Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping A l'Ombre des Tilleuls

Alt det får I:
Familieejet campingplads
Camping i respekt for naturen
Dyrefarm
Midt i Pyrenæerne
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Spændende placering på kanten af Pyrenæerne, frisk og klar luft, bondegårdsdyr og respekt for naturen

Den charmerende lille camping L'Ombre des Tilleuls, er beliggende i 300 m højde i Pyrenæerne, og er omgivet af et fortryllende landskab. Blandt bakker med frodige grønne træer, høje bjerge og små floder, får I jer her en ægte naturoplevelse. Hvis du ønsker en campingferie på et idyllisk, roligt sted, så er et ophold i "Limetræernes skygge" bestemt at anbefale. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Generelt
Grill tilladt
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
8.2 km
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping L'Ombre des Tilleuls

Tid til en dukkert

Tid til en dukkert

På Camping L'Ombre des Tilleuls bliver I forkælet med opvarmet swimmingpool, samt et soppebassin til de mindste, begge med vandrutsjebaner. Et fint touch på en campingplads uden adgang til sø eller hav er det det idylliske strandlandskab omkring caffeen. Her er et separat område med sand til børnene, hvor de kan bygge slotte og grave. Selvfølgelig finder I også en legeplads med sjove figurer til glæde for børnene.

Uden mad og drikke

Uden mad og drikke

Meget af den naturelskende campingplads består af forarbejdet træ. Det samme gør Guinguette, pladsens hyggelige restaurant. Her tilbydes snacks og traditionelle retter. Ingredienserne kommer hovedsageligt fra regional og lokal dyrkning. I den originale bar med terrasse kan serveres forfriskninger af alle typer. Lækre cocktails, kolde øl og forfriskende is. Pladsens fine butik forsyner dig med frisk brød, lavet på bestilling og almindelige basisfødevarer. De typiske specialiteter fra området er ideelle som souvenir fra en campingferie i Pyrenæerne."

Faciliteter

Faciliteter

Camping L'Ombre des Tilleuls er campingferie i naturen, med alt det vidunderlige, som naturen kommer med. Her er der lagt en afslappende ferie uden for mange dikkedarer. Her findes dog en hyggelig legeplads for børnene og i højsæsonen en oppustelig hoppeborg. Men de skønne omgivelser er oftest inspiration nok, til at børnene selv finder på finurlige lege. 

I højsæsonen vil der være underholdning omkring restauranten for både store og små 

Ud i naturen

Ud i naturen

I dette pragtfulde område af Frankrig, har du mulighed for at opleve et område optaget på UNESCOs verdensarvsliste - området Cirque de Gavarnie, som ligger i hjertet af Pyrenæernes nationalpark mellem Frankrig og Spanien. Her når bjergtoppene en højde på over 3.000 meter og vandfaldet en højde på 400 meter  - På Bjergkammen har Grev Roland ifølge legenden, lavet et indhug på 100 meter med sit sværd. 

I kan også tage kabel banen op til Pic du Midi de Bigorre som ligger i 2.877 meters højde. Et ideelt sted at kigge stjerner fra det anlagte observatorium.