar, som tilbydes alverdens forskellige drikkevarer. I højsæsonen er der desuden musikaftener på barens terrasse.
Utallige sjove aktiviteter

Utallige sjove aktiviteter

Der er mulighed for at lave alverdens aktiviteter på campingpladsen for alle aldersgrupper. Du kommer altså ikke til at kede dig på din ferie. Du kan eksempelvis slå din familie i en omgang fodbold, basket eller tennis. I sommermånederne er der desuden miniklub for børnene, som byder på forskellige sjove aktiviteter i løbet af dagen. Nær campingpladsen har du desuden rig mulighed for at opleve mere af Frankrigs smukke natur. Der findes nemlig et hav af dejlige cykel-, løbe-, eller gåruter, som hele familien kan benytte sig af.
Oplevelser for den aktive feriegæst

Oplevelser for den aktive feriegæst

Hvis du ønsker at mærke alpernes fantastiske natur helt tæt på, kan du med fordel besøge denne campingplads. Selve campingpladsen er beliggende blandt skønne vinmarker og bjerge, som kan besøges af enhver. Du kan eksempelvis cykle omkring i bjergene og opleve nogle af de mest populære bakker i Tour de France. Disse ruter er også populære for hikers, som kan vandre mange forskellige ruter. I den forbindelse er der desuden mange smukke dale, som helt sikkert er et besøg værd. Derudover er det muligt at rafte, klatre og paraglide i området, hvis du ønsker at få en oplevelse for livet. Om vinteren er det muligt at stå på ski i alperne, som ligger blot få minutter fra campingpladsen. Få dine feriedrømme opfyldt på Camping A la Rencontre du Soleil.